Тарифи передплати «SuperNet» (2020)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro
Тарифи
Start+
(архівний)
Pro
(архівний)
Pro+
(лише для нових підключень)
UnlimTurbo 4G
(архівний)
Абонплата330 грн/місяць400 грн/місяць270 грн/місяць520 грн/місяць320 грн/4 тижні
Мобільний інтернет30 ГБ
З них 11 ГБ можна використати в 27 країнах ЄС
40 ГБ
З них 13 ГБ можна використати в 27 країнах ЄС
30 ГБ
З них 9 ГБ можна використати в 27 країнах ЄС
Безліміт
(100 ГБ, далі - шейп 0,8 Мбіт/с)
17 ГБ надаються для користування в 27 країнах ЄС
Безліміт
(50 ГБ, далі - шейп 0,8 Мбіт/с)
10 ГБ надаються для користування в 27 країнах ЄС
Дзвінки в мережі Vodafone в УкраїніБезлімітБезлімітБезлімітБезліміт-
Дзвінки на інші мережі400 хв
В Україні та 27 країнах роумінгу (вихідні в Україну та в країні дії тарифу)
400 хв
150 хв
400 хв
800 хв
В Україні та 27 країнах ЄС
Дзвінки в 27 країн50 хв50 хв50 хв50 хв-
Вхідні дзвінки в роумінгу
В 27 країнах ЄС
БезлімітБезлімітБезлімітБезлімітБезліміт
Платіть менше з послугою «Відключення інтернету»
(закрита для нових підключень)
305 грн/міс----
Рік без Абонплат3300 грн4010 грн-5215 грн-
Перехід---*444*8#-

Останнє редагування:
Місто
Киев
АллаЗп, на днях куча народа радовалась рба на анлиме в районе 1000 грн. Плюс бесплатные месяцы, плюс "4 мес за 499 грн." - читайте тему акций водафон.
Куча народа - это один и тот же чел с кучей симок и под разными никами на форуме😆

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Доброго вечора зараз які акції пропонують на super net unlim? Нічого крім за 10 гривень на бонусний немає на зараз номерам пів року десь?
Це було пару років тому, приблизно під Тарасів день народження давали РБА (300-360 грн), майже кожному хто переходив в цей тариф. Але все минулося, проте люди досі вважають що плюшка мусить бути.
Нещодавно на Турбо теж балували. Треба слідкувати, перечитувати (що люди пишуть), можливо щось піймаєте. Але гарантовано, нічого не буває. Зараз навіть шиномонажникам "тестікули прищемили".

ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv
про яку оплату мова?
Про оплату тарифа.
і до чого тут приймаючий оператор?
До того, що ні приймаючий ні базовий оператор не зобов'язані надавати послуги без оплати, згідно законодавства. Але в випадку, який ми з Вами розглядаємо, базового оператора не існує до тих пір, поки SIM не активована в мережі, згідно процедур які встановлює оператор...

Місто
Киев
Сейчас идёт обзвон оператора на анлимы , питають чего не пополняем, ответ : дорого туда сюда денег нет , иногда предлагают отот за 170 турбо
Лично был бы рад за тысячу гба на анлим ) и готов сразу же немедля его активировать)

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
рба на анлиме в районе 1000 грн............. плюс "4 мес за 499 грн."
Це дорогувато.
Як би когось цікавила моя думка, і я не мав би халявного варіанту, то я би точно вициганив найдешевший тариф, і вже до нього докупляв би (за потреби) додатковий інтернет, день без турбот теж варіант. А зекономлені кошти,- на пиво...:giggle:

Останнє редагування:

drifter

проблемный аналитик
Місто
Умань
Телефон
LG-A390; Samsung Xcover
Це було пару років тому, приблизно під Тарасів день народження давали РБА (300-360 грн), майже кожному хто переходив в цей тариф.
Питають не про те що було пару років назад, а що можна отримати на даний час.:dash1: Зверніть увагу на питання, так само як і на попереднє про можливості безкоштовного переходу на ТП "SN Unlim" з нового стартового пакету.
Post automatically merged:

А зекономлені кошти,- на пиво...
Мабуть вже стало ясно по відповідях зі спогадами та неможливістю прочитання питань. Як кажуть люди: пиво робить диво!🤣

Останнє редагування:

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
який ми з Вами розглядаємо
не знаю що саме Ви розглядаєте (до речі, вже не вперше), а я про те, що була активована сім водафон, далі на ній були заблоковані вхідні послуги, а це означає, що перейти до іншого оператора неможливо (без отримання смс та/або вхідного дзвінка це ж неможливо?). Ось і стало цікаво чи не порушує це правил MNP? Тобто фактично оператор не відпускає без сплати абонки.

ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv
Не знаю чому Ви не читаєте те що прямо написано (до речі, вже не вперше), а щось додумуєте самі , а потім на основі цих домислів пробуєте будувати "повітряні замки", але я про те, що
SIM не активована в мережі, згідно процедур які встановлює оператор.
З офіційної сторінки тарифу Flexx GO Special:
Для активації SIM-картки та підключення пакета послуг на 4 тижні здійсніть перше обов’язкове поповнення на суму від 370 грн.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
що можна отримати на даний час.
Біля тієї стінки НІЧОГО...
Анлімівські плюшки давно закінчилися.
про можливості безкоштовного переходу на ТП "SN Unlim" з нового стартового пакету.
Нові стартові активуються в одному з двох тарифів (зі слів котика), а вже з активованого тарифу бувають варіанти переходу на анлім (це вже мій досвід).

Останнє редагування:
Місто
Ружин, Житомирська обл.
Біля тієї стінки НІЧОГО...
Анлімівські плюшки давно закінчилися.
У мене на базованому SNU МВФ почав викидати про поповнення на 10 грн і знижку (по факту) 99,99% на одну оплату. На 4ж смарт те саме за 5 грн.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
У мене на базованому SNU МВФ почав викидати про поповнення на 10 грн і знижку (по факту) 99,99% на одну оплату.
Жінка на чиє питання я відповідав, про те саме написала. Мабуть вона хоче щось краще. А анлім вже не той. А той хто біля стінки репетує.
В мене є теж такі варіанти (10/99,99). І Аврорівський 075 на анлімі, з безкоштовними переходами. А ті що не змогли, звинувачують тих що змогли.
Дивні.
Screenshot_20260401-231234_2.jpg

Останнє редагування:
Зверху