Поищи пользователя m_alien в теме "D-Link DIR-825AC - Обсуждение" на форуме 4pda https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=771762
Разлочивал без программатора желающим, за деньги, КСовские роутеры.
Чтобы использовать этот роутер с другим провайдерома зачем разлочивать КС роутеры?
Чтобы использовать этот роутер с другим провайдером
Тоже повод. За сколько перешили?У меня КСовский глючить начал, постоянно связь обрывалась, требовал ввод пароля. Человек перепрошил его, дистанционно, и все нормально заработало.
есть способ разлочки без паяльника ?
есть способ разлочки без паяльника ?
И программатор...
Нужна программа для прошивки и прошивка.
Туполинк 8й нормально шьется бкз паяльника и длинк шьетсяБез паяльника ( дистанционно, через переходную прошивку ) можно прошить только роутеры TP-LINK 7-ой серии (любой версии). С паяльником или заменой флеш-микросхемы (физпрошивка) tp-link 8-я серия, все модели Хуавей, Д-линк под вопросом.
Туполинк 8й нормально шьется бкз паяльника и длинк шьется
не понял ответFuchs, пиши в ЛС, проверим
Чудова новина для клієнтів Київстар, які вирішили підключити один із тарифів «Все разом Смарт» або «Все разом Екстра». З 23 квітня 2019 року для нових клієнтів, які підключать собі один з цих тарифів, доступна акція «Крок вперед».
В рамках акції клієнтам запропоновано протягом місяця, в якому вони підключили тарифи, а також протягом двох наступних місяців оплачувати абонентську плату за зниженою вартістю.
Наприклад, для клієнтів, які підключать тариф «Все разом Смарт» в акційний період вартість буде всього 140 грн в місяць, замість 180 грн. Для клієнтів, які підключать тариф «Все разом Екстра» в акційний період вартість послуг буде всього 180 грн в місяць, замість 225 грн.
Звертаємо увагу, що в рамках акції знижка надається на місяць, в який було підключення тарифу, а також на 2 наступні місяці. При зміні тарифу акція відключається. Акція діє з 23 квітня по 31 липня 2019 року. З детальною інформацією про тарифи «Все разом» можна ознайомитись на сайті в розділі «Домашній Київстар».
Вартість послуг вказана з урахуванням всіх податків і зборів.
были указаны в смс?со снятием абонплаты раз в 4 недели
SeLena, теж таке було. деталі пропонували слухати по 477. А коли туди зателефонував, мене стали переконувати, що в мене і так підключений найкращій тариф