Тарифи передплати «Твій» (2021) (для спецпропозиції) (архівні)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Це архівні тарифи, їх не можна підключити.

ТарифТвій НовийТвій УлюбленийТвій ПроривнийТвій МаксимумТвій Безлім
Вартість пакету послуг на 4 тижні100 грн150 грн175 грн350 грн500 грн
Мобільний інтернет5 ГБ9 ГБ15 ГББезлім
(100 ГБ, далі – шейп)
Безлім
(шейп відсутній)
Мобільний інтернет у роумінгу в 27 країнах--4.3 ГБ5 ГБ
Дзвінки в мережі КиївстарБезлімБезлімБезлімБезлімБезлім
Дзвінки на інші мобільні по Україні100 хв120 хв160 хв300 хв700 хв
SMS по Україні---300 шт350 шт
1 Суперсила на вибір+5 ГБ; +100 хвилин на інші мережі по Україні; +100 SMS по Україні+5 ГБ; +100 хвилин на інші мережі по Україні; +100 SMS по Україні; Відео на ходу; Соцмережі та месенджери+5 ГБ; +100 хвилин на інші мережі по Україні; +100 SMS по Україні; Відео на ходу; Соцмережі та месенджери; +2 ГБ у роумінгуДопомога ЗСУ; Домашній Інтернет (до 100 Мбіт/с); Київстар ТБ; +300 хвилин на інші мережі та за кордон; SIM для планшета; SIM для другого телефона; +2 ГБ у роумінгуДопомога ЗСУ; Київстар ТБ; 300 хвилин на інші мережі та за кордон; SIM для планшета; SIM для другого телефона
Держава в смартфоніВключеноВключеноВключено--
Знання без межВключеноВключеноВключено--

Останнє редагування:
Місто
Мукачево
Телефон
Redmi Note 13
Один з активних номерів Київстар на тарифі "Безлім Соцмережі" запропонували тариф "Твій Улюблений" зі знижкою 48 грн на першу оплату. Що сталося що така щедрість? Чи Київстар теж хоче закрити усі тарифи станом до літа 2019 року?
Так твій улюблений краще за безлім соцмережі, в чому проблема?
Все добре. Рідко таке буває

Morino

Користувач
Місто
Львів
Один з активних номерів Київстар на тарифі "Безлім Соцмережі" запропонували тариф "Твій Улюблений" зі знижкою 48 грн на першу оплату. Що сталося що така щедрість? Чи Київстар теж хоче закрити усі тарифи станом до літа 2019 року?
Так твій улюблений краще за безлім соцмережі, в чому проблема?
Все добре. Рідко таке буває
Настроють новий білінг і як почнуть як лс чи вф тарифами займатись. Кс єдиний який рідко трогає тарифи, та і не часто їх випускає як інші.

Аметист

Заблокирован
Місто
Балта
Телефон
Huawei Y6p
Моему отцу постоянно его предлагают в тарифе Киевстар онлайн 2019. Бывало даже с первым бесплатным месяцем. Маме тоже было предложение на Смачний 2020, но давно

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Тариф Все разом Максимум + ТБ, не поповнювався 3+ місяці.
Прийшла акційна пропозиція в смс переходу на Твій новий до 27.09.
Але вже 2 дні як вона звідусіль (мій кс, 477) зникла. Хотілося б перейти, що робити?
Писать оператору, та же история, но в другом тарифе. Вчера после общения перевели.
Зателефонував оператору, він сказав що мабуть це мені помилково смс прийшла і я не можу зі свого тарифу (дом.інтернет + мобільний) перейти.
Хоча така можливість перші дні після отримання смс у мене була в МК.

Шкода, я б перейшов.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Якщо перший місяць тарифу був акційний без сплати за тариф, свинокоін не працює?
На попередніх тарифах абонплата сплачувалася.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Якщо перший місяць тарифу був акційний без сплати за тариф, свинокоін не працює?
На попередніх тарифах абонплата сплачувалася.
Будь яка (в т.ч. акційна) місячна абонплата заводить механізм свинокоїна.
Причин може бути багато:
Бувають поодинокі випадки коли "перше поповнення" або злітає повністю (і треба наново заводити механізм), або може один-два дні не знімати, а потім попустить.
Більш частіше бувають випадки коли поповнений коїн зарезервувало, тому і не зняло.
Ще як варіант тариф "LOVE UA" - в якому свинокоїн не знімається.
Ну або шось нашаманили після "обнови" ))

romera

Я - поважний Свинорил!!!
Місто
Одесса
Телефон
HX4700, SE910i, N72
Хлопці та дівчата, сьогодні вночі вирішив перевести свій тариф «Без меж lite» на тариф «Твій новий» за пропозицією.

Але з початку вирішив перевірити інший номер з тарифом «Онлайн без меж». Подзвонив на 466 і тут мені пропонує перейти теж на тариф «Твій новий». Натиснув кнопку згоди і перевело.

Але ні в МКС, ні смс з пропозицією не приходило. Як так вийшло?

І ще одне питання - тепер в МКС не відображаються залишки - треба оплатити повний тариф 55грн щоб потім і свинокоїн завівся?

Пане dzidzio, ви вище писали що місячна абонплата заводить свинокоїн. А залишки теж будуть відображатися після першого поповнення?

Вкладення

• 0BA19B0C-4445-4A08-B626-4BC6C78CDF95.png
    0BA19B0C-4445-4A08-B626-4BC6C78CDF95.png
    755.4 КБ · Перегляди: 44

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Подзвонив на 466 і тут мені пропонує перейти теж на тариф «Твій новий». Натиснув кнопку згоди і перевело.
Але ні в МКС, ні смс з пропозицією не приходило. Як так вийшло?
Є таке, що на 466 і 477 пропозиції приходять скоріше ніж в додаток, іноді навіть відрізняються там і там.

І ще одне питання - тепер в МКС не відображаються залишки - треба оплатити повний тариф 55грн щоб потім і свинокоїн завівся?
Пане dzidzio, ви вище писали що місячна абонплата заводить свинокоїн. А залишки теж будуть відображатися після першого поповнення?
Зниклі залишки - це глюк обнови.
Як тільки зніметься денна (якщо вже була колись знята місячна абонплата) або місячна абонплата - залишки з'являться назад.

Внутрішній сленг, десь на форумі була тема з внутрішнім сленгом, корисно для прочитання)

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
Прийшла пропозиція перейти на Твій новий. Тепершній тариф Без меж лайт за 50 грн. Варто переходити?

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Якщо коротко які мінуси? Ну крім +5 грн до абонки.
Для певної категорії формчан найбільший мінус нових тарифів (в т.ч. Твій Новий) відсутність дзвінків на ворогів в денній абонплаті.
Округлення трафіку до 1024кб замість 512 (Без меж lite) також дає задуматись чи додатковий гігабайт вартий того.
На додачу не варто одразу погоджуватись на пропозицію, якщо трохи поморозитись, можна отримати додаткові плюшки у вигляді 40% знижки на абонплату протягом 3/6/12 місяців.

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
В приложении предлагают перейти на Твiй улюблений с оплатой по 75 в течение года.

Шото не хочется.

Kevin

Заблокирован
Місто
Киев
ТВІЙ Безлім - реально получить предложение на голодающий номер с ТВІЙ Максимум или нужно постоянно оплачивать абонплату?

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
ТВІЙ Безлім - реально получить предложение на голодающий номер с ТВІЙ Максимум или нужно постоянно оплачивать абонплату?
логика спецпредложений обычно такова, что если ты регулярно платишь, тебе вряд ли предложат что-то подешевле.

хотя бывают конечно исключения, но я бы не надеялся.

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
логика спецпредложений обычно такова, что если ты регулярно платишь, тебе вряд ли предложат что-то подешевле.

хотя бывают конечно исключения, но я бы не надеялся.
Только в данном случае форумчанин хочет получить спецпредложение на тариф подороже.

Зверху