Тарифи передплати «Без меж 2019» (архівні)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Це архівні тарифи, їх не можна підключити.

ТарифСпілкування без меж 2019
Абонплата100 грн/4 тижні225 грн275 грн
Мобільний Інтернет 5 ГБ25 ГБ30 ГБ
Мобільний інтернет у роумінгу в 27 країнах-5.5 ГБ6.7 ГБ
Дзвінки в мережі КиївстарБезлімБезлімБезлім
Дзвінки на інші мобільні по Україні100 хв250 хв250 хв
SMS по Україні---
Київстар ТБ Легкий--Включено в тариф
Держава в смартфоніВключено в тарифВключено в тарифВключено в тариф
Знання без межВключено в тарифВключено в тарифВключено в тариф
1 Суперсила на вибір+5 ГБ; 100 хвилин на інші мережі по Україні; Відео на ходу; 100 SMS по УкраїніКиївстар ТБ; +5 ГБ; 100 хвилин на інші мережі по Україні; Відео на ходу; 100 SMS по Україні; 2 ГБ у роумінгуКиївстар ТБ; +5 ГБ; +100 хвилин на інші мережі по Україні; +100 SMS по Україні; Відео на ходу; Соцмережі та месенджери; 2 ГБ у роумінгу

Причина: Зміни з 29.04.2024
Останнє редагування:

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
У меня начисляется 1 пакет из 3 минут за 3 гривны и далее по 1,5 грн.\минута .

Місто
Калуш
Привіт. Маю тариф Безмеж Lite, прочитав і зрозумів чому не знімає остаток, цікавить, якщо підключу Lite+ який там принцип дії по території, раніше у мене був тариф прив'язаний до території то потрібно було раз в 3 дні попасти в зону покриття, а по цьому не можу знайти інфу???

Яша

Бывалый
Місто
Киев
Телефон
Poco X3 Pro
раніше у мене був тариф прив'язаний до території то потрібно було раз в 3 дні попасти в зону покриття, а по цьому не можу знайти інфу?
"Не могу" или "не хочу"?)

Тыкаешь на название тарифа в шапке этой темы. Попадаешь на полное описание условий тарифа. Открываешь спойлер "Территория действия тарифа".

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Пользую за бонусы - остатки после уплаты абонплаты . Не принципиально пока , а там снова смена или условий , или ТП .

Місто
Кривой Рог
На днях мои родственники зашли в магазин Киевстара с симкой которая не пополнялась три месяца. Спросили о существующих тарифах. Симка в кнопаре. Им просто предложили этот тариф и без границ лайт для подключения. Выбрали тариф за 30. Видимо бывает и так!
Post automatically merged:

На днях мои родственники зашли в магазин Киевстара с симкой которая не пополнялась три месяца. Спросили о существующих тарифах. Симка в кнопаре. Им просто предложили этот тариф и без границ лайт для подключения. Выбрали тариф за 30. Видимо бывает и так!
В Зоряна предлогала тариф минимум за соточку.

Місто
Житомир
Сколько там времени прошло после последней принудиловки?)

Вкладення

• Screenshot_2021-02-14-17-07-04-121_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    Screenshot_2021-02-14-17-07-04-121_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    137.4 КБ · Перегляди: 145

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Перевів я свій кс дзвінки 2018 в звінки без меж, сьогодні пошарив по меню найшов, до того номер був на бонусах ну а як зарізали, то перейшов на гривник.

Місто
Черкасы
Подскажите. Предлагают в мой КС пополниться на 100 грн и получить 90 бонусов. Вопрос- бонусы пойдут на абонку - снимется 90 бонусов и 10 грн с основного? Или снимется 100 с основного, а 90 бонусов останутся?

Місто
Одесса
Подскажите. Предлагают в мой КС пополниться на 100 грн и получить 90 бонусов. Вопрос- бонусы пойдут на абонку - снимется 90 бонусов и 10 грн с основного? Или снимется 100 с основного, а 90 бонусов останутся?
Снимет сначала с бонусов и остаток с основного!
только плановую абонку!

Місто
Амбер
Если вчера на счету было 0 , то после пополнения на 100 грн сразу снимется абонка эти 100 грн с основного счета,
а бонусы придут чуть позже и будет 90 грн на бонусном счету.
А если вчера на счету было несколько копеек/гривен, а сегодня на счету 0, значит снялась дневная абонка и завтра ночью снимется 90 грн с бонусного и 10 с основного. В этом случае можно не ждать ночи, а заказать снятие абонки на 4 недели , позвонив по номеру 477*202. Перед этим проверить, что есть бонусы 90 грн запросом *114#

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Lacrix, Подключают.
Мне наоборот нужен lite, а предлагают только lite+.
в мене теж на поличковому дні зо 2 тому прийшла пропозиція на lite+, хоча бачила на сайті, що тариф закритий для підключення.

Зверху