Тарифи передплати «Joice 2023» (архівні)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro
Це архівні тарифи, їх не можна підключити.

ТарифJoice Start 2023Joice Pro 2023Joice Max 2023
Абонплата260 грн/4 тижні320 грн/4 тижні390 грн/4 тижні
Мобільний інтернет25 ГБ (10 ГБ у роумінгу)35 ГБ60 ГБ
Безлім на 38 ТОПових застосунків(30 ГБ, далі - шейп 1,5 мбіт/с)

Соцмережі та месенджери: Instagram, Facebook, Pinterest, Twitter, LinkedIn, Snapchat, TikTok, Likee, Viber, WhatsApp, Skype, Telegram, Hangouts, Google Classroom, Google Meet, Zoom, Skype for Business, FaceTime, Microsoft Teams, WeChat, Всеукраїнська школа онлайн, Дія, Duolingo, Coursera, Reddit, Canva.

Відео та музика: Apple Music, Apple TV, YouTube, YouTube Music, Netflix, MEGOGO, SoundCloud, Deezer, Spotify, Shazam, SWEET.TV, Дія TV.
(30 ГБ, далі - шейп 1,5 мбіт/с)

Соцмережі та месенджери: Instagram, Facebook, Pinterest, Twitter, LinkedIn, Snapchat, TikTok, Likee, Viber, WhatsApp, Skype, Telegram, Hangouts, Google Classroom, Google Meet, Zoom, Skype for Business, FaceTime, Microsoft Teams, WeChat, Всеукраїнська школа онлайн, Дія, Duolingo, Coursera, Reddit, Canva.

Відео та музика: Apple Music, Apple TV, YouTube, YouTube Music, Netflix, MEGOGO, SoundCloud, Deezer, Spotify, Shazam, SWEET.TV, Дія TV.
(30 ГБ, далі - шейп 1,5 мбіт/с)

Дзвінки на всі номери по Україні
(мобільні, міські, Vodafone)
800 хв, після використання – безліміт у мережі Vodafone1200 хв, після використання – безліміт у мережі Vodafone1600 хв, після використання – безліміт у мережі Vodafone
Дзвінки за кордон100 хв (у роумінгу)
25 грн/день за кожні 15 хв при здійсненні вихідного дзвінка в одну з 16 країн.
100 хв (у роумінгу)
100 хв (у роумінгу)
SMS по Україні50 SMS за 1,50 грн/день50 SMS за 1,50 грн/день50 SMS за 1,50 грн/день
Рік без Абонплат2860 грн3220 грн3990 грн

Останнє редагування:

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Я на Special підключав перший місяць, тобто він вже не на базових. А назва залишилась Special
В мене так само: назва тарифу не змінюється від сплати першого місяця чи підключення РБА/знижки. Якщо старпак з першим, вже оплаченим місяцем, то при активації буде тариф Joice Start (без приписки "Special"), якщо без першого місяця - то Joice Start Special.
Відповідно, в лінійці тарифів є два тарифи, які відрізняються наявністю першого сплаченого місяця та ще дрібничками на кшталт +2+10 ГБ (на JS Special) або просто +10 ГБ (JS) по акції ГігаПодарунки.

Місто
Киев
В каком тарифе активируется пакет?

Вкладення

• image - 2024-02-02T202139.517.jpeg
    image - 2024-02-02T202139.517.jpeg
    54.6 КБ · Перегляди: 53

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Joice Pro буде у SuperNet Pro та його варіаціях штибу 2019, якщо десь лишилися неактивовані старпаки. На форумі якраз про активацію SNP у JP писала людина.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
📍З 26.02.2024 в тарифах Joice Start, Pro, Max (окрім Start Special), буде надаватись 2 місяці пакетів послуг при купівлі нового СП

Джерело: MZU - Мобільний Зв'язок України

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Я так розумію: купуєш новий стартовий пакет і тобі два місяця закладено замість одного. Однак, є незрозумілість: тарифікація по 4 тижні, а не помісячно. Тому є питання до цієї новини.

Місто
Ирпень
На SN Turbo прийшло РБА за 1790 з переходом на Joice Start. Пенсіонерка, яка сидить у Facebook, Instagram, YouTube. Користується Viber, WhatsApp, Telegram, FaceTime. Чи є «підводні камені» в безліміті застосунків? Мене бентежить слово «меседжинг» після назв месенджерів в описі тарифу. Тобто відео з месенджерів та відеозв’язок тарифікуються по повній?

nikolaevich

Заблокований
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
На SN Turbo прийшло РБА за 1790 з переходом на Joice Start. Пенсіонерка, яка сидить у Facebook, Instagram, YouTube. Користується Viber, WhatsApp, Telegram, FaceTime. Чи є «підводні камені» в безліміті застосунків? Мене бентежить слово «меседжинг» після назв месенджерів в описі тарифу. Тобто відео з месенджерів та відеозв’язок тарифікуються по повній?
Схаменись ціна космічна для такого тарифу, краще спробувати шиномонтаж, підводних каменів не спостерігав хіба політика чесного користування.

Місто
Ирпень
Схаменись ціна космічна для такого тарифу, краще спробувати шиномонтаж, підводних каменів не спостерігав хіба політика чесного користування.
Це зрозуміло, але вона не зможе зробити шиномонтаж. А я маю доступ тільки через My Vodafone.

Місто
Київ
Це зрозуміло, але вона не зможе зробити шиномонтаж. А я маю доступ тільки через My Vodafone.
Навіть код з смски Вам не продиктує?

Місто
Харьков
И на что менять? А то сам подумываю на старт одну симку перевести.

Місто
Ирпень
Навіть код з смски Вам не продиктує?
А хіба вже не треба приймати дзвінок? Я більше двох років тому робив, то я мав бесіду.

Місто
Киев
Підводні камені, 30 ГБ на месенджери, далі - шейп 1,5 мбіт/с).

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
На джойс-старт пришло:

Маємо новину про зміни. З 17.06.24 назва вашого тарифу зміниться на Joice Start 2023, а вартість буде 200 грн/4 тижні.

Водночас збільшиться обсяг інтернету: з 15 до 25 ГБ.

Вартість послуг при неактивному пакеті на 4 тижні:
  • обов'язковий платіж 15 грн буде зніматися щодня незалежно від користування, при цьому буде надаватися 200 МБ діятимуть в Україні і в 26 країнах роумінгу*.
  • безліміт на дзвінки в мережі - 15 грн/день (лише в разі користування в Україні);
  • дзвінки на інших операторів України - 1,50 грн/хв.
Вартість послуг, якщо пакет на 4 тижні використаний передчасно:
  • інтернет - 15 грн/200 МБ (в Україні);
  • дзвінки на інших операторів України - 1,50 грн/хв;
  • безліміт на дзвінки в мережі в Україні - без додаткової плати.
Якщо у вас підключена послуга «Рік без абонплат»:
  • вартість тарифу не зміниться до закінчення терміну її дії (перевірити: *365*1#);
  • збільшиться обсяг інтернету в пакеті з 15 до 25 ГБ;
  • понад пакет: інтернет - 15 грн/200 МБ, дзвінки по Україні - 1,50 грн/хв. Після закінчення послуги «Рік без абонплат» вартість тарифу буде 200 грн/4 тижні. Ви зможете підключити цю послугу знову.

Місто
Одесская область
Телефон
Sony Ericsson W660i
800 хв, після використання – безліміт у мережі Vodafone
Це виходить, дзвінки у мережі також у підрахунок входять? Якщо вичерпати 800 хвилин виключно на дзвінки в мережі, то далі дзвінки на інших операторів будуть платні? Це на всіх тарифах зараз так, чи тільки на Joice?

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
800 хв, після використання – безліміт у мережі Vodafone
Це виходить, дзвінки у мережі також у підрахунок входять? Якщо вичерпати 800 хвилин виключно на дзвінки в мережі, то далі дзвінки на інших операторів будуть платні? Це на всіх тарифах зараз так, чи тільки на Joice?
Так на Джойсе так було з самого початку

Зверху