Тарифи передплати «4G Smart» для спецпропозиції

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Тарифи доступні для підключення тільки абонентам, які отримали спеціальну пропозицію.

Тариф4G Smart Light4G Smart XS4G Smart XS+4G Smart S+4G Smart M4G Smart XLДенні тарифи
Вартість пакету послуг на місяць120 грн140 грн160 грн210 грн240 грн400 грн15 грн/щодня
Мобільний Інтернет3 ГБ7 ГБ10 ГБ25 ГБ30 ГБ70 ГБкожні 200 МБ за 10 грн
Дзвінки в мережі Vodafone УкраїнаБезлімітБезлімітБезлімітБезлімітБезлімітБезлімітБезліміт
Дзвінки на інші мережі по Україні150 хв200 хв250 хв200 хв250 хв250 хв1 грн/хв
Дзвінки за кордон25 грн/день за кожні 15 хв при здійсненні вихідного дзвінка в одну з 16 країн;
або 30 грн/день за кожні 5 хв в одну з 14 країн
SMS на всі мобільні мережі по Україні50 шт. за 1,50 грн/в день користування
SMS за кордон6 грн/шт
Підключення пакета послуг на місяць*101*444#
Послуга «Подвійні хвилини»30 грн/міс30 грн/міс30 грн/міс0 грн/міс0 грн/міс0 грн/міс
Рік без Абонплат960 грн1200 грн1440 грн2040 грн2340 грн4200 грн
Smart Квартал (3 місяці)240 грн300 грн360 грн510 грн585 грн1050 грн

Базові умови
До моменту підключення пакета послуг на місяць діятимуть базові тарифи:

Дзвінки в мережі Vodafone Україна та на інші мережі по Україні3 грн/хв.
SMS абонентам по Україні та за кордон1 грн/шт.
Швидкість мобільного Інтернетуобмежено до 8 кбіт/с.

Для підключення пакета послуг на місяць, будь ласка, переконайтеся, що на рахунку є достатня сума коштів, і наберіть *101*444#

Послуга «Подвійні хвилини»
Подвоюйте хвилини для спілкування з абонентами інших операторів України у своєму тарифі.

Підключити*250#
Перевірити статус*250*1#
Відключити*250*0#
Перевірити залишок хвилин*101*4#

Послуга доступна за умови, якщо у вас підключений пакет на місяць. XXX хвилин будуть нараховані додатково до залишка хвилин у вашому пакеті послуг на місяць, і діяти вони будуть до тієї ж дати, що і ваш місячний пакет.

Вартість – XX грн/міс., знімається одразу при підключенні. Починаючи з наступного місяця ця вартість буде зніматися разом з платою за місячний пакет послуг у вашому тарифі. Тобто на момент зняття абонплати на вашому рахунку має бути XX грн, і тоді вам буде підключено пакет на місяць вже з подвоєними хвилинами для дзвінків по Україні.

Відключити послугу можна після наступного оновлення місячного пакета послуг, при цьому додаткові хвилини залишаться та будуть доступні для використання аж до закінчення терміну дії вашого місячного пакета послуг.

Останнє редагування:
Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Если было первое пополнение по тарифному плану, базовые условия теряются. Или месячный/дневной или совсем ничего. Я по этой причине перевел номер с xs на s. Без первого пополнения работают базовые.

Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Если было первое пополнение по тарифному плану, базовые условия теряются. Или месячный/дневной или совсем ничего. Я по этой причине перевел номер с xs на s. Без первого пополнения работают базовые.
Ого! Получается, базовые у большинства теряются. Довольно подленько.

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
Звонили сегодня из Водафон, предложили XS, я практически уже согласилась, но решила уточнить
Ого! Получается, базовые у большинства теряются. Довольно подленько.
не являюсь апологетом и/или пиарщиком водафон, но вам бы нужно побыстрее перейти в 4G Smart XS , а уже потом рассуждать о подлостях оператора, сейчас среди всей троицы lifecell vodafone kyivstar тариф 35грн в месяц по всей территории Украины это очень хорошее (если не наилучшее) предложение.

PS. все ОпСоСы любят мелкие (иногда и крупные) подлости подкладывать своему абоненту, водафон не исключение.

Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
vitaminC, Согласна, это неплохое предложение среди троицы (именно из-за того, что по всей Украине, у меня уже есть Железная двадцатка от Лайф, но с таким тарифом не разъездишься). Решила, если менеджер перезвонит, как обещал, перейду. А нет, плакать тоже не буду.

vitaminC

Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
Решила, если менеджер перезвонит, как обещал, перейду
вы экстремалка, я бы сразу переходил и не тянул время. ранее уже писал в этой теме, этот тариф продавали на розетке за 200 гривен еще и толкали людям б/у номера со звонками всяких говно-коллекторов-рекламы

эти тарифы спецпредложения продают в розетке, интересны условия продажи полная предоплата, а потом присылают номер который терроризируют коллекторы o_O отзыв увидел

Переглянути вкладення 30098

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
эти тарифы спецпредложения продают в розетке, интересны условия продажи полная предоплата, а потом присылают номер который терроризируют коллекторы o_O отзыв увидел
Переглянути вкладення 30098
Купив в магазині сім-карту Водафон, термін приданості якого вже було вичерпано, тобто попередній власник ним користувався як мінімум 3-4 роки тому. Тим не менше вже через пару хвилин після активації вже почали дзвонити колектори і питатись за якусь Наталю Миколаївну, яка винна грошей.
Бариги на Розетці не винні в тому що Водафон перевипускає номера як пиріжки. При покупці нового номеру треба бути готовим до ймовірності таких нюансів.

Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
vitaminC,
от такого - вы не застрахованы и при покупке номера в брендовом магазине VF... У меня номер КС валяется - который я купил в магазине опсоса и который "штурмуют" уже на протяжении семи лет... на VF тоже с таким сталкивался - только распечатал пакет (естессно новый) и вставил симку, посыпались смс с просьбой вернуть долг банку (номер покупался у партнера VF) ;)

Barin

Заблудший
Місто
Белицкое
Lutert, они не тарифы продают, а БУ номера, которые выпросили голоданием тарифы из этой линейки. Карты активированы и на них может быть что угодно.
Я бы советовал самому купить новую sim, поставить в звонилка и смотреть будут ли какие-то звонки и сообщения приходить (ну кроме как от оператора) и заодно "простоем" ждать спецтарифы из этой линейки.
Это лучше чем за 200 гривен купить чей-то старый номер с неизвестной историей.

vitaminC

Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
от такого - вы не застрахованы и при покупке номера в брендовом магазине VF
звичайно схожі проблеми можуть бути з цілком новим офіційним номером який вже належав іншій особі раніше. суть питання в тому, що Universe отримавши запрошення від оператора на свій номер який вона використовує вже багато років і достовірно володіє історією свого номеру, не скористалась цим запрошенням.
саме тому я написав, що інші абоненти заради вигідного тарифу змушені купувати вживані номери з усіляким лайном, а тут людина відмовляється від свого номеру який має нагоду перевести у 4G Smart XS

Звонили сегодня из Водафон, предложили XS, я практически уже согласилась, но

Решила, если менеджер перезвонит, как обещал, перейду. А нет, плакать тоже не буду.

Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
Universe,
перезвоните котикам и объясните ситуевину (по поводу поступившего предложения), оно фиксируется и актуально определенный период. Так что при желании - думаю проявят лояльность... ;)

sprintload

Заблокирован
Місто
Odessa <->Одесская
Телефон
Gygabyte Gsmart Rio R1 Assistant AP747 Huawei E1550 Huawei 3531
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Theos, якщо нема на рахунку 10 грн за денний пакет із безлімітом в мережі, то буде 1 грн/хв.
Вы это пробовали на практике?
Я пробовал, было 8грн., попал на интернет-пакет который 7грн, остаток 1грн. Теперь держу меньше семи.

sunifly

Местная
Місто
Харьков
Телефон
Fly IQ 446 Magic
AjvarD, я уже ранее выясняла этот вопрос здесь и мне отписались люди, которые реально пользуются тарифом XS - если абонплата хотя бы раз была оплачена, то базовые условия теряются. Если в момент снятия следующей месячной абонки на счету меньше 35 грн, то будет снимать каждый день 10 грн за безлим внутри сети, если на счету меньше 10 грн, то Вы сможете звонить по 1грн/минуту только на др. операторов, а внутри сети звонки будут недоступны. На сколько я знаю с тех пор в условиях ничего не изменилось (новостей об изменениях не было), а этих операторов, которые звонят и предлагают тариф нужно слушать с определенной долей скептицизма, т.к. они не всегда владеют правильной информацией.
Например, когда звонили мне, то сказали, что если абонка уже снималась и на счету меньше 10грн, то я смогу звонить внутри сети за 1грн/минуту, но это НЕПРАВДА!

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pr/12/14 5G/POCO F5
На номер діда (на тарифі зеро) спочатку прийшло смс перейти на s, потім на xs, і щей смс з інфо про банер на якому пропонують хs.
Post automatically merged:

почали дзвонити колектори
Вибачаюсь за офтоп. Цим страждає не тільки водафон, за 27 років звязку уявіть скільки б довелося тримати мертвих номерів

Останнє редагування:
Місто
Чернівці
Theos, якщо нема на рахунку 10 грн за денний пакет із безлімітом в мережі, то буде 1 грн/хв.
і при цьому можна буде дзвонити тільки на інших операторів. в середині мережі за 1грн/хв тільки на базових умовах

Зверху