Тарифи контракту «Ваш» (2021) (архівні)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Це архівні тарифи, їх не можна підключити.

ТарифВаш РегіонВаш ОптимумВаш Преміум Ваш Преміум+
Вартість пакету послуг на місяць275 грн375 грн750 грн1000 грн
Мобільний Інтернет50 ГББезлім
(100 ГБ, далі - шейп)
Безлім
(шейп відсутній)
Безлім
(шейп відсутній)
Мобільний інтернет у роумінгу в 27 країнах6.7 ГБ9.2 ГБ
Дзвінки в мережі КиївстарБезлімБезлімБезлімБезлім
Дзвінки на інші мобільні, міські та за кордон300 хв375 хв1500 хв2500 хв
SMS100 шт200 шт300 SMS300 SMS
2 суперсили на вибірКиївстар ТБ; Інтернет безлім; Дзвінки безлім; SMS безлім; 100 хвилин на інші мережі та за кордон; Відео на ходу; 5 ГБ у роумінгуКиївстар ТБ; Інтернет безлім; Дзвінки безлім; SMS безлім; 100 хвилин на інші мережі та за кордон; Відео на ходу; 5 ГБ у роумінгу; Домашній Інтернет (100 Мбіт/с)
Домашній Інтернет-Доступна у вигляді СуперсилиВходить до тарифуВходить до тарифу
Знання без межВключено---
Держава в смартфоніВключено---

Причина: Зміни з 01.12.2024
Останнє редагування:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Я вірно розумію, що в тарифі «Ваш Регіон» додають супер силу безлім дзвінків на всіх піднявши до 275 грн абонку?)

Місто
Львів
Я вірно розумію, що в тарифі «Ваш Регіон» додають супер силу безлім дзвінків на всіх піднявши до 275 грн абонку?)
275 грн, 50ГБ, 2 суперсили: безлім двінки, інтернет або СМС (цікаво, кому потрібні безлім СМС? :rolleyes:). Також сиджу на цьому тарифі. Судячи з відношення майбутньої ціни до наповнення - досить непоганий варіант, можна залишатися.

Місто
Черкаси
Телефон
Моторола Edge 50 Pro
275 грн, 50ГБ, 2 суперсили: безлім двінки, інтернет або СМС (цікаво, кому потрібні безлім СМС? :rolleyes:). Також сиджу на цьому тарифі. Судячи з відношення майбутньої ціни до наповнення - досить непоганий варіант, можна залишатися.
Якщо потрібен інтернет то так, я в свій час спригнув з нього на магніт і довольний, за 100 грн те що треба.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
А скільки хвилин на ворогів при оновленні тарифу?

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Riznychenko, ну замануха ка-бе навряд, бо тариф закритий для підключення. Плюс є зацікавленність перегнати людей на новіші тарифи. Тут хіба щоб не втратити регіональних клієнтів…

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Киев
В тарифі Ваш преміум - Домашній Інтернет не є суперсилою? Це точно?

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Зверху