Тут вже десь писали (якщо не помиляюсь, бо давно було), що при несплаченій абонці інтернет блокується, а двінки будуть доступними лише до 10 числа неоплаченого місяця.Имею мобильный 094 єк 50,
После не оплаты абонплаты звонки работают, а вот интернет нет. Деньги есть на счету. Оператор сказал билинг не пускает по базовым условиям. Как так
1мб=1коп, если абонка не оплачена
Тут я, якраз, і плутаюсь. Не знаю точно як співпрацюють базові умови із несплаченою абонкою. Пів року тому ще знав, а зараз вже призабув. Десь було в цій, чи паралельній темі описано (влітку писали, вроді-би). Там якось, має значення, який тп Єдина країна Х, тобто, куплений таким, чи переведений , стартовий, чи підключався в цоа, якось так. В [MENTION=2619]SerP[/MENTION]a треба питати. Він тоді роз"яснював.А як тоді базовий тариф? В умовах було про те як несплачено абонку, то усі послуги надаються і далі, але за гроші
Якщо не вийшло, то як варіант - підв"язати номер в ІТ-фон і користуватись. Це, цвичайно, не всім підходить, але в іншому випадку - на полицю\в смітник.[MENTION=2619]SerP[/MENTION], для жителей наших регионов никаких поправок не вышло? Есть Ек25 с абонкой, но пополнять его, как понимаешь, безсмысленно. Не разрешили для нас перевод в Ек25 без абонки? Понимаю, что вопрос наивный, но и пополнять то безсмысленно.
Там сіпи платні... Може в майбутньому лібералізують переходиЯкщо не вийшло, то як варіант - підв"язати номер в ІТ-фон і користуватись. Це, цвичайно, не всім підходить, але в іншому випадку - на полицю\в смітник.
CIP_IT, как же у меня на 5и городских конвергентные схожи последними 6ю цифрами?
ЕК-25,50...(094) блокируются. Darknet путает его с ЕК-25,50..., который без 094, т.е. стартовый пакет(сабж). То в АССА надо зайти и если в названии есть (094), то все правильно, у него не сабж, а вот это.Тут вже десь писали (якщо не помиляюсь, бо давно було), що при несплаченій абонці інтернет блокується, а двінки будуть доступними лише до 10 числа неоплаченого місяця.
Не можна. В тебе не стартовий пакет ЄК50, а ЄК50 (094). Тобто, сплата абонки в ньому є обов"язковою. Інакше - блок.В асса Тарифный план Єдина країна 50 (094). Перейти на Простой Єдина країна 50 можно? С абонкой и без
Читай 1 сообщение (прикрепленное) в обеих темах про ЕКА як тоді базовий тариф? В умовах було про те як несплачено абонку, то усі послуги надаються і далі, але за гроші
нет... вообще нет связи между пополнением и абонкой... или я не понял вопроса.В стартовых пакетах абонка отсчитывает месяц от последнего пополнения?
нет[MENTION=2619]SerP[/MENTION], для жителей наших регионов никаких поправок не вышло?
Да, 6 цифр есть совпадения (все экс-ИТК) не только в Киеве - еще Львов, Тернополь, Черновцы, Хмельницкий, Новгород-Волынский, Бердичев, Чернигов, Черкассы, Одесса, Николаев, Полтава, Кременчуг, Сумы, Херсон, Днепр, Харьков, Запорожье..и есть такие варианты не только с Киевскими городскими
Нет, только звонкомМожно ли активировать этот стартовый пакет выходом в интернет, а не звонком на номер 111?