ТП Бізнес Start/Mini/Basic

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9

Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
з 01.01.26 Бізнес Start АП 125₴
Дивно, що тариф Бізнес Start не діє в роумінгу і подорожчає на 50 грн місяць. Спочатку я думав, що подорожчання через роумінг буде.
навіть нпплвнегня без змін

''Дякую за очікування, з 01.01.2026 змінюється тільки варість, на 125 грн /міс (≈ 4,17 грн/день) , інші умови залишаються без змін.''
і суперсил немає

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Себастьян Перейро, як вам удалося побачити підвищення цін у цих тарифах за місяць наперед? Я навіть не здогадався б, що Київстар вже зараз покаже нову ціну. Якщо в мене збережеться знижка, то ціна є прийнятною навіть з урахуванням подорожчання. Якщо знижка у відсотках побільшає після подорожчання, то мене так влаштує.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Себастьян Перейро, як вам удалося побачити підвищення цін у цих тарифах за місяць наперед? Я навіть не здогадався б, що Київстар вже зараз покаже нову ціну. Якщо в мене збережеться знижка, то ціна є прийнятною навіть з урахуванням подорожчання. Якщо знижка у відсотках побільшає після подорожчання, то мене так влаштує.
На сайті в архіві є.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
збережеться знижка, то ціна є прийнятною навіть з урахуванням подорожчання. Якщо знижка у відсотках побільшає після подорожчання, то мене так влаштує.
який розмір знижки? на якій строк? як отримати?

Зверху