Тарифи передплати «LOVE UA» (2022-2023) (для спецпропозиції) (архівні)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Це архівні тарифи, їх не можна підключити.

ТарифLOVE UA БазаLOVE UA БазовийLOVE UA Свобода 2022LOVE UA Безлім 2022
Вартість пакету послуг на 4 тижні150 грн75 грн125 грн225 грн
Мобільний інтернет9 ГБ6 ГБ7 ГББезлім (40 ГБ, далі - шейп)
Дзвінки на КиївстарБезлімБезлімБезлімБезлім
Дзвінки на інші мобільні та міські номери по Україні120 хв75 хв125 хв100 хв
Знання без межВключеноВключеноВключено-
Держава в смартфоніВключеноВключеноВключено-
1 суперсила (на вибір)+5 ГБ; +100 хвилин на інші мережі та міські номери; 300 SMS по Україні; SIM для планшета; SIM для другого телефона-+100 хвилин на інші мережі та міські номери; +5 ГБ; 100 SMS по Україні; Відео на ходу; SIM для планшета; SIM для другого телефонаДопомога ЗСУ; Київстар ТБ; +100 хвилин на інші мережі та міські номери; 50 хв за кордон; 100 SMS по Україні; SIM для планшета; SIM для другого телефона; Роумінг

Як знімається плата за тариф?
Щоб підключився цей тариф, з вашого рахунку зніметься XX грн. Далі ця плата зніматиметься раз на 4 тижні вночі (з 00:00 до 03:00).

Якщо коштів на рахунку в день оплати тарифу недостатньо, знімуться 20 грн за денний пакет послуг і ви отримаєте безлім на Київстар та інтернет на швидкості до 0,8 Мбіт/с.

Якщо в цей же день, коли знялися 20 грн, ви поповните рахунок, то зніметься різниця.

Якщо на рахунку 0 грн та жодна оплата не знімалася, ви не зможете користуватися послугами, доки не поповните рахунок.

Поповнювати рахунок можна на сайті або в додатку Мій Київстар без комісій.

Як зрозуміти, чи знялась плата за 4 тижні, на день або щось інше?
  • Якщо ви щойно перейшли на цей тариф, одразу знімається оплата за тариф, тобто XX грн. Наступна оплата — через 4 тижні. Вона знімається опівночі (00:00).
  • Якщо коштів на рахунку в день оплати тарифу було недостатньо, знімається 20 грн за пакет послуг на один день і ви отримаєте безлім на Київстар та інтернет на швидкості до 0,8 Мбіт/с.
  • Якщо в цей же день, коли знялась оплата 20 грн, ви поповните рахунок, то зніметься різниця.
  • Якщо ви декілька днів сплачували за денний пакет, то в різницю буде рахуватися тільки останній день.
  • Якщо на рахунку 0 грн та жодна оплата не знімалася, ви не зможете користуватися послугами, доки не поповните рахунок.
  • Дізнатися наступну дату нарахування плати та поповнити рахунок можна в додатку Мій Київстар.

Як поновити пакет послуг у тарифах?
Не треба чекати наступної оплати, просто поповніть рахунок і замовте свій пакет самостійно.

Є кілька способів, як замовити самостійно:
  • у додатку Мій Київстар
  • через запит *578#
  • за номером 477*202
Також можна поповнити рахунок без комісії зручним способом:
Щойно нарахується пакет послуг в новому обсязі, невикористані хвилини і гігабайти — анулюються.

Причина: Зміни з 01.09.2024
Останнє редагування:
Місто
Luck
Алгоритм дій: в розділі "Послуги" підключити "Паузу абонплати", поповнитись, отримати бонуси (якщо нема - до ТП), дочекатися закінчення паузи абонплати, далі має зняти абонку з бонусів і нестачу з основного рахунку
Робив по цьому алгоритму, написав в живий чат сказали нарахування бонусів протягом доби, бонуси я до 00.00 не побачив, але сьогодні в МКС пише що в 00.01 знято абонплату 20грн., і нема мови про бонуси... Поповнив на 40 мало дати 55 бонусів... Сьогодні на рахунку 20грн., і пише що наступна абонплата 30 вересня, ніби все підключилося... Треба підключити послугу "Ми разом" щоб не було завтра обідно, що зняло тих 20 грн., за ще одну денну оплату. Але по логіці якщо нарахувало всі пакети то має бути нормально)

Місто
Харьков
Алгоритм дій: в розділі "Послуги" підключити "Паузу абонплати", поповнитись, отримати бонуси (якщо нема - до ТП), дочекатися закінчення паузи абонплати, далі має зняти абонку з бонусів і нестачу з основного рахунку
Робив по цьому алгоритму, написав в живий чат сказали нарахування бонусів протягом доби, бонуси я до 00.00 не побачив, але сьогодні в МКС пише що в 00.01 знято абонплату 20грн., і нема мови про бонуси... Поповнив на 40 мало дати 55 бонусів... Сьогодні на рахунку 20грн., і пише що наступна абонплата 30 вересня, ніби все підключилося... Треба підключити послугу "Ми разом" щоб не було завтра обідно, що зняло тих 20 грн., за ще одну денну оплату. Але по логіці якщо нарахувало всі пакети то має бути нормально)
Было такое же предложение 3 недели назад по двум номерам. Подключил паузу абонплату. Потом пополнил на 50грн. Бонусы пришли через 2-2.5часа. Уже думал не будет. Ночью сняли 50 бонусов на абонплату. 50грн до сих пор на счету. На обоих номерах. На втором номере бонусы появились через 1час после пополнения.

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
Якщо поповнитись без паузи - спочатку денну знімуть, а чи дознімуть необхідну суму коректно, щоб витратились всі бонуси? Якщо ні - тре буде до ТП звертатись. Я б не ризикував - менше головного болю.
Я писал про полочную симку, на которой не было ничего. Раньше я тоже подключал паузу абонплаты. Но один раз решил рискнуть, когда Киевстар просто подарил 50 бонусов. Я их заказал, пришли они через 15 минут. После добавил недостающую сумму. Никуда не звонил, интернетом не пользовался, и до полуночи всё осталось на месте. А в полночь всё, что было, ушло на оплату месячного пакета. Не факт, что в следующий раз получится аналогично.

Місто
Limanka
Телефон
MI 9T Pro
А, ще є LOVE UA База за 75 грн. (6 Гб. , 75 хв. і 50 смс, але без суперсили)
Сьогодні мені запропонували замість "Твій Новий".
Странно, однако...суперсила в Базе предусмотрена по умолчанию.
Возможно, это связано с биллингом КС с 00:00 до 03:00
Попробуйте проверьте по прошествии данного промежутка времени, должно всё быть.

Morino

Користувач
Місто
Львів
А, ще є LOVE UA База за 75 грн. (6 Гб. , 75 хв. і 50 смс, але без суперсили)
Сьогодні мені запропонували замість "Твій Новий".
Странно, однако...суперсила в Базе предусмотрена по умолчанию.
Возможно, это связано с биллингом КС с 00:00 до 03:00
Попробуйте проверьте по прошествии данного промежутка времени, должно всё быть.
Він про контракт.

Місто
Limanka
Телефон
MI 9T Pro
Morino, Ах вот оно что, просто эта тема про припейд тарифы.
Нужно было сюда написать тогда:
https://red-forum.com/threads/Тарифи-контракту-«love-ua»-2022-2023.33772/page-18

Останнє редагування:
Місто
Одеса, Україна 🟦🟨
Припейд!
Ні, це різні варіаціі. По номеру 477 теж розповідає про такі умови і в смс
Да і самі посилання різні: https://kyivstar.ua/np/love-base https://kyivstar.ua/np/loveua-base

Все, розібрався :geek:
Вони на припейд пропонують контракт, але ні одного слова не кажуть за те, що то контракт.
Це можна з'ясувати тільки при переході у застосунку.
Все як завжди....

Вкладення

• ks.jpg
    ks.jpg
    54.7 КБ · Перегляди: 41
Останнє редагування:
Місто
Limanka
Телефон
MI 9T Pro
Coreopsis, У меня на двух Базах первый вариант, там ещё в Суперсиле есть, помимо +5 Гб , также на выбор +100 минут.

Вкладення

• 130D9039-E77C-473F-9EDB-5C91D6123C00.png
    130D9039-E77C-473F-9EDB-5C91D6123C00.png
    132.5 КБ · Перегляди: 32
Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone

лазила по сайту і натрапила на новину

Акція Осінній драйв​

14.09.2023
З 14 вересня по 14 грудня 2023 року абоненти, які підключили та активували номери з тарифом LOVE UA Світло отримають знижку на 4 оплати. Пропозиція дійсна для нових абонентів передплати та поширюється на території Черкаської та Чернігівської областей.
Під час дії акції абонент зможе отримати 4 пакети послуг за 150 грн, замість 190 грн. Кожен пакет матиме стандартний термін дії — 4 тижні та повний обсяг за умовами тарифу LOVE UA Світло.
Знижка поширюється саме на 4 пакети послуг. Тобто, якщо замовляти пакет послуг самостійно (позачергова оплата), то уже 5-тий та всі наступні пакети коштуватимуть 190 грн, навіть якщо абонент отримає їх раніше завершення терміну дії акції — 14.12.2023.
Акція Осінній драйв не сумісна з Суперсилою Економія.
Переглянути стандартні умови тарифу LOVE UA Світло та його вартість
Ціни вказані з урахуванням усіх податків та зборів.

Місто
Киев
Друзі підкажіть у тарифі за 75 LOVE UA База можна взяти супер силу SIM для іншого телефону та з двох sim можна буде дзвонити на Київстар всього за 75 грн за 28 днів, я все правильно зрозумів?

Місто
Чернівці
Друзі підкажіть у тарифі за 75 LOVE UA База можна взяти супер силу SIM для іншого телефону та з двох sim можна буде дзвонити на Київстар всього за 75 грн за 28 днів, я все правильно зрозумів?
З двох sim будуть безлімітні дзвінки на Київстар, та 75хв. на інші мережі України
IMG_20230919_183700.jpg

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Synoptic,
Жаль, "Минуты на других" будут общие на оба номера. 🙂
А так бы...

Місто
Знаменка
Подскажите, если перейти на базу и не пополнить на 75 - какие будут условия? Если, например, пополнить счёт на 10 грн- внутри сети даст позвонить?

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Зверху