Нащо тобі збирати за кожного оператора? За кого більше підпишуться - ту БС і ставимо? Через два дні для всього села станеш таємним агентом КС/ВФ/ЦРУ/ФСБ.. Звернення до депутатів ради - вирішити питання з мобільним зв'язком загалом, шляхом надання дозволу операторам на встановлення БС - і загальний список підписантів..завтра ж після роботи цим займусь
Ти неофіційно звертався до голови. А треба офіційно і до сільради.. Ну тобі, звичайно, видніше..Я звертався, він просто замняв це питання.
Ти неофіційно звертався до голови. А треба офіційно і до сільради.. Ну тобі, звичайно, видніше..
Велика компанія для сільського голови - або ніщо, або "бариги котрі бажають на здоров'ї населення шалені гроші піднімати". А ти - електорат, котрий того голову вибрав щоб він діяв саме в ваших інтересах. І саме той електорат, котрий при бажанні (оформленому заявою чи зверненням з достатнім числом підписів) може ініціювати розгляд будь-якого питання(місцевої ініціативи) на сесії сільради. Якщо цього не зрозумієте далеко не поїдете..З великою компанією індюк буде по іншому говорити, ніж зі мною. Вірно?
передати в Київ і тоді звідти будуть довбати сільраду на основі переданих паперів
Ні, звичайно. Я передам листи у ВФ і Київстар, попередньо зробивши копії. Якщо і так не вийде, тоді вже пробувати самому через сільраду.Тут 2 варіанти - занести хабар, або найняти братків тітушок і натовкти йому пику.
Тоже естьА лайфселл...?
Как ты думаешь, магазин или предприятие согласится пойти ПРОТИВ сильрады?А что нужно разрешение сельрады? По селам БСки размещают на территории магазинов или предприятий, заключают договор и платят им аренду
А что "город"? В Киеве титушня ночью сносит ларьки - и ничегоКак ты думаешь, магазин или предприятие согласится пойти ПРОТИВ сильрады?
Это тебе не город...
Боже який ідіот у вас сільский голова, через таких от людей наша держава і відстає у провадженні нових технологій.
А топикстартер пишет, чтоЙого тільки рік тому посадили.
Так виноват папередник, и то не факт...Я обращался в поддержку всех операторов с 2015 года