- Місто
- Киев
Средний чек
Средний чек
За впертість, бо не хочеш закрити.
Та ні, він просто одного місяця витратив понад 7тис. грн..а впертість
Хай в тебе вчиться. І я би теж повчився, бо в мене лише відсотки на коліщаті пропонують...Та ні, він просто одного місяця витратив понад 7 у Сільпіа впертість
Алгоритм "навантаження" кожного конкретного юзера тільки на його витратах й заснований.
Я у березні витратив в Сільпо понад 11к, а мій «план» 3800 грн/міс не змінивсяТа ні, він просто одного місяця витратив понад 7 у Сільпіа впертість
Алгоритм "навантаження" кожного конкретного юзера тільки на його витратах й заснований.
Це відключений (полочник) від програми заохочень.Хай в тебе вчиться. І я би теж повчився, бо в мене лише відсотки на коліщаті пропонують...
А дві штуки теж у двох родичів. А троє родичів відмовились від сільпа...
Ось буду агітувати інших...
За 4 місяці цього року був у Сільпо, може, разів 5-6, середній чек ~ 300 грнСредний чек
Років 5, може і більшеДавно приложение
Українська мережа супермаркетів "Сільпо" разом з платформою Happy Monday оголосила нестандартну вакансію. Компанія шукає провидицю. У "Сільпо" очікують, шо ця людина вміє бачити крізь час, читати настрій гостей та створювати атмосферу магії.
В описі вакансії від "Сільпо" на провидицю зазначено, що майбутній кандидат має працювати з картами Таро та магічною кулею. Серед "професійних навичок" роботодавець назвав читання рун, а серед особистих якостей — здатність передбачати майбутнє. Також у "Сільпо" уточнили, що шукають людину, яка з першого погляду вміє зчитувати настрій і запити гостей, любить бути в центрі уваги та володіє мистецтвом розповіді. Окремо наголошується на "покликанні до пророцтва й магії".
...
У компанії поки не розкривають деталей і пообіцяли згодом пояснити, у чому саме полягатиме робота. Охочим запропонували залишати коментарі під публікацією вакансії.
© Comments.ua
Костельман упоровсь пєчєнюшками https://red-forum.com/threads/Харчові-продукти-якість-ціни-акційні-пропозиції.26548/post-2214157![]()
"Сільпо" шукає на роботу провидицю: які вимоги до незвичної вакансії | Коментарі Україна
"Сільпо" оголосив вакансію провидиці. Які вимоги до кандидатів і що відомо про роботу.society.comments.ua
Українська мережа супермаркетів "Сільпо" разом з платформою Happy Monday оголосила нестандартну вакансію. Компанія шукає провидицю.
Але щось мілкувато схвантазували креатив-менагери: провидиця - якась банальна циганщина. Тре було відразу автентичного мольфара кликати.чи може це новий тренд для прально-відмивальних кластерів?
це дорого ))Тре було відразу автентичного мольфара кликати.
У себе такого не спостерігаю, всі клони справно працюють.повикидало з аккаунтів