Тарифи передплати «Дайте ще!», «Смачний безлім» і «Смачний 2020» (архівні)

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Реєстрація
06.11.11
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Це архівні тарифи, їх не можна підключити.

Тариф​
Смачний безлім
(із квітня 2024 р.)​
Абонентська плата за 4 тижні
200 ₴​
200 ₴​
150 ₴​
Дзвінки в мережах «Київстар»
безлім​
безлім​
безлім​
Мобільний Інтернет
(обсяг трафіку без обмеження швидкості, далі шейп — швидкість 0,8 Мбіт/с)
безлім
(50 ГБ)​
безлім
(100 ГБ)​
20 ГБ + 5 ГБ*
Мобільний Інтернет у роумінгу
(у 27-ми країнах)
–​
4,9 ГБ + 2 ГБ*
–​
Дзвінки на інші мобільні й за кордон
(Польща, Італія, Німеччина, Чехія)
300 хв.​
400 хв. + 100 хв.*
300 хв.​
Київстар ТБ Легкий
(200+ каналів, базова колекція фільмів, серіалів та шоу від 1+1 Video)
+​
+​
–​
Держава у смартфоні
–​
–​
+​
Знання без меж
–​
+​
+​
* Суперсили без доплат
(перевірка залишків, наберіть — *560#)
–​
100 хвилин на інші мережі по Україні,
100 SMS по Україні,
2 ГБ у роумінгу​
5 ГБ трафіку​
Денний пакет послуг
  • Дзвінки в мережах «Київстар» — безлім.
  • Мобільний Інтернет — безлім із шейпом (0,8 Мбіт/с).
  • Вартість — 20 ₴ за добу.
Якщо жодна оплата не знялася, до наступного нарахування ви можете телефонувати на номери Київстар за 3 ₴ (за день користування).

Дзвінки по Україні
  • Для тарифів «Дайте ще!», «Смачний безлім»
    • На інші мобільні по Україні (після використання тарифних хвилин) — 5 ₴ за пакет 3 хвилин. Щодня ви можете використати 3 пакети. Якщо денні пакети закінчилися або не вистачило коштів для пакета — 1,50 ₴/хв.
    • На міські номери — 3 ₴ за пакет 3 хвилин. Щодня ви можете використати 3 пакети. Якщо денні пакети закінчилися або не вистачило коштів для пакета — 1,50 ₴/хв.
    • Якщо плата за тариф або денна оплата не знялася, а ви продовжуєте телефонувати на Київстар — надається безлім за 5 ₴/день. Якщо коштів недостатньо — 0,50 ₴/хв.
  • Для тарифів «Смачний 2020»
    • На інші мобільні (після використання тарифних хвилин) та міські по Україні — 5 ₴ за пакет 3 хвилин. Щодня ви можете використати 3 пакети. Якщо денні пакети закінчилися або не вистачило коштів для пакета — 1,50 ₴/хв.
    • Якщо плата за тариф або денна оплата не знялася, а ви продовжуєте телефонувати на Київстар — надається безлім за 5 ₴/день. Якщо коштів недостатньо — 0,50 ₴/хв.
  • Щоб перевірити, скільки ви використали хвилин із додаткових пакетів:
    • На інші мобільні — *254#;
    • На міські номери — *252#.
Мобільний Інтернет (тарифу «Смачний 2020»)
  • Якщо вам не було надано пакет послуг або ви використали весть інтернет-трафік, для вас діятиме пакетне нарахування мегабайтів. Це означає, що на добу вам надається 10 пакетів по 100 МБ. Вартість кожного пакета — 10 ₴.
  • Після використання 10 пакетів до кінця доби Інтернет не тарифікується. Проте, якщо на момент оплати одного з десяти пакетів у вас на рахунку менше 10 ₴, то плата за мобільний Інтернет становитиме 0,10 ₴ за МБ.
Перевірити кількість використаних мегабайтів з пакетів — *252#.

SMS
  • По Україні надається до 100 пакетів по 10 SMS — 3 ₴ за пакет.
  • Коли ці пакети закінчились, — 1 ₴ за SMS.
Щоб перевірити, скільки ви використали SMS, наберіть *251#.
17 липня 2020 року Верховна Рада України ухвалила постанову про те, що об’єднуються деякі райони та разом утворюють нові. Тепер в Україні не 490, а 136 районів.
Якщо район новий, нижче в дужках ми уточнюємо, де саме працює цей тариф.
  • Волинська область
    Райони: Ковельський, Луцький (діє тільки у районах з попередніми назвами: Ківерцівський, Ковельський (включаючи. м.Ковель), Луцький (включаючи м. Луцьк), Рожищенський).
  • Дніпропетровська область
    Райони: Нікопольський, Павлоградський, Синельниківський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Васильківський, Межівський, Нікопольський (включаючи м.Марганець, м. Нікополь, м.Покров), Павлоградський (включаючи м. Павлоград, м. Тернівка), Петропавлівський (включаючи м. Першотравенськ), Покровський, Синельниківський (включаючи м. Синельникове), Томаківський, Юр'ївський).
  • Закарпатська область
    Райони: Берегівський, Мукачівський, Ужгородський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Берегівський (включаючи м.Берегове), Великоберезнянський, Воловецький, Мукачівський (включаючи м.Мукачево), Перечинський, Свалявський, Ужгородський (включаючи м.Ужгород, м.Чоп)).
  • Запорізька область
    Райони: Бердянський, Енергодарський, Запорізький, Пологівський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Бердянський (включаючи м. Бердянськ), Більмацький, Гуляйпільський, Кам'янсько-Дніпровський (включаючи м. Енергодар), Новомиколаївський, Оріхівський, Пологівський, Приморський, Розівський, Чернігівський, Запорізький (включаючи м.Запоріжжя), Вільнянський, Великобілозерський).
  • Івано-Франківська область
    Райони: Івано-Франківський, Калуський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Долинський (включаючи м. Болехів), Калуський (включаючи м. Калуш), Тисменицький (включаючи м. Івано-Франківськ), Тлумацький).
  • Львівська область
    Райони: Самбірський, Стрийський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Стрийський (включаючи м. Моршин, м. Стрий), Сколівський, Турківський).
  • Миколаївська область
    Райони: Баштанський, Вознесенський, Миколаївський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Миколаївський (включаючи м.Миколаїв), Новоодеський, Вознесенський (включаючи м.Вознесенськ), Баштанський, Веселинівський, Вітовський, Березанський, Березнегуватський, Доманівський, Снігурівський).
  • Одеська область
    Райони: Подільський, Роздільнянський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Балтський (включаючи м. Балта), Великомихайлівський, Захарівський, Окнянський, Подільський (включаючи м.Подільськ), Роздільнянський).
  • Полтавська область
    Райони: Кременчуцький, Лубенський, Миргородський, Полтавський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Великобагачанський, Гадяцький (включаючи м.Гадяч), Гребінківський, Диканський, Зіньківський, Карлівський, Кобеляцький, Котелевський, Лохвицький, Лубенський (включаючи м.Лубни), Машівський, Миргородський (включаючи м.Миргород), Новосанжарський, Оржицький, Пирятинський, Полтавський (включаючи м.Полтава), Решетилівський, Семенівський, Хорольський, Чорнухинський, Чутівський, Шишацький).
  • Сумська область
    Райони: Конотопський, Охтирський, Роменський, Сумський, Шосткинський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Охтирський (включаючи м.Охтирка), Білопільський, Буринський, Великописарівський, Глухівський (включаючи м.Глухів), Краснопільський, Лебединський (включаючи м.Лебедин), Недригайлівський, Путивльський, Сумський (включаючи м.Суми), Липоводолинський, Тростянецький, Шосткинський, (включаючи м.Шостка)).
  • Харківська область
    Діє по всій області.
  • Херсонська область
    Діє по всій області.
  • Чернівецька область
    Райони: Дністровський, Чернівецький, (діє тільки у районах з попередніми назвами: Герцаївський, Глибоцький, Заставнівський, (включаючи м.Чернівці), Кельменецький, Кіцманський, Новоселицький, Сторожинецький, Хотинський).
  • Чернігівська область
    Райони: Корюківський, Новгород-Сіверський, Прилуцький, Чернігівський (діє тільки у районах з попередніми назвами: Варвинський, Корюківський, Куликівський, Менський, Новгород-Сіверський (включаючи м.Новгород-Сіверський), Прилуцький (включаючи м.Прилуки), Ріпкинський, Срібнянський, Чернігівський (включаючи м. Чернігів)).
Будь ласка, зверніть увагу.
У зв'язку з технічними особливостями телекомунікаційної мережі Київстар територія дії тарифного плану може відрізнятися на 10 км (+/–) від адміністративних кордонів зазначених областей (районів).

Якщо на момент нарахування наступної плати за пакет послуг на 4 тижні ви перебуваєте поза межами дії тарифного плану, ви будете отримувати денний пакет послуг на умовах, що описані вище.

Плата за пакет послуг на 4 тижні знімається тільки на території дії цього тарифу. Якщо ви вже оплатили пакет послуг на 4 тижні, то він діє по всій території України, до моменту наступної оплати, навіть якщо ви перебуваєте за межами території дії тарифу.

Якщо на момент планової оплати ви перебуваєте за межами дії тарифу — буде зніматися оплата за пакет на день.

Щоб відновити умови тарифного плану, коли ви повернетеся в домашній регіон, необхідно здійснити або отримати дзвінок.

Оплата за пакет послуг на 4 тижні буде знята (при наявності достатньої суми):
  • автоматично найближчої ночі до 00:00 Також, ви можете скористатися самостійним замовленням пакета послуг;
  • відразу після поповнення рахунку, якщо вночі не знімалася денна плата.
 
Причина: нові умови тарифу "Смачний безлім"
Останнє редагування:
Реєстрація
07.04.19
Місто
Харьков
Собственный опыт использования. Первый пакет на 28 дней был бесплатный. Поэтому и решил попробовать данный тариф.
На вкусном безлиме шейп иногда слетает. При слете шейпа скорость доходила до 5.6 МБ/с. На тот момент за день было выкачено более 3 гб. За 28 дней трафик составил чуть больше 110 гб. Торренты качал (но не сутками) так как другого интернета не было. Максимальный трафик в сутки составлял чуть более 10 гб. Это рекордный. В основном хватало 3-5гб. В некоторые дни скорость была низкая не больше 500 кбит / сек. А в целом все довольно не плохо. Даже при включенном шейпе 800 кбит / сек онлайн видео шло без подвисаний.
За последние 10 дней трафика ушло чуть больше 3гб. Так мало, потому что торренты не качаю. Если без торрентов, только онлайн видео, радио и все остальное 3 гб в сутки с запасом хватит. Если конечно нет рекламных программ, которые трафик жрут в больших количествах.
 

rockwinds

Провокатор
Реєстрація
29.03.10
Місто
Никополь
Телефон
iPhone
Торренты качал (но не сутками) так как другого интернета не было.
Зачем их вообще качать если:
Даже при включенном шейпе 800 кбит / сек онлайн видео шло без подвисаний.
Если конечно нет рекламных программ, которые трафик жрут в больших количествах.
А что это за программы и что в твоём понятии "жрут в больших количествах"?
 
Реєстрація
07.04.19
Місто
Харьков
Торренты качал (но не сутками) так как другого интернета не было.
Зачем их вообще качать если:
Даже при включенном шейпе 800 кбит / сек онлайн видео шло без подвисаний.
Если конечно нет рекламных программ, которые трафик жрут в больших количествах.
А что это за программы и что в твоём понятии "жрут в больших количествах"?
Мне больше нравится фильмы смотреть на экране телевизора. Вот для этого и качал.
На экране мобильного только ролики с YouTube смотрю. Не знаю, как можно полноценные фильмы на мобильном смотреть.
Были одно время два трояна, которые удалились только после прошивки они за день активного пользования довольно много трафика кушали, постоянно что-то закачивали на мобильный. Без них трафик в разы меньше.
 

rockwinds

Провокатор
Реєстрація
29.03.10
Місто
Никополь
Телефон
iPhone
Nikas80
Мне больше нравится фильмы смотреть на экране телевизора. Вот для этого и качал.
Так есть еже масса онлайн кинотеатров для андройд ТВ и смарт ТВ - Hd videobox, Filmix, Kinopub ForkPlayer и т.д.
В довесок удобная медиатека с поиском, избранное, описание, отзывы и рейтинг Imdb по фильму. А также выбор озвучки и качество видео. Установил и смотри онлайн, зачем качать и сеть душить?
Онлайн просмотр не так вреден как торрент для мобильного интернета.
 
Реєстрація
07.04.19
Місто
Харьков
На моем смартфоне нет технической возможности раздавать мобильный интернет на телек. Про все выше перечисленные ресурсы знаю и даже больше. Вот только для их нормального функционирования нужен проводной интернет. Но даже при его наличии предпочитаю некоторые видео файлы хранить на жестких дисках. К которым у меня всегда есть доступ независимо от того как работает сеть. Нравится вам смотреть видео онлайн смотрите. Разве кто то запрещает. Я такие ресурсы не люблю по ряду причин. Свое мнение никому не навязываю.
Просто поделился опытом использования данного тарифа.
 

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Реєстрація
14.02.08
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Nikas80
Мне больше нравится фильмы смотреть на экране телевизора. Вот для этого и качал.
Так есть еже масса онлайн кинотеатров для андройд ТВ и смарт ТВ - Hd videobox, Filmix, Kinopub ForkPlayer и т.д.
В довесок удобная медиатека с поиском, избранное, описание, отзывы и рейтинг Imdb по фильму. А также выбор озвучки и качество видео. Установил и смотри онлайн, зачем качать и сеть душить?
Онлайн просмотр не так вреден как торрент для мобильного интернета.
И что, все они бесплатные?
 

rockwinds

Провокатор
Реєстрація
29.03.10
Місто
Никополь
Телефон
iPhone
Андрюх@dp.ua
И что, все они бесплатные?
"Условно бесплатные". Основные функции бесплатны, дополнительные у кого за разовую оплату либо по месячной подписке за вонючие 1-2$ бакса в месяц. Но это нормально. За "удобства" (каталог, рейтинги, описания, отзывы, новинки, разные озвучки и т.д) нужно платить. Ты пришел включил и оно работает, в каталоге нашел новинку либо пришел Push на смарт что вышла новая серия любимого сериала. И это всё без трат времени по поискам по торрентам, суетой с флешками либо HDD и т.д. Красиво, всё по полочкам и удобно
 
Реєстрація
13.08.08
Місто
Ковель
Підкажіть щодо тарифікації тарифу «Смачний безлім» поза межами території дії тарифного плану.
Наприклад, абонплату зняло в зоні дії тарифного плану, після чого виїхати у Рівненську область (поза межі дії тарифного плану) на три тижні.
Скільки днів буде діяти у Рівненській області основна тарифікація? Всі 28 днів чи на четвертий день будуть щоденно знімати 5 грн. в день?
Ніде на офіційному сайті про це не сказано.
 
Реєстрація
27.10.07
Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
Инет на доп сим как будет тарифицироваться если основная сим (Дайте ще) всегда в домашнем регионе (в модеме), а доп сим в телефоне за пределами домашней зоны?


 
Реєстрація
13.08.08
Місто
Ковель
Главное, чтобы быть в зоне действия, когда ночью будет сниматься абонплата!
Перейшов на тариф 01.01.2020 і одразу зняло абонплату.
Вчора ввечері виїхав в інший регіон і одразу в системі Мій Київстар з'явилось наступне повідомлення: "Ви покинули домашній регіон вашого тарифу. Після трьох днів поза регіоном умови тарифу буде змінено".
Це жесть!
Хоча напередодні оператор по 466 запевняв, що головне щоб абонплата була знята в домашньому регіоні і дія всіх пакетів діятиме 28 днів по всій території України.
От так.. .
 
Реєстрація
24.11.19
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Неужели изменили втихаря условия? Проверьте в описании тарифа в конце, где указывается зона действия тарифа. Там после областей-районов есть текст. Что там написано по поводу действия тарифа вне зоны?
 

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Реєстрація
06.11.11
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Вчора ввечері виїхав в інший регіон і одразу в системі Мій Київстар з'явилось наступне повідомлення: "Ви покинули домашній регіон вашого тарифу. Після трьох днів поза регіоном умови тарифу буде змінено".
Возможно, забыли подшаманить систему. Практика должна показать явную картину.
 
Реєстрація
12.03.17
Місто
Львов
Проверено. Три дня - и тариф как за пределами региона. А абонплата должна сняться в домашнем - само собой. Доп. сим может быть где угодно и сколько угодно, регион определяется по основной сим. Соответственно возможен законный вариант безлим интернета в любом регионе с "дайте ще" за 103 грн./28 дней.
 
Реєстрація
24.11.19
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Проверено. Три дня - и тариф как за пределами региона. А абонплата должна сняться в домашнем - само собой. Доп. сим может быть где угодно и сколько угодно, регион определяется по основной сим. Соответственно возможен законный вариант безлим интернета в любом регионе с "дайте ще" за 103 грн./28 дней.
Как у вас записано в условиях тарифа? Если так не получается, то глюк. Звонок к оператору - пусть исправляют!
 
Реєстрація
04.01.20
Місто
Бахмут
Главное, чтобы быть в зоне действия, когда ночью будет сниматься абонплата!
Перейшов на тариф 01.01.2020 і одразу зняло абонплату.
Вчора ввечері виїхав в інший регіон і одразу в системі Мій Київстар з'явилось наступне повідомлення: "Ви покинули домашній регіон вашого тарифу. Після трьох днів поза регіоном умови тарифу буде змінено".
Це жесть!
Хоча напередодні оператор по 466 запевняв, що головне щоб абонплата була знята в домашньому регіоні і дія всіх пакетів діятиме 28 днів по всій території України.
От так.. .
Вітаю. Знімає 5грн?
 
Реєстрація
13.08.08
Місто
Ковель
Главное, чтобы быть в зоне действия, когда ночью будет сниматься абонплата!
Перейшов на тариф 01.01.2020 і одразу зняло абонплату.
Вчора ввечері виїхав в інший регіон і одразу в системі Мій Київстар з'явилось наступне повідомлення: "Ви покинули домашній регіон вашого тарифу. Після трьох днів поза регіоном умови тарифу буде змінено".
Це жесть!
Хоча напередодні оператор по 466 запевняв, що головне щоб абонплата була знята в домашньому регіоні і дія всіх пакетів діятиме 28 днів по всій території України.
От так.. .
Вітаю. Знімає 5грн?
Все добре!
Якщо абонплата знялася в домашньому регіоні, то на протязі всіх 28 днів тариф буде діяти, як в дома!
Правда тільки з третьої спроби оператор чітко пояснив все і прочитав офіційно надане Київстаром чітке роз’яснення!
 
Останнє редагування:
Зверху