А за підписку плюхс, не пропонують місяць єзу?
В мене перший місяць підписки 1 грн...
А за підписку плюхс, не пропонують місяць єзу?
newbe, Але я то і без персонального нагадування знаю.(200 грн) вартість пакету yezz якщо не виконані умови
Схоже, хтось з Водафону приєднався до сільпошної сім'їОсь ще один доказ дебільності, після переходу за тією пропозицією спливає отаке віконце:
Переглянути вкладення 74049
Питання, у чому полягає ця спецпропозиція, якщо після натискання на неї просто зникає і висвітлюється той самий слайдер набору 2000 грн?
Тобто все рівно як і до появи "спецпропозиції" було.
Як на мене, то чисте шахрайство з боку Сільпа!Маю пропозиції для Йеззззу на 6500 грн, давно їх виконую, сума не змінюється.
Цього питання не зрозумів.де ви "засолили" це?
може навпаки - вигнали в бік водафону?Схоже, хтось з Водафону приєднався до сільпошної сім'ї
У мене немає жодного такого акаунту.що на тих акаунтах де кожного місяця стабільно 2к витрат і підключені номери Йезззз?
У мене 3800 грн/міс від самого початку, «план» жодного разу не переглядали, хоча були випадки як суттєвого перевиконання, так і невиконання.Маю пропозиції для Йеззззу на 6500 грн, давно їх виконую, сума не змінюється.
Питання для тих хто має про позиції на меньше суми і регулярно їх виконує. Чи змінюється потім сума в більшу сторону? І якщо витрачати на такому акаунті, наприклад, значно більше за це на місяць, то чи не збільшують суму наступного разу?