Це архівні тарифи, їх не можна підключити.
Як знімається плата за тариф?
Як зрозуміти, чи знялась плата за 4 тижні, на день або щось інше?
Як поновити пакет послуг у тарифах?
Тариф | LOVE UA База | LOVE UA Базовий | LOVE UA Свобода 2022 | LOVE UA Безлім 2022 |
Вартість пакету послуг на 4 тижні | 150 грн | 75 грн | 125 грн | 225 грн |
Мобільний інтернет | 9 ГБ | 6 ГБ | 7 ГБ | Безлім (40 ГБ, далі - шейп) |
Дзвінки на Київстар | Безлім | Безлім | Безлім | Безлім |
Дзвінки на інші мобільні та міські номери по Україні | 120 хв | 75 хв | 125 хв | 100 хв |
Знання без меж | Включено | Включено | Включено | - |
Держава в смартфоні | Включено | Включено | Включено | - |
1 суперсила (на вибір) | +5 ГБ; +100 хвилин на інші мережі та міські номери; 300 SMS по Україні; SIM для планшета; SIM для другого телефона | - | +100 хвилин на інші мережі та міські номери; +5 ГБ; 100 SMS по Україні; Відео на ходу; SIM для планшета; SIM для другого телефона | Допомога ЗСУ; Київстар ТБ; +100 хвилин на інші мережі та міські номери; 50 хв за кордон; 100 SMS по Україні; SIM для планшета; SIM для другого телефона; Роумінг |
Як знімається плата за тариф?
Щоб підключився цей тариф, з вашого рахунку зніметься XX грн. Далі ця плата зніматиметься раз на 4 тижні вночі (з 00:00 до 03:00).
Якщо коштів на рахунку в день оплати тарифу недостатньо, знімуться 20 грн за денний пакет послуг і ви отримаєте безлім на Київстар та інтернет на швидкості до 0,8 Мбіт/с.
Якщо в цей же день, коли знялися 20 грн, ви поповните рахунок, то зніметься різниця.
Якщо на рахунку 0 грн та жодна оплата не знімалася, ви не зможете користуватися послугами, доки не поповните рахунок.
Поповнювати рахунок можна на сайті або в додатку Мій Київстар без комісій.
Якщо коштів на рахунку в день оплати тарифу недостатньо, знімуться 20 грн за денний пакет послуг і ви отримаєте безлім на Київстар та інтернет на швидкості до 0,8 Мбіт/с.
Якщо в цей же день, коли знялися 20 грн, ви поповните рахунок, то зніметься різниця.
Якщо на рахунку 0 грн та жодна оплата не знімалася, ви не зможете користуватися послугами, доки не поповните рахунок.
Поповнювати рахунок можна на сайті або в додатку Мій Київстар без комісій.
Як зрозуміти, чи знялась плата за 4 тижні, на день або щось інше?
- Якщо ви щойно перейшли на цей тариф, одразу знімається оплата за тариф, тобто XX грн. Наступна оплата — через 4 тижні. Вона знімається опівночі (00:00).
- Якщо коштів на рахунку в день оплати тарифу було недостатньо, знімається 20 грн за пакет послуг на один день і ви отримаєте безлім на Київстар та інтернет на швидкості до 0,8 Мбіт/с.
- Якщо в цей же день, коли знялась оплата 20 грн, ви поповните рахунок, то зніметься різниця.
- Якщо ви декілька днів сплачували за денний пакет, то в різницю буде рахуватися тільки останній день.
- Якщо на рахунку 0 грн та жодна оплата не знімалася, ви не зможете користуватися послугами, доки не поповните рахунок.
- Дізнатися наступну дату нарахування плати та поповнити рахунок можна в додатку Мій Київстар.
Як поновити пакет послуг у тарифах?
Не треба чекати наступної оплати, просто поповніть рахунок і замовте свій пакет самостійно.
Є кілька способів, як замовити самостійно:
Є кілька способів, як замовити самостійно:
- у додатку Мій Київстар
- через запит *578#
- за номером 477*202
- у додатку Мій Київстар
- на цій сторінці
Причина: Зміни з 01.09.2024
Останнє редагування: