Тарифи Київстар для фізичних осіб

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Інформація у шапці актуальна станом на 20.11.2024
Актуальні тарифи Київстар

Тарифи "Все Разом" (fmc)

Архівні тарифи: prp / mmc / fmc / Оф.сайт

Останнє редагування:
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Я ж правильно розумію, що Свобода вигідніша за Комфорт? (цікаво звучить, оце КС поназивав тарифи :) )
Тобто в Комфорті немає якихось фішок, щоб за нього триматись?
Я після останнього приколу з підняттям в два рази плати в Базі схиляюсь до того, щоб при першій акційній можливості переходити в новіші тарифи. Навіть якщо умови ті самі, що і в "старому" тарифі.

Alekokot

MS DOS 6.22 forever
Місто
Киев
Телефон
BB Z10 Mi MIX 2 Iphohe 11
А на контракте обязательно ежемесячный платеж?

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Одеса
Вопрос.Если в тарифе Магнит предоставляется скидка на 13 оплат,она предоставляется на
364 дня или учитывает также внеочередное пополнение в эти
13 оплат?

Місто
Чернигов
З КСівського контракту злізти той ще квест. Двічі дзвонив співробітник, умовляв не переходити на препейд. Дуже неприємно коли так нав'язливо пропонують залишитись. Хочеться, навпаки, піти після цього.

Місто
Радивилів
allaliu, є куда уходити?
Скільки на контакті платили?
На припенді дешевші ніж 175грн не буде, хіба що ІГ 2-3міс у поміч.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
З КСівського контракту злізти той ще квест... Дуже неприємно коли так нав'язливо пропонують залишитись
Так це просто психологічний тиск. Ви не погоджуєтесь на пропозицію і все (якщо не влаштовує). Злізти не складно.

Місто
Чернигов
З КСівського контракту злізти той ще квест... Дуже неприємно коли так нав'язливо пропонують залишитись
Так це просто психологічний тиск. Ви не погоджуєтесь на пропозицію і все (якщо не влаштовує). Злізти не складно.
Який час двється для переходу на передплату, після "спілкування" з відділом "умовлянь"? Якщо прийти в ЦОА в кінці місяця, вони не скажуть -вибачте, чекайте на дзвінок спеціаліста?

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
allaliu, раніше було треба одбути на контракті 6 місяців і далі переходь на передплату. Якщо треба раніше то MNP через місяць.
Чи приходить в ЦОА або дзвінок спеціаліста - то вже технічні нюанси, як вони скажуть. Я завжди робив уход по MNP на іншого оператора, це набагато простіше і не треба взагалі в Київстар приходити.

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
З КСівського контракту злізти той ще квест. Двічі дзвонив співробітник, умовляв не переходити на препейд. Дуже неприємно коли так нав'язливо пропонують залишитись. Хочеться, навпаки, піти після цього.
Я взагалі чекала щоб за телефонували, і запропонували залишитись, але ні і перейшла на лайфселл

Моє повідомлення:

Місто
Чернигов
Я завжди робив уход по MNP на іншого оператора, це набагато простіше і не треба взагалі в Київстар приходити.
З контракту спочатку треба на передплату перейти, а потім переходити кудись, а для цього треба відвідати ЦОА з паспортом. Чи вже з контракту дозволено?

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
З контракту спочатку треба на передплату перейти, а потім переходити кудись, а для цього треба відвідати ЦОА з паспортом. Чи вже з контракту дозволено?
Якщо уход по MNP то уход з контракту це найпростіше. Не треба для цього спочатку переходить на припейд. Через 30 днів контракту можна уходить по MNP на іншого оператора навіть без відвідування магазину Київстар. Головне, щоб на момент MNP боргу на вашому номері Київстар не було.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Мені колись пояснювали, що якщо перейшов з передплати на контракт, то мінімум півроку до закриття або переходу. А якщо новий контракт на новий номер, то 1 місяць треба бути до закриття або переходу.

Місто
Житомир
Доброго всім дня, дайте практичну пораду.
Є тариф лове юа контракт, на нього закинули гроші , хочемо через 124 вивести
на інші телефони, а не дає.
Як побороти це, які є суттєві виходи? дякую друзі.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Доброго всім дня, дайте практичну пораду.
Є тариф лове юа контракт, на нього закинули гроші , хочемо через 124 вивести
на інші телефони, а не дає.
Як побороти це, які є суттєві виходи? дякую друзі.
Ніяк, на контракті не працює*124#

Місто
Житомир
дякую за відповідь.
а як реалізувати ось таке?

"
Кілька номерів — один рахунок

У контрактних тарифах можна об'єднати до п'яти номерів на один рахунок. Так ви будете впевненими, що всі ваші близькі на зв’язку, адже на рахунку достатньо коштів"

Зверху