Тарифи передплати «4G Smart» для спецпропозиції

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Тарифи доступні для підключення тільки абонентам, які отримали спеціальну пропозицію.

Тариф4G Smart Light4G Smart XS4G Smart XS+4G Smart S+4G Smart M4G Smart XLДенні тарифи
Вартість пакету послуг на місяць80 грн100 грн120 грн170 грн195 грн350 грн15 грн/щодня
Мобільний Інтернет3 ГБ5 ГБ8 ГБ20 ГБ25 ГБ70 ГБкожні 200 МБ за 10 грн
Дзвінки в мережі Vodafone УкраїнаБезлімітБезлімітБезлімітБезлімітБезлімітБезлімітБезліміт
Дзвінки на інші мережі по Україні150 хв200 хв250 хв200 хв250 хв250 хв1 грн/хв
Дзвінки за кордон25 грн/день за кожні 15 хв при здійсненні вихідного дзвінка в одну з 16 країн;
або 30 грн/день за кожні 5 хв в одну з 14 країн
SMS на всі мобільні мережі по Україні50 шт. за 1,50 грн/в день користування
SMS за кордон6 грн/шт
Підключення пакета послуг на місяць*101*444#
Послуга «Подвійні хвилини»30 грн/міс30 грн/міс30 грн/міс0 грн/міс0 грн/міс0 грн/міс-
Рік без Абонплат880 грн1100 грн1320 грн1870 грн2145 грн3850 грн

Базові умови
До моменту підключення пакета послуг на місяць діятимуть базові тарифи:

Дзвінки в мережі Vodafone Україна та на інші мережі по Україні1 грн/хв.
SMS абонентам по Україні та за кордон1 грн/шт.
Швидкість мобільного Інтернетуобмежено до 8 кбіт/с.

Для підключення пакета послуг на місяць, будь ласка, переконайтеся, що на рахунку є достатня сума коштів, і наберіть *101*444#

Послуга «Подвійні хвилини»
Подвоюйте хвилини для спілкування з абонентами інших операторів України у своєму тарифі.

Підключити*250#
Перевірити статус*250*1#
Відключити*250*0#
Перевірити залишок хвилин*101*4#

Послуга доступна за умови, якщо у вас підключений пакет на місяць. XXX хвилин будуть нараховані додатково до залишка хвилин у вашому пакеті послуг на місяць, і діяти вони будуть до тієї ж дати, що і ваш місячний пакет.

Вартість – XX грн/міс., знімається одразу при підключенні. Починаючи з наступного місяця ця вартість буде зніматися разом з платою за місячний пакет послуг у вашому тарифі. Тобто на момент зняття абонплати на вашому рахунку має бути XX грн, і тоді вам буде підключено пакет на місяць вже з подвоєними хвилинами для дзвінків по Україні.

Відключити послугу можна після наступного оновлення місячного пакета послуг, при цьому додаткові хвилини залишаться та будуть доступні для використання аж до закінчення терміну дії вашого місячного пакета послуг.

Причина: Додано вартість за послугою РБА
Останнє редагування:

Space Cat

💙💛
Місто
Харків -> Полтава
Телефон
Redmi Note 11
Новий тренд від водафони, пропонувати дешевший тариф коли проплачено рба в мене до 06.2025, хітро гроші збить хочуть з людей. Схоже на шахрайство:D
Так, дійсно такі дії мають чіткі ознаки шахрайства.
Я би порадив вам звернутися до правоохоронних органів. Попередньо зібравши докази у вигляді збережених повідомлень, скріншотів.
Пам'ятайте, звернувшись до поліції ви не тільки збережете свої гроші, а й кошти інших абонентів ПрАТ ВФ Україна.

Fiat justitia, ne pereat mundus!

Місто
Чернигов
Новий тренд від водафони, пропонувати дешевший тариф коли проплачено рба в мене до 06.2025, хітро гроші збить хочуть з людей. Схоже на шахрайство:D
Да, не шахрай у них аналитик на этих предложениях, а недоучка - маме на кнопочный телефон пришло - мы нашли Вам наилучший тариф - 70Гб, 500 минут за 350 грн, я понимаю, его упрощенную, но ущербную логику, она в сентябре заплатил за год - 600 грн., в октябре не платила - нашли ей тариф подешевле, чем 600 грн.

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
она в сентябре заплатил за год - 600 грн., в октябре не платила - нашли ей тариф подешевле, чем 600 грн.
Щось не зрозумів, вересень-600, а жовтень не платила- за що якщо рба на рік :unsure: .

Місто
Чернигов
она в сентябре заплатил за год - 600 грн., в октябре не платила - нашли ей тариф подешевле, чем 600 грн.
Щось не зрозумів, вересень-600, а жовтень не платила- за що якщо рба на рік :unsure: .
Ну, такой ,наверное, алгоритм программы - заплатил в сентябре 600, в октябре -не платил, предложить надо что-то подешевле, чем 600 грн...А то, что 600 грн. за год платилось -не важно им....

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Ну, такой ,наверное, алгоритм программы - заплатил в сентябре 600, в октябре -не платил, предложить надо что-то подешевле, чем 600 грн...А то, что 600 грн. за год платилось -не важно им....
Щас мой мозг сломается...:nded:

Space Cat

💙💛
Місто
Харків -> Полтава
Телефон
Redmi Note 11
Поїв я вдома, значить, макарони з хлібом. Йду по місту, а мені дівчина біля піцерії флаєри суне в руки!
Ну що це як не тупість? Адже я тільки-но добряче вдома попоїв! Ну нащо мені ваша піцерія???!!!

Місто
Сумы
Телефон
Xiaomi Mi A3
На S+ закінчилася 100% знижка, спробував "монтаж", побажали щасливої дороги. Але дзвонив оператор питався причину.... але ніц не запропонував
Надо было меньше хвастаться на реде про шино....
СЧАСТЬЕ ЛЮБИТ ТИШИНУ...

Morino

Користувач
Місто
Львів
На S+ закінчилася 100% знижка, спробував "монтаж", побажали щасливої дороги. Але дзвонив оператор питався причину.... але ніц не запропонував
Надо было меньше хвастаться на реде про шино....
СЧАСТЬЕ ЛЮБИТ ТИШИНУ...
Вдруге таке не пройде, в них в історії все пише. То б так пів мережі постійно сиділо

• Like
Реакції: urkn
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S20 FE
а що чути по цінам на рба 4G Smart Light?

Мені сьогодні запропонували 450 сплатити, чекати далі, чи це мінімум на сьогодні?

Номер додатковий, раз в два-три місяці пропонують 100 гривень за моїх 10,я сплачую в таких випадках і замовляю пакет на місяць

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Як ви це отримуєте? Вже скоро рік голодування/ бомжування, не дають РБА...🙁

• Like
Реакції: urkn

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Там корейский random. У меня была стопка карт, купленных и использовавшихся одинаково. Но постепенно всё номера стали жить своей жизнью, как будто в одном телефоне не стояли и в один день не пополнялись.

Некоторым даже при более-менее регулярном использовании прилетали шикарные условия. А некоторым даже при длительной голодовке и последующем запросе поменять резину махали ручкой и желали счастливого пути.

Мое мнение, важны и регион, и тариф, и предыдущая жизнь номера.

Ксю

Упанда
Місто
Одесса
Телефон
Samsung J5 2016 (Kyivstar 3gOnline2018+Vodafone 4gSmartXS, Nokia Asha lifecelle СделайСам
Дождалась я своего счастья. Пополняла номер Лайт зимой. Пару месяцев по скидке пользовалась. И на полку. Несколько месяцев не включала. Вчера проверяю-дарим год связи за 365 грн.
Ура! Подключила :) предложение было до 30.11

Вкладення

• IMG_20241119_114248_788.jpg
    IMG_20241119_114248_788.jpg
    253.5 КБ · Перегляди: 57
Останнє редагування:
Зверху