Сільпо

Місто
Україна
з мого досвіду вони перераховують ціну на момент фактичної оплати після збірки, коли ціну підкрутять - дуже великий шанс оплатити повну вартість товару, можливо це навіть чийсь хитрий план, так сказати ловлять свинорилів на живця

Місто
Львів
чим більш активний, тим більш в тебе балоболусних пропозицій і менше %.
На практиці справді воно щось так не працює, в мене вже близько року самі відсоткові пропозиції, а в людини що навпаки зареєструвалась пів року тому самі грн. випадають :unsure: користуємось +- однаково.

kvv

Місто
Рівне
Кочевник, замовляв один раз під акцію 1+1.
висилають з під столиці тому трохи довго, все гарно запаковано(скло в метрах стрейча) але це не врятувало одну банку шпротів від відкриття кришки

fnm

Місто
π-сіty
Сільпо на кассе какую максимальную суму нала выдаст за раз?
Комиссию не берет?
При этом какая нужна минимальная оплата ( картой не Востокбанк_релейтед), любая?

Місто
Львів
Щось того тижня геть зажлобили знижки.
На жодному зі своїх акаунтів не бачу -25-35% на соняшникову олію та масло, усюди лише "повертаємо бб", хоча багато тижнів до цього постійно на кількох з'являлися у виборі по середах.

Місто
Львів
На жодному зі своїх акаунтів не бачу -25-35% на соняшникову олію та масло
Можливо йде узгодження цих акцій з виробниками і залежить десь можливо від запасів товару, в мене в середньому олія раз в 2-3 тижні, звісно з нац.кешбеком і 5% кешбеку від Привату раніше було краще.
Мені цього тижня дали 40% на коньяки і віскі, попередній раз було ще мабуть в грудні 🥴

Місто
Львів
дали 40% на коньяки і віскі,
Балобонусами чи знижкою?
Бо перше мені на ту категорію завжди регулярно дають, а реальні знижки на алкаху, якщо і бувають, то це смішно, бо, якщо нічого не плутаю, мінімальна відпускна на 3-зірочний кон'як в ненці зараз щось там понад 190 грн за півлітру і переважна більшість з них і так стоять по тій ціні в супермаркетах :)

Місто
Львів
на одному акаунті було 40%
Це з тих пропозицій які треба самостійно обирати щосереди, чи сама по собі з'явилася?
Бо бачу що сьогодні на деякі акаунти поприлітали реальні знижки, на масло -20%, також -10% на чек на самовивіз майже на всі.

Зверху