Тарифи контракту «4G» 2018 (архівні)

Місто
Самар/Дніпро
Це архівні тарифи, їх не можна підключити. Актуальні тарифи за посиланням
Тариф 4G Екстра 2018 буде закритий з 27 по 29 квітня 2024 року (переводять на LOVE UA Рух Контракт)
Тариф Київстар 4G Extra+ 2018 буде закритий з 1.12.2024р.

ПакетКиївстар 4G Extra+ 2018 (діє до 01.12.2024)
Абонплата грн./міс
375
Дзвінки в мережі
0
Iнтернет
Безлiм
Дзвінки на інші мобільні та міські номери по Україні, а також на номери Польщі, Італії, Німеччини, Чехії, Росії
500 хв/міс​
SMS на українські номери
500 SMS​
SIM для планшета
0 грн/міс​
Київстар ТБ Light
0 грн/міс​

Причина: Посилання на тариф змінено
Останнє редагування:
Місто
Днепр
Телефон
Huawei E3372 and Xiaomi Redmi 6a
qpPeW, оператор говорил что шейпа нет с тарифа Київстар 4G Ultra.

qpPeW

Web-разработчик
Місто
Киев
qpPeW, оператор говорил что шейпа нет с тарифа Київстар 4G Ultra.
Он говорил что на всех тарифах контрактного обслуживания нету и пока не будет шейпа, а через некоторое время ввел его.

Місто
Знаменка
в общем, верить им нельзя. видим, что в одностороннем порядке меняют втихаря условия. шейпа не было, теперь уже , оказывается, есть. жулики, учатся у МТСов

Місто
Самар/Дніпро
в общем, верить им нельзя. видим, что в одностороннем порядке меняют втихаря условия. шейпа не было, теперь уже , оказывается, есть. жулики, учатся у МТСов
Странное утверждение! Была новость на оф. сайте, в которой было написано, что вводится шейп независимо от формы использования (предоплата, контракт). То, что всё это время после анонса шейпа не было на контракте - вот это странно (наверняка не сразу прикрутили к контрактному биллингу)

Місто
DE
Телефон
Samsung Note 10
Так после 6 ГБ и на скорости 2 мб/с - еще терпимо, но после 3 ГБ и 800 кб/с, уже немного достало :dash1:
а еще постоянные 1,2мб/с на ютюб, 720p50 уже не глянешь

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
Странное утверждение! Была новость на оф. сайте, в которой было написано, что вводится шейп независимо от формы использования (предоплата, контракт). То, что всё это время после анонса шейпа не было на контракте - вот это странно (наверняка не сразу прикрутили к контрактному биллингу)

Вы чувствуете разницу между "заявить возможность" и "заявить возможность, но выборочно пользоваться ею"? Напомню, что изначально в контракте шейпа не было, хотя в политике честного пользования контракт был прописан, а шейп в нём не работал :D По-моему, так куда честнее.

• Like
Реакції: lite
Місто
Kyiv
Это какой то бред, с шейпом. После шейпа уже и не посмотришь всякие ютубы, и т.д.
И никто точно инфу не говорит, одни говорят, что за 275 шейпа нет, другие говорят, что шейпа во всех тарифах..

Добавлено через 8 минут
А ещё вот что, объясните мне, дураку, в чем отличия тарифа за 200 грн от тарифа за 275? Там же меньше СМС и минут!

Останнє редагування:
Місто
Запорожье
AntoJkeee, читаем шапку: На тариф "Київстар 4G Extra+" можна перейти лише за індивідуальним запрошенням

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
оператор говорил что шейпа нет с тарифа Київстар 4G Ultra
Це оператор просто стимулює перейти на дорогий тариф 4G Ultra. Насправді шейп буде все одно. Читайте умови тарифа і спробуйте самі знайти хибну інформацію, що в певному тарифі немає шейпа. Бо таку інформацію ви не знайдете.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Пропонують перейти з тарифа Київстар 4G (95 грн) в тариф Київстар 4G Екстра (155 грн) з акцією без першої абонплати. Чи вдасться потім повернутись на старий тариф за 95 грн? Місяць безкоштовно а потім назад на старий тариф.

Вкладення

• Screenshot_mykyivstar.jpg
    Screenshot_mykyivstar.jpg
    164.6 КБ · Перегляди: 32
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Пропонують перейти з тарифа Київстар 4G (95 грн) в тариф Київстар 4G Екстра (155 грн) з акцією без першої абонплати. Чи вдасться потім повернутись на старий тариф за 95 грн? Місяць безкоштовно а потім назад на старий тариф.

Я перейшов по такій акції з Київстар 4G, але зараз в Мій Київстар мені не доступний перехід на 95 грн.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Captain, точно тебе никто не скажет удастся на тот момент или не удастся. Пока до такой вариант есть и он работает

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Captain, у меня заявку принимали в начале месяца без проблем Я думаю в крайнем случае всегда можно связаться с VIP поддержкой и выпросить переход либо сказать что будешь отключаться и его предложат по-любому

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Stiv, тепер будеш на тарифі за 155 грн і тобі це буде нормально?

Добавлено через 1 минуту
Kladoff, якщо такі складнощі
либо сказать что будешь отключаться и его предложат по-любому
то краще тариф не міняти.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Captain, діло хазяйське

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Stiv, тепер будеш на тарифі за 155 грн і тобі це буде нормально?

Мені цей тариф вигідний, адже за перший місяць я взагалі не платив і у мене підключений домашній інтернет. Тому за 155 грн я маю безлім на мобільному, інтернет сімпару, 300 хв. (на всі моб і стац.) і домашній інтернет (100 Мбіт/с). І бонус, я тепер не переживаю, що номер можуть свиснути.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro
Stiv, чисто теоретично, перехід на дешевші тарифи в Київстара коштує (якщо я не помиляюсь) 30 гривень. Навіть якщо буде доступний перехід потім - це не означає, що безкоштовно. Безкоштовно на дешевший тариф переходять тільки ті, хто мігрував з передплати на Екстра. А ти вже хочеш по другому колу йти.

Зверху