Тарифи Київстар для фізичних осіб

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Інформація у шапці актуальна станом на 20.11.2024
Актуальні тарифи Київстар

Тарифи "Все Разом" (fmc)

Архівні тарифи: prp / mmc / fmc / Оф.сайт

Останнє редагування:

Svantesson

Заблокирован
Місто
г. Запорожье
То що виходить: після закриття ТП "Комфорт" найдешевшим із доступних для переходу національних тарифів передплати у Київстру (якщо не рахувати тарифів утримання) став «Спілкування без меж з опцією "Без мегабайтів"» за 100 грн/4 тижні?
Якщо не брати до уваги спеціальні тарифи, то зараз у всіх операторів тарифи починаються від 110 грн. (маю на увазі більш-менш достатнє наповнення).

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
А я ви на нього вийшли? Я коли самотужки зайшов на сайт, його не було серед доступних...
Це ж ніхто, хто не знає, його не знайде...
Та просто переглядав актуальну лінійку тарифних планів – правда, із планшету. Відкрив "Спілкування без меж", а там отаке:
IMG_20200622_210706.jpg
Post automatically merged:

Навіщо піднімати це питання людині, яка знає про всі тарифи утримання і як їх отримати
Що я знаю про це і що обираю – то виключно моя справа. Повторюю: я говорив виключно про лінійку загальнодоступних національних тарифних планів та її особливості у світлі останніх змін. Чи Ви вважаєте, що про це питання взагалі говорити не можна? І до чого Ви власне так намагаєтеся придертись?🤦‍♂️

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: idea
Місто
м. Кам'янське
Повторюю: я говорив виключно про лінійку загальнодоступних національних тарифних планів та її особливості у світлі останніх змін.
Незрозуміло, для чого і навіщо ви про це говорите. Тут і так всі знають про загальнодоступні національні тарифні плани. Сказали "А", кажіть і "Б". Що ви хотіли сказати констатацією данного факту, про який всім і так відомо? Що тариф занадто дорогий, чи занадто дешевий?

• Like
Реакції: rezz
Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Сказали "А", кажіть і "Б". Що ви хотіли сказати констатацією данного факту, про який всім і так відомо? Що тариф занадто дорогий, чи занадто дешевий?
Я хотів лиш сказати, що найдешевший тариф із актуальної лінійки тарифних планів Київстару передплати коштує сто гривень – інформація самодостатня. А чи він "занадто дешевий", чи "занадто дорогий"? Саме питання необ'єктивне.
Незрозуміло, для чого і навіщо ви про це говорите. Тут і так всі знають про загальнодоступні національні тарифні плани.
Якщо Вам не зрозуміло – це не означає, що не зрозуміло взагалі. Обговорюю лінійку тарифних планів після змін, бо власне для того й існує ця тема. Бо маю бажання. А якщо Вам у моїх словах вбачається щось не те (що мені начебто "щось не подобається"), то це вже тільки Ваші справи:)
---
Між іншим, інформація щодо ТП "Спілкування без меж із опцією "Без мегабайтів"" за 100 грн/4 тижні може бути корисною для абонентів, які не мають змоги поставити номер на кількамісячне голодування для отримання спецтарифу із причини активного його використання та у випадку, якщо номер потрібен майже виключно для дзвінків у мережі Київстар. Причому цієї інформації в шапці немає, а, наприклад, із мобільної версії офіційного сайту Київстару на видному місці її немає, так що можна й не помітити.

Останнє редагування:
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
...у випадку, якщо номер потрібен майже виключно для дзвінків у мережі Київстар. Причому цієї інформації в шапці немає, а, наприклад, із мобільної версії офіційного сайту Київстару на видному місці її немає, так що можна й не помітити.
Як нема? Є, натискаєте детальніше і випадає ось цеIMG_20200622_233747.jpg

Місто
Бровари
Dmitrius, якщо я, майже старожил не помітив, і не чув, то звичайний абонент точно не побачить.
Але ж уже знайшли і знаємо (занотували на свій скриплячий процесор 😀)
Неофіційна політика хайду у кс (як було із комфортом чи рештою вигідних тарифів) працює відмінно. Те що тобі треба ти не знайдеш, і не побачиш. Як теж рубрику важливо знати...

Вкладення

• Screenshot_20200622-234751~2.png
    Screenshot_20200622-234751~2.png
    263.4 КБ · Перегляди: 74

drifter

проблемный аналитик
Місто
Умань
Телефон
LG-A390; LG X venture
який тариф із оновленої лінійки загальнодоступних тарифних планів є найдешевшим
Навіщо піднімати це питання людині, яка знає про всі тарифи утримання і як їх отримати?
От старожилов форума, такие реплики слышать вообще-то странно... Вопросов возникает много, но основной: ставится под сомнение польза от работы форума - по поиску и обсуждению подходящих вариантов из общедоступных тарифов КС, как в данной теме?..:dash1: И при этом, никакой инфы с лучшим вариантом ТП от себя, по данному вопросу (только для внутрисети), не предоставлено. Хотя, вроде бы, также интересовались поиском альтернативы для ТП "Комфорт":
Тут обговорюється, куди перейти з некомфортного "Комфорту".

Яша

Бывалый
Місто
Киев
Телефон
Poco X3 Pro
Появилось 2 тарифа для предоплаты "абонентам, которые получили специальное предложение":
1) Максимальный Безлим 400: https://kyivstar.ua/ru/mm/tariffs/arhive/maxunlim400?utm_source=ivr

2) Максимальный Безлим 500: https://kyivstar.ua/ru/mm/tariffs/arhive/maxunlim500?utm_source=ivr

З.Ы. прикол этих тарифов в том (насколько я понял), что нет условия: "если нет денег для снятия ежемесячной или дневной абонки, то снимем ночью всё под 0 коп.".
Т.е. можно держать на счёте 9,99 грн. и пользоваться по условию: "Если ни одна оплата не была снята, к следующему начислению, вы можете совершать звонки на номера Киевстар за 2 грн в день пользования".

Останнє редагування:

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Появилось 2 тарифа для предоплаты "абонентам, которые получили специальное предложение":
1) Максимальный Безлим 400: https://kyivstar.ua/ru/mm/tariffs/arhive/maxunlim400?utm_source=ivr

2) Максимальный Безлим 500: https://kyivstar.ua/ru/mm/tariffs/arhive/maxunlim500?utm_source=ivr

З.Ы. прикол этих тарифов в том (насколько я понял), что нет условия: "если нет денег для снятия ежемесячной или дневной абонки, то снимем ночью всё под 0 коп.".
Т.е. можно держать на счёте 9,99 грн. и пользоваться по условию: "Если ни одна оплата не была снята, к следующему начислению, вы можете совершать звонки на номера Киевстар за 2 грн в день пользования".
Эти 2 тарифа уже довольно старые. И обсуждались они раньше в этой теме.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Тут можно кому-то сделать тариф для тестирования и дальнейшего пользования (10гб день 100грн мес) ? Желательно честный человек с села где есть покрытие 4G (отправлю симку бесплатно) подробней в личку пешите.
дімон ткачук?))
тиць

Cronprog

Android+Root
Місто
Kyiv
Киевстар Безлим Видео 150 грн + дополнительная услуга в тарифе Максимальный Безлим за 90 гривен, интернет теперь ограничивают до 3 гб в день, потом скорость как у 2G сети, у вас тоже теперь так?
Ранее этого не было :(
Имеется альтернатива в Киевстар без ограничении скоростей или менять оператора придётся?

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
С какого дня так не было? Это уже годами есть!
Post automatically merged:

На всех тарифах есть официальное ограничение. Если не ограничивали, то это просто был баг в пользу пользователя!

Місто
Харьков
Телефон
Poco x3
Максимальный Безлим за 90 гривен, интернет теперь ограничивают до 3 гб в день
Последний раз в мае пользовался этой услугой, шейпа не было,может что и изменилось, т.к. пока нет нужды в этой услуге.

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
А существует ли в Киевстаре какой-то контрактный/корпоративный тариф по условиям схожим с Lifecell Лайфхак.Контракт?
Или все очень дорогие? До 150 не найти?

Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
gredox у Киевстара отсутствует возможность разгонять интернет-пакет в принципе. Хочешь больше объем- больше платишь. Сравнивать подходы киевстара и лайфселла по наполнению пакетов, наверное, не совсем правильно. Вы должны выбрать то, что лучше вам подходит.

Місто
Рівне
Хочешь больше объем- больше платишь.
Це в якому тарифі так? У них здається скільки не плати - після 3 ГБ буде обмеження по швидкості в 0,8 мбіт/с, тому більше ніж вони "дадуть" викачати все рівно не вийде, чи є тарифи без шейпу?

Зверху