Тарифи передплати «Все Разом» (2017-2020) (закриті)

Статус
Закрита.

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
З 01.04.2023 у зв’язку із закриттям деяких тарифних планів ВСЕ РАЗОМ та Домашнього Інтернету абоненти будуть переведені на нові тарифи з умовами обслуговування, що не поступаються поточним.

Детальніше про тарифи, які змінюються в фото.

Решта умов обслуговування не зміниться.
Screenshot_2023-03-30-18-42-20-140_pdf.reader-edit.jpg

Останнє редагування:

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
В описании "Базового" в табличке ошибки нет? Если перейти по ссылке на сайт Киевстара, то там должен быть 41 сервис без учёта трафика.

Місто
Киев
А вот если у меня был тариф Все разом в таком порядке: сначала подключил домашний, потом купил симку и к нему прицепил, потом домашний инет отключил (аннулировал контракт, так у них вроде называется), а симку оставил. Моя симка считается контрактной или припейдной?
Симку где-то посеял, вот думаю как ее легче восстановить - по паспорту или без.

gen

Місто
Київ
Suncatcher, тариф "Все разом" ≠ контракт, з описаного не видно, що був перехід на контракт, тому для відновлення паспорт не потрібен.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Suncatcher, у вас не контракт, як ці тарифи. І як ви по паспорту відновите, якщо Київстар у вас його не брав ні при підключені інтернету, ні при продажі сімкарти.

Місто
Киев
І як ви по паспорту відновите, якщо Київстар у вас його не брав ні при підключені інтернету

Честно говоря, не помню, ибо давно было, но, по-моему, брал. Фамилию я точно свою говорил.
Киевстар заключает договора с ноунеймами? Это что-то новенькое.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Честно говоря, не помню, ибо давно было, но, по-моему, брал. Фамилию я точно свою говорил.
Киевстар заключает договора с ноунеймами? Это что-то новенькое.

Записують ПІБ, адресу і все, паспортні ніхто не бере. Як такого договору на руки не давали. А от при укладанні контракту, там вже паспорт вимагають і договір підписуєте, також сімкарту спеціальну для контрактників дають.

Місто
запорожье
Телефон
poco x3pro
ребята. у меня сейчас тариф "всё вместе плюс"если я отключу услугу всё месте, то на какой тариф переведут моб номер и домашний интернет ?

Місто
запорожье
Телефон
poco x3pro

GAlexV

Добрый тролль, бєндєровєц
Місто
Луцьк
Телефон
Redmi Note 8 Pro
не могу найти тарифы на ДИ Киевстар
Безлімітний, зі швидкістю до 100 Мбіт/с = 200 грн/міс.

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Прийшла смс, що мій поточний тариф Все разом Екстра 2018 заміняють на Все разом Екстра з аналогічними умовами, тільки абонка піднімається з 155 грн/міс до 225. Ппц.
---
Напевно, звалю на Все разом Смарт контракт за 150...

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Напевно, звалю на Все разом Смарт контракт за 150...
лучше вообще валить с КС
Так і зробив! Подав заявку на підключення домашнього інтернету від іншого провайдера, а на другій сімці Тримоб підключив пакет Річний+
Це остаточне прощавай Київстару!

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Хто знає, як можливо найкраще відключити Київстар Все разом, і при цьому не оплачувати пакет послуг за мобільний зв'язок по новому тарифу? Експерти Київстар на kyivstar community стверджують, що для підключення послуги "відключення Київстар Все разом" потрібно мати на мобільному рахунку суму абонплати по новому тарифному плані для першого зняття.

Ситуація яка: вже подав заявку на підключення інтернету від нового провайдера. Сімку Київстару буду тримати виключно для вхідних, а опалчувати 125 грн. за першу абонплату по найдешевшому з доступних тарифів не бажаю.

Розглядаю такі варіанти:
1) розірвати договір обслуговування домашнього інтернету, де семизначний номер (можливо, Все разом відключиться само);
2) нікому нічого не казати, просто не поповнювати і тримати сімку з тарифом Все разом для вхідних, ну і нехай;
3) по MNP звалити до іншого оператора, а потім вернутись назад на КС (боюсь, при поверненні КС змусить заплатити першу абонку за тариф при переході на нього. Хто знає, чи це так, скажіть).
Які ще варіанти? Що порадите?

sprintload

Заблокирован
Місто
Odessa <->Одесская
Телефон
Gygabyte Gsmart Rio R1 Assistant AP747 Huawei E1550 Huawei 3531
Оплатить первую абонку и в течении 7 дней разорвать договор , если у Вас на примете есть новый выгодный провайдер

gen

Місто
Київ
Я порадив другий варіант: залишаєте все як є, але платити перестаєте, користуєтесь номером для вхідних

sprintload

Заблокирован
Місто
Odessa <->Одесская
Телефон
Gygabyte Gsmart Rio R1 Assistant AP747 Huawei E1550 Huawei 3531
Нет ли по договору штрафных санкций , не потребуют ли потом ?

Статус
Закрита.
Зверху