chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Киев, Винница
Телефон
Ифон

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Можна зателефонувати на 0800503580 і якщо ви НЕ- фоп, картку формляли не через закордоний паспорт, і прошло більше місяця то можна спробувати підняти кредитний ліміт в телефоному режимі.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
картку формляли не через закордоний паспорт
Я оформлював не через закордонний паспорт, але потім змінив обслуговування на закордонний. Якщо проходити актуалізацію даний через sportbank/izibank, то дані оновляться і в системі ТАС, як і навпаки.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
1) На період з 10.11.2023 по 19.11.2023 (включно) встановлюється:
 Кешбек у розмірі 5% за розрахунки кредитними коштами у магазинах роздрібної торгівлі та маркетплейсах.
 Пропозиція діє для продуктів Very card, Pudra card та Велика П’ятірка.
MCC - 5300, 5310, 5311 5331, 5399, 5964, 5999, 5262

Інформація - розсилка у Viber.

Місто
Киев
Хтось рахував, скільки відсотків кешбеку з'їсть тасівська конвертація валют? 🤔

Місто
Hranice
Із досвіду розрахунків Спортом і Ізібанком 0,8-0,9% різниця між заявленим курсом і справжнім. Безпосередньо у Таза здається є + 1% комісії за конвертацію.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
1) На період з 10.11.2023 по 19.11.2023 (включно) встановлюється:
 Кешбек у розмірі 5% за розрахунки кредитними коштами у магазинах роздрібної торгівлі та маркетплейсах.
 Пропозиція діє для продуктів Very card, Pudra card та Велика П’ятірка.
MCC - 5300, 5310, 5311 5331, 5399, 5964, 5999, 5262

Інформація - розсилка у Viber.
Зайшов на фінанси, там зрада, бо акція з 5% кешбеком має порізані MCC, і на народні АТБ та Сільпо вона не розпосюджується.

Image 007.jpg
Image 008.jpg

Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
На днях покупал товар на Ali, валюту выставил EUR и оплачивал гривневой Б5. В сравнении с аналогичной моно-картой без кешбека получилось выгоднее примерно на 1.3%. Расчёты привожу ниже.

Стоимость товара на Ali: 58.04 USD / 54.66 EUR
Курс UAH/EUR для карт (с сайта): 40.6939
Курс UAH/EUR для карт (по факту из выписки): 41.11
Сумма списания: 2247.08 UAH
Кешбек: 138.18 UAH

При покупке этого же товара с гривневой Mono-карты банк списывает 58.04 x 37.2995 = 2164.86 UAH
За вычетом 19.5% налога с кешбека, я в плюсе по данной транзакции аж на 29 гривен. (138.18 - 19.5%) - (2247.08-2164.86) = 29 UAH
Данные приведены по состоянию на 15.11.2023

Screenshot_2023_1116_130931.jpg

Останнє редагування:

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
S24u
Довелось відновлювати доступ до десятка банківських додатків після оновлення телефону.
В абсолютно усіх банках це або пін-код до карти, або смс, або скидання паролю. Але всюди без необхідності задіювати живу людину.
Тут же просто жесть якась.
Якщо в мене лише віртуальна карта, то треба писати листа на [email protected]
Через день або кілька приходить відповідь, що я типу можу подзвонити в підтримку і відновити пароль.
Підтримці мало того, що в мене на руках документ, який підтверджує особистість і те, що я знаю правильний Tpin-код. Питають про рухи по карті, які вже ніхто не згадає. Неправильна відповідь - все починається знову (лист на пошту, потім дзвінок у підтримку).
Або в них руки настільки криві, що не можуть автоматизувати цей стандартний процес, або це найбільш захищений від фроду банк в Україні. Витратив всі гроші з карти в ноль і відклав цю процедуру на невизначене майбутнє. Добре що вона була прив'язана до PayPal.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
fudor, і перше, і друге. Підтримка ТАС відома тим, що вони рандомно задають питання для ідентифікації (тобто при кожному зверненні питання для ідентифікації можуть бути різними), але і з автоматизацією в них теж є певні проблеми.
Згадую, коли я створив повторну заявку на вивід кешбеку, бо лічильник накоплених бонусів не обнулювався підчас вихідних днів. Заявка оформилася, але замість кешбеку мені тоді подзвонила підтримка, яка просила такого більше не робити.

DeHuC

Местный мистер дизлайк
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi 11T
Можна зателефонувати на 0800503580 і якщо ви НЕ- фоп, картку формляли не через закордоний паспорт, і прошло більше місяця то можна спробувати підняти кредитний ліміт в телефоному режимі.
Дякую! Хоч таким чином вдалось отримати ліміт, та ще й на чорну п'ятницю :)

Місто
Хмельницький
Дякую! Хоч таким чином вдалось отримати ліміт, та ще й на чорну п'ятницю :)
В мене не підвищили. Пройшов "гестапо". Потім наступного дня телефонували для підтвердження "коду підтвердження". Обіцяли підвищити з 7 до 15, як було на Б5 до заміни її на вєрку. Але "на жаль...".

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Скільки часу типово розглядають заявку на відкриття карти через додаток? Чи затвердять кредліміт на нову карту, якщо вже є карта Спортбанку із КЛ 15тис? Хочу встигнути "в останній вагон" акції 5% кешбеку до 6 грудня :)

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Якщо комусь цікаво: 9:25 подав заявку в додатку, 13:20 передзвонили з (044), перепитали практично усі ті ж самі дані, що в анкеті, запитали який КЛ хочу. Через 5хв після розмови прийшло погодження і документи на підпис. Підпис має співпадати із тим, що в біо-заграні (чи ІД-картці), вдалося задовільнити перевіряючого ідентичність десь з 5 разу ))

Цікаво, в погодженні писало одну суму КЛ, в підписаних доках - інша (50к), а на карті взагалі КЛ не показує :rolleyes:

Останнє редагування:
Зверху