Тарифи передплати «Твій» (2021) (архівні)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro
Це архівні тарифи, їх не можна підключити.

ТарифТвій УлюбленийТвій Максимум 2023Твій МаксимумТвій Безлім
Вартість пакету послуг на 4 тижні260 грн450 грн450 грн500 грн
Мобільний інтернет12 ГББезлім
(100 ГБ, далі – шейп)
Безлім
(100 ГБ, далі – шейп)
Безлім
(шейп відсутній)
Мобільний інтернет у роумінгу в 27 країнах8.4 ГБ14.6 ГБ14.6 ГБ16.2 ГБ
Дзвінки в мережі КиївстарБезлімБезлімБезлімБезлім
Дзвінки на інші мобільні по Україні200 хв500 хв400 хв700 хв
SMS по Україні-300 шт100 шт350 шт
1 Суперсила на вибір5 ГБ; 100 хвилин на інші мережі по Україні; Відео на ходу; 300 SMS по Україні; Соцмережі та месенджери; 5 ГБ у роумінгуHelsi; WOG; Київстар ТБ; Допомога ЗСУ+; 300 хвилин на інші мережі по Україні; 5 ГБ у роумінгу; SIM для планшета; SIM для другого телефона; 300 SMS по УкраїніHelsi; WOG; Київстар ТБ; Допомога ЗСУ+; 300 хвилин на інші мережі по Україні; 5 ГБ у роумінгу; SIM для планшета; SIM для другого телефона; 300 SMS по УкраїніHelsi; WOG; Київстар ТБ; Допомога ЗСУ+; 300 хвилин на інші мережі по Україні; 5 ГБ у роумінгу; SIM для планшета; SIM для другого телефона; 300 SMS по Україні
Держава в смартфоніВключено---
Знання без межВключено---

Останнє редагування:
Місто
Коломыя
Скажіть, для "акційних" тарифів потрібно зовсім забути про картку, витягнувши її з телефону (і на якій термін), чи можна користуватися на вхідних без поповнення? У мене номер КС на esim стоїть на прийом переадресованих дзвінків з лайфа, який часто буває поза зоною. Вихідних 0, вхідних з десяток на день. При такому користуванні є шанс "зловити" акцію на персональний тариф, і як довго зазвичай треба на це очікувати? Дякую
Просто не поповняти рахунок,карточка може бути активною,на вхідних.Спеціальні тарифи можна дочекатись,десь до півроку.

Місто
киев
12 оплат - это лучшее предложение в этих тарифах. Большего ожидать пока нет смысла. И если дождаться такого предложения на своём дешёвом тарифе, то это просто счастье в небольшом масштабе!
Я это счастье уже проигнорировал.
Тут чисто свиноспортивный интерес: одно дело - пользоваться со скидкой, другое дело - бесплатно)
Во времена жирных бонусов, до появления этой линейки тарифов, я катался туда-сюда: идёшь на повышение с первым месяцем бесплатно, отматываешь срок, звонишь 477, опять даром понижаешься и ждёшь нового подарка.

Місто
Днепр
Телефон
Redmi Note 11 (spesn)
А долго происходит переход обычно? Во вторник пришла SMS c персональной пропозицией (55 грн, 4ГБ, 60 мин. на внешку, первый месяц бесплатно). Вчера вечером сделал переход через мой киевстар. Тариф пока так и остался Киевстар комфорт 2018

johnlife

gutta cavat lapidem
Місто
Житомир
Телефон
12 128 (A2172)
А долго происходит переход обычно? Во вторник пришла SMS c персональной пропозицией (55 грн, 4ГБ, 60 мин. на внешку, первый месяц бесплатно). Вчера вечером сделал переход через мой киевстар. Тариф пока так и остался Киевстар комфорт 2018
Обычно сразу. Если что, напишите в лс, проверим что не так.

Місто
Днепропетровская обл.
Скажіть, для "акційних" тарифів потрібно зовсім забути про картку, витягнувши її з телефону (і на якій термін), чи можна користуватися на вхідних без поповнення? У мене номер КС на esim стоїть на прийом переадресованих дзвінків з лайфа, який часто буває поза зоною. Вихідних 0, вхідних з десяток на день. При такому користуванні є шанс "зловити" акцію на персональний тариф, і як довго зазвичай треба на це очікувати? Дякую
Под Новый Год вероятность поймать акцию увеличивается

Місто
Самар/Дніпро
з 11 листопада 2022 року абонентам передплати будуть доступні нові тарифи, які ще краще враховують актуальні потреби наших клієнтів. Тому підключення тарифів ТВІЙ Старт, ТВІЙ Вибір та ТВІЙ Оптимум буде доступним новим клієнтам до 10 листопада включно. Потім можна буде вибрати один з оновлених тарифів.

Місто
Ружин, Житомирська обл.
Хочу придбати ТВІЙ Старт до 10 листопада включно, де перший пакет послуг включено. Одразу буду підключати Без гігабайтів. Тоді, коли закінчаться 4 тижні, не поповнюючи рахунок, буде активовано новий варіант тарифу, щоб на майбутніх поповненнях користуватися пакетом за 100 грн?

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Если старые тарифы точно будут менять, то ничего с этим не поделаешь. Но по анонсу просто вводят новые тарифы, а эти как-бы не трогают. По крайней мере пока! Поэтому, схема рабочая.

Місто
Мукачево
Телефон
Motorola Edge 50 Fusion
Хочу придбати ТВІЙ Старт до 10 листопада включно, де перший пакет послуг включено. Одразу буду підключати Без гігабайтів. Тоді, коли закінчаться 4 тижні, не поповнюючи рахунок, буде активовано новий варіант тарифу, щоб на майбутніх поповненнях користуватися пакетом за 100 грн?
Якщо хочете Твій старт то треба прийти в магазин і попросити продавця тариф без першого місяця може і буде і вам запропонують. Є ж балванка за 100 грн.

Місто
Ружин, Житомирська обл.
Якщо хочете Твій старт то треба прийти в магазин і попросити продавця тариф без першого місяця може і буде і вам запропонують. Є ж балванка за 100 грн.
У пакетах Твій Старт і Love UA за 100 грн вже включено перші 4 тижні.

Місто
Хмельницький
Запитаю ще й тут, у профільній темі - "плата на день 10 грн", якщо на рахунку менше, дадуть денний пакет?

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Morino, вжеж говорили для вашого тарифу без змін

Місто
Ukraine
А чому в шапці відсутній тариф "Твій максимум"?

Місто
Ружин, Житомирська обл.
Тому що "Твій Максимум" - тариф для спецпропозиції, знаходиться в шапці цієї теми.
Його можна побачити в МКС, у мене на всіх номерах з різною інтенсивністю використання.

Місто
Ukraine
Тому що "Твій Максимум" - тариф для спецпропозиції, знаходиться в шапці цієї теми.

Тут написано:
Якщо ви наш абонент, знайдіть цей тариф у додатку Мій Київстар або зателефонуйте на 477*1

Щоб стати нашим абонентом, придбайте SIM-карту із цим тарифом та активуйте його (інструкція є на звороті пакета). Після того як активуєте, ви отримаєте все, що є у тарифі, без плати за перші 4 тижні.

Саме через додаток перейшов як я, так і ще двоє моїх знайомих. Ніяких "спеціальних пропозицій"...

Місто
Маріуполь ⏩ Рівне 🔁 EU
Телефон
Motorola Edge 40
Здається що він був тільки на початку акційним, а потім його Київстар переніс в загальнодоступні. Я теж вважаю що йому місце тут.
До того ж, стартові пакети "Твій Максимум" є у вільному продажу.

Останнє редагування:

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro
Здається що він був тільки на початку акційним, а потім його Київстар переніс в загальнодоступні. Я теж вважаю що йому місце тут.
Але за новинами, якщо з 11.11 тарифи "Твій Старт", "Твій Вибір" та "Твій Оптимум" стають архівними, "Твій Максимум" залишається доступним для підключення. Якщо так дійсно буде, в такому разі логічніше буде перемістити його в нову тему актуальних тарифів, а в цій темі залишаться архівні тарифи "Твій".

Зверху