chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

P22

Місто
Конотоп Сумской обл.
Телефон
Fire
Почему поддержка вам не открыла карту к активному счету в ручном режиме, виртуальная -25 грн, физическая - бесплатно?

• Like
Реакції: fnm

fnm

Місто
Полтава-Сіті
может напутал я в тарифах...
виртуальная 25грн - это когда как допка или и как основная?
У меня физическая основная кончилась. Собственно как пластиком ей и не пользовался никогда.

P22

Місто
Конотоп Сумской обл.
Телефон
Fire
может напутал я в тарифах...
виртуальная 25грн - это когда как допка или и как основная?
У меня физическая основная кончилась. Собственно как пластиком ей и не пользовался никогда.
У мене спочатку закінчився термін діїї основної, потім закінчився термін дії фізичної додаткової і вже після цього зателефонував на гарячу лінію, дочекався своєї черги і "підтримка" запропонувала дані варіанти.

Місто
Одесса
Кешбек не спешат начислить, 26го делал покупки, раньше на 3й день давали, видимо хотят 1го анулировать так и не начислив

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
У когось був досвід закриття рахунку і анулювання картки через неактивність?
Ось у мене є Success Debit і остання операція по ній була в серпні.
Кешбек весь вивів ще літом, тобто рахунок з 0 як кешбечний, так і картковий (2620).
Питання - чи треба топати на Григоренка у відділення? Може ТАС з часом сам закриє рахунок?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Питання - чи треба топати на Григоренка у відділення? Може ТАС з часом сам закриє рахунок?
Мені закрили єПідтримку через рік неактивності (остання виплата на неї була в грудні 23-го) буз СМС і реєстрацій.
Спочатку вона пропала з ТАЗ2Ю, а за місяць надійшло повідомлення, що рахунок тю-тю через неактивність.

Місто
Одесса
Кешбек не спешат начислить, 26го делал покупки, раньше на 3й день давали, видимо хотят 1го анулировать так и не начислив
Не можуть анулювати те, що не нараховано.
Смогли, за операции 26го кешбек начислен не был, хотя в сообщениях отображался. Сегодня в 21 пришёл уже за 30е

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Смогли, за операции 26го кешбек начислен не был, хотя в сообщениях отображался. Сегодня в 21 пришёл уже за 30е
Ну ок. Тобто тобі не анулювали нарахований кешбек, а затримують нарахування. Тобто все буде ок.
Щоби не розводити демагогію, замов виписку і перевір, чи пройшло списання, чи коректний MCC. І все буде відразу зрозуміло.

• Like
Реакції: Howl
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
У когось був досвід закриття рахунку...
Телефонуй на гарячу лінію. Собі так картку з рахунком закривав на прикінці грудня
Сьогодні якраз спробував це. Процес шикарно реалізований. 5 хвилин і заявку прийняли.
Картка зникає з TAS2U, але зайти в нього можна - просто немає карток і рахунків.
До речі у Глобуса теж така система - додаток все одно пускає навіть коли закриті всі рахунки з картками.

Зверху