Тарифи передплати «Без меж» (2020) (загальнодоступні) (закриті)

Статус
Закрита.

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Це архівні тарифи, їх не можна підключити.

ТарифСпілкування без межРозваги без меж
Абонплата200 грн275 грн
Мобільний інтернет20 ГБ30 ГБ
Мобільний інтернет у роумінгу в 27 країнах4.9 ГБ6.7 ГБ
Дзвінки в мережі КиївстарБезлімБезлім
Дзвінки на інші мобільні та за кордон
(Польща, Італія, Німеччина, Чехія)
200 хв275 хв
Київстар ТБ ЛегкийВключеноВключено
Держава в смартфоніВключеноВключено
Знання без межВключеноВключено
1 Суперсила на вибір+5 ГБ; +100 хвилин на інші мережі по Україні; 100 SMS по Україні; 2 ГБ у роумінгу; Відео на ходу; Соцмережі та месенджериКиївстар ТБ; +5 ГБ; +100 хвилин на інші мережі по Україні; 100 SMS по Україні; 2 ГБ у роумінгу; Відео на ходу; Соцмережі та месенджери

Причина: Зміни з 29.04.2024
Останнє редагування:

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
В новостях о грядущем поднятии тарифов от КС, ничего не указано по самому социальному ТП "Общение без границ (без мегабайтов)", может его не трогают? Если переведут на общие условия - это жесть.:navalilos: https://kyivstar.ua/uk/reprays-spilkuvannya-bez-mezh-2019

Місто
Тернопіль
Таке питання,може хто в курсі. Я зараз на тарифі відео без меж,і успішно юзаю свинокоїн,за що маю 100мб,10хв на інші,безлім в мережі і безліміт на ютуб,нетфлікс. Питання чи довго ще цей тариф протримається,чи спригнути зараз на твій новий де 55 грн абонка(знижка на 12 оплат=35 грн/28 днів) і юзати свинокоїн так само але без 10 хв і ютуба/нетфлікса(які мені нах не треба,маю водафон робочий з 1000хв на усі номери). Підкажіть свою думку/пораду. Дякую

Аметист

Заблокирован
Місто
Балта
Телефон
Huawei Y6p
Таке питання,може хто в курсі. Я зараз на тарифі відео без меж,і успішно юзаю свинокоїн,за що маю 100мб,10хв на інші,безлім в мережі і безліміт на ютуб,нетфлікс. Питання чи довго ще цей тариф протримається,чи спригнути зараз на твій новий де 55 грн абонка(знижка на 12 оплат=35 грн/28 днів) і юзати свинокоїн так само але без 10 хв і ютуба/нетфлікса(які мені нах не треба,маю водафон робочий з 1000хв на усі номери). Підкажіть свою думку/пораду. Дякую
Здесь зависит от того, когда начнут закрывать старые тарифы. Лучше перейти на новый дешевый тариф и юзать свинокоин там

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Ніхто однозначно не відповість на це філософське питання, але:
Логічною причиною згону з тарифу є бажання оператора отримувати більше грошей. Тобто найбільша вірогідність "згону з тарифа" в найдешевших старих тарифів. Якщо мені не зраджує пам'ять, на зорі появи тарифу "безлім відео" вартував 95грн, і ніхто з нього не зганяв, просто з часом піднімали ціну. Тобто якщо ти вже сплачуєш 225грн за тариф, то який зміст тебе кудись зганяти, якщо ти хороша дойна корова, максимум це можна підняти вартість на пару грн.
Контраргумент цього твердження є тариф "дзвінки без меж" за 30грн/міс який по сьогоднішній день не чіпають, але це радше дивне виключення з правил, а ніж закономірність. Думаю, після нового року вони візьмуться за тарифи утримання, і вирівняють під 75грн.
На мою думку рішення потрібно було прийняти 2 дні тому, і перейти на Твій Оптимум за 250грн/міс, життєвий цикл якого ймовірно буде найдовший з придатних для тілібонькання тарифів.
В твоїй ситуації я би залишався на "безлім відео" і юзав синокоїн як мінімум до новини про закриття переходу на "твій новий", а там би вже робив якесь рішення, враховуючи що тілібонькопридатним є ще "твій максимум" за 350грн/міс який залишився в актуальній лінійці тарифів, проте трошки схований від очей.

Місто
Ружин, Житомирська обл.
"твій максимум" за 350грн/міс який залишився в актуальній лінійці тарифів, проте трошки схований від очей.
На цей тариф не можна перейти, якщо немає спецпропозицій на МКС чи за тел. 477. В мене такого нема.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
На цей тариф не можна перейти, якщо немає спецпропозицій на МКС чи за тел. 477. В мене такого нема.
Він по "умовній" спецпропозиції. Так само було минулого року, з часом появиться майже в всіх. Принаймні в тілібоньщиків точно.

Статус
Закрита.
Зверху