Себастьян Перейро
торговець чорним деревом
Останнє редагування:
То індивідуальні тарифи, деяким фірмам лише доступніКому доступні ці тарифи?
Дивно, що тариф Бізнес Start не діє в роумінгу і подорожчає на 50 грн місяць. Спочатку я думав, що подорожчання через роумінг буде.з 01.01.26 Бізнес Start АП 125₴
навіть нпплвнегня без змінДивно, що тариф Бізнес Start не діє в роумінгу і подорожчає на 50 грн місяць. Спочатку я думав, що подорожчання через роумінг буде.з 01.01.26 Бізнес Start АП 125₴
дивився там де ''усі тарифи''? бо в мене тільки там показує про зміни*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Так, вже є подорожчання тарифу зі 100 до 150 грн.дивився там де ''усі тарифи''?
На сайті в архіві є.Себастьян Перейро, як вам удалося побачити підвищення цін у цих тарифах за місяць наперед? Я навіть не здогадався б, що Київстар вже зараз покаже нову ціну. Якщо в мене збережеться знижка, то ціна є прийнятною навіть з урахуванням подорожчання. Якщо знижка у відсотках побільшає після подорожчання, то мене так влаштує.
випадковоСебастьян Перейро, як вам удалося побачити підвищення цін у цих тарифах за місяць наперед?...
який розмір знижки? на якій строк? як отримати?збережеться знижка, то ціна є прийнятною навіть з урахуванням подорожчання. Якщо знижка у відсотках побільшає після подорожчання, то мене так влаштує.
який розмір знижки? на якій строк? як отримати?