chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Полтава
Яким саме в нумерації останньої версії тарифів?
1.1.2 Вартість щомісячного обслуговування пакету послуг
чи
1.9. Вартість обслуговування рахунку з встановленим кредитним лімітом
?
Там прописали одне, другого краще: Не здивуюсь коли вжарять і за 1.1.2 і за 1.9, при не виконанні умов по обом пунктам. Припускаю, що рятує договір оренди банківської скриньки.

Місто
Полтава
Закрити не вдалось, виявилось є підводна цеглина. На моє невдоволення, оператор перепросив за очікування і після допомоги друга, повідомив наступне: Плата за обслуговування буде з липня, а у червні ще можете користуватись, і закриєте, за бажанням.
Мені залишається тільки дивитись як воно буде насправді...

Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
Дважды звонил на поддержку, вчера и сегодня и оба раза операторы давали разную информацию - похоже они сами ещё толком не знают все условия для того, чтобы 150 грн не снимались за обслуживание. Надеюсь в течение пары-тройки недель всё прояснится, а иначе придётся закрывать карту.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Прислали сообщение. Не понятно из-за наличия депо дебетовые карты бесплатно или это просто общее условия...

Вкладення

• IMG_20250530_182449.jpg
    IMG_20250530_182449.jpg
    293.5 КБ · Перегляди: 41

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Прислали сообщение. Не понятно из-за наличия депо дебетовые карты бесплатно или это просто общее условия...
Они ж вам четко пишут что у вас открыт депо - значит пока он действует дебетка (но по тексту только одна а не все если у вас их много) бесплатна. Кстати я так понял они таки разные тексты разным людям шлют - ваш вариант уже третий что я вижу

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Flamingo, у меня была карта Azure, которую я закрыл... Есть дебетные В5 в разных валютах, ну и кредитка без кредитного лимита с покойного спорта. А по депо здесь интересно :)

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
baha, Ощадні рахунки можна самостійно закрити в застосунку TAS2U. Якщо є депо, то без підв'язки до іншої картки ніяк.

Місто
Полтава
Якраз депо нема, тасдвау давав відлуп при всіх виконаних умовах. 0800 пояснило, що 0 на рахунку, це не тщо ви бачите, є відсотки які нараховані, отож першого числа вони будуть на рахунку, анулюйте, і закривайте коли забажаєте.
Howl,

Зверху