Тарифи передплати «LOVE UA» та «LOVE UA На максимум» (архівні)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Це архівні тарифи, їх не можна підключити.

ТарифLOVE UALOVE UA На максимум
Вартість пакету послуг на 4 тижні250 грн250 грн
Мобільний інтернет25 ГБ20 ГБ
Мобільний інтернет у роумінгу6.1 ГБ6.1 ГБ
Дзвінки на Київстар, інші мобільні та міські по Україні1200 хв на Київстар, після закінчення - безлім на КиївстарБезлім на Київстар, 250 хв
(Польща, Італія, Німеччина, Чехія, Узбекистан, Ізраїль, США, Канада, Китай, Індія, Іспанія, Молдова та Румунія)
Дзвінки на всі номери України та країни перебування, а також на вхідні в країнах Роумінг як вдома
(Польща, Словаччина, Румунія, Угорщина, Молдова, Німеччина, Італія, Литва, Франція, Болгарія, Іспанія, Естонія, Латвія, Австрія, Нідерланди, Чехія, Бельгія, Хорватія, Данія, Фінляндія, Греція, Ірландія, Люксембург, Словенія, Швеція, Португалія, Велика Британія та Мальта)
500 хв-
Держава в смартфоніВключено у тарифВключено у тариф
Знання без межВключено у тарифВключено у тариф
Суперсила "Економія" *-500 МБ; Безлім дзвінки на Київстар; 75 хв дзвінки на інші мережі України та за кордон; 1 Суперсила без доплат на вибір за 175 грн/4 тижні.
1 Суперсила на вибірІнтернет безлім (80 ГБ); Дзвінки безлім; SMS безлім; Київстар ТБ; Допомога ЗСУ; 300 хвилин по Україні; 50 хвилин за кордон; Відео на ходу; Соцмережі та месенджери; 5 ГБ у роумінгу; SIM для планшета; SIM для другого телефона; Домашній Інтернет (100 Мбіт/с)Інтернет безлім (80 ГБ); Дзвінки безлім; SMS безлім; Київстар ТБ; Допомога ЗСУ; Відео на ходу; Соцмережі та месенджери; 5 ГБ у роумінгу; SIM для планшета; SIM для другого телефона; Домашній Інтернет (100 Мбіт/с)

Причина: Зміни з 20.12.2024
Останнє редагування:
Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
Для Все Разом Єдність особисто оператор набрала попередити про підняття вартості. На жаль, не запитав на скільки саме хочуть піднімати. Після мого незадоволення, домовились поговорити ще раз і запропонувати інший тариф.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Для Все Разом Єдність особисто оператор набрала попередити про підняття вартості. На жаль, не запитав на скільки саме хочуть піднімати. Після мого незадоволення, домовились поговорити ще раз і запропонувати інший тариф.
Думаю в січні почнуть

Місто
Коломия
Послугою "300 хвилин на інші мережі та за кордон" можна користуватися без сплаченої абонплати?

Місто
Коломия
Як підключити суперсилу "Економія"?
Толку з неї ніякої, суперсили інтернет, дзвінки та смс не працюють
Взагалі прибрали її для підключення у додатку і не можу знайти комбінацію для підключення
p.s. з оф. сайту: У цьому тарифі більше неможливо підключити цю Суперсилу. Проте якщо ви вже нею користуєтеся, Суперсила продовжить діяти доки її не відключите.
P.S. причому це сьогодні з'явилося, а вчора вже не можна було підключити

Останнє редагування:
Зверху