Сільпо

Місто
Львів
andriy_z, глянув у себе уважніше, нарахувалися 3 з 6 накручених вчора та сьогодні бб на акаунтах, де їх було шість і жодного на акаунті, де їх було лише 3, накручених нині.

Натомість і там і там в "моїх пропозиціях" зараз висять по 6 персоналок з бб, типу таких, за сьогодні і вчора, хоча три з них вже зараховані годину тому за покупки:
Screenshot_20260228_154228.jpg

kvv

Місто
Рівне
Якщо я застосовую додатково сертифікат, то він спочатку спишеться чи спочатку спишуться балобонуси, а потім сертифікат?
спочатку бонуси.
тому потрібно набрати товару не менше ніж на суму сертифікату за мінусом бонусів і можливих знижок(1+1, 5+1 і т.і.)

Игорь666

Заблокований
Місто
Харьков
А я на прошлых выходных хотел пива купить темного по акции и удивился,что на кассе скидки не было и объяснили,что это пиво относится только к скидкам по заказу online ,а через кассу-полная цена(

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Якщо я застосовую додатково сертифікат, то він спочатку спишеться чи спочатку спишуться балобонуси, а потім сертифікат?
серт застосується тільки якщо залишок в чеку, після ББ, буде білтше номіналу серту на 2..20грн, по різному бува. Воно ж калєчне та/або постійно оновлюється.

Місто
Львів
Сільпо сьогодні ковбасить ще більше, ніж вчора. Півгодини тому здійснив купівлю на самокасі, відсканувавши QR ВР, а вона ще й досі не з'явилася в ньому ані в електронному, ані звиклому чеку.

Игорь666

Заблокований
Місто
Харьков
Позавчера взял в Сельпо последние 4 бутылки в стекле по акции:Повна Дiжка/Оксамитове по 35грв.помоему бутылка

Вчера одну открыл,а она вообще не пенится и как газировка,открыл вторую-пена стояла

Думаю или партия стояла на морозе и перемерзли или как?

Пиво отвратное(

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Регулярно взимку їхня оливкова олія Премія стоїть з осадом, який випадає від перемерзання. Умови зберігання в них специфічні.

Игорь666

Заблокований
Місто
Харьков
Регулярно взимку їхня оливкова олія Премія стоїть з осадом, який випадає від перемерзання. Умови зберігання в них специфічні.
Я купился на цену и то,что на витрине их оставалось всего 4 бутылки.и бутылка красивая-нестандарт

Останнє редагування модератором:
Зверху