Сільпо

Місто
Київ
Підскажіть, якщо за покупку сплачено балобонусами то нац. кешбек буде нараховуватись, а також чи будуть нараховуватись балобонуси?

Місто
Львів
якщо за покупку сплачено балобонусами то нац. кешбек буде нараховуватись, а також чи будуть нараховуватись балобонуси?
Нацкешбек нараховується по різному. Зазвичай від вже зниженоі́ балобонусами суми. Але у мене зрідка бувало що й від повної.
Балобонуси завжди нараховуються згідно з умовами.
Тобто якщо товар не акційний і на нього є спецпропозиція.
Я так довший час купляю морозиво. На Хрещатик та Рудь дають 50% бб.

Місто
Львів
Zevs7, в мене нац.кешбек не залежить від застосувння балобонусів, нараховується в повному обсязі (тобто взяв молоко за 40грн., 39 грн.списав балобонусами і 1 грн. з кредитки- нарахують 2 грн. нац.кешбеку)
Так, балобонуси з колеса фортуни нараховуються навіть якщо в покупці застосувати попередні.
Якщо це балобонуси за персональні пропозиції (напр. 50% від вартості морозива)- тут не підкажу, в такому випадку сплачую повну вартість, без застосування балобонусів.

Десь до 14:30 не тільки друга кава в чеку, але й перша була по 0,19 грн.
В одном из свинорыльских тг-каналов пишут что с утра еще все ночные заявки исполнялись (причем по 19 коп. от 1й пачки продавалось кофе марок Lavazza, Illy, Paulig и т.п.). Потом спохватились начали перезванивать и просить отменить заказ. В итоге убрали абсолютно все кофе для заказа в аппке и на сайте Сильпа. При вводе в поисковике слова "кава" там выдает лишь 1 товар "вершки до кави" ;)
ЗЫ. Интирестно кто в итоге заплатит за весь этот банкет...
А можно ссылку на этот ТГ канал?
И мне если можно

Зверху