Тарифи передплати «SuperNet» (2022)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Тарифи
Start (Start+)​
ProPro+
(лише для нових підключень)
UnlimTurbo (регіональний)
Абонплата200 грн/місяць280 грн/місяць180 грн/місяць410 грн/місяць190 грн/4 тижні
Мобільний інтернет20 ГБ + додаткові 5 ГБ перші 6 місяців40 ГБ + додаткові 5 ГБ перші 6 місяців20 ГБ
(з них 2 ГБ доступні в 26 країнах роумінгу)
Безліміт (80 ГБ, далі - шейп 0,8 Мбіт/с)Безліміт (40 ГБ, далі - шейп 0,8 Мбіт/с)
Дзвінки в мережі VodafoneБезлімітБезлімітБезлімітБезліміт-
Дзвінки на інші мережі України200 хв300 хв150 хв
(та в 26 країнах роумінгу)
400 хв800 хв
(на всі мережі України)
Дзвінки у 16 країн50 хв50 хв50 хв50 хв-
SMS на мобільні мережі України50 SMS за 1,50 грн/день50 SMS за 1,50 грн/день50 SMS за 1,50 грн/день50 SMS за 1,50 грн/день50 SMS за 1,50 грн/день
Платіть менше з послугою «Відключення інтернету»175 грн/міс----
Рік без Абонплат2200 грн3080 грн-4510 грн1815 грн
Перехід*555*3#*555*2#-*444*8#-

Причина: SuperNet Turbo
Останнє редагування модератором:
Місто
Київ
Взимку були в мене анлім та XS на базових, спеціально заміряв — спідтест показував однакову швидкість, щось біля 100к/с що там що там.
взимку в блекаути такий шейп був усюди, навiть на щедро оплачених)
P.S.: офсайт в базових умовах на XS пише про 8 кбіт/с.

Місто
Kyiv
Взимку були в мене анлім та XS на базових, спеціально заміряв — спідтест показував однакову швидкість, щось біля 100к/с що там що там.
взимку в блекаути такий шейп був усюди, навiть на щедро оплачених)
P.S.: офсайт в базових умовах на XS пише про 8 кбіт/с.
Тільки що поміряв XS+ на базових: ~100 к/с 😀

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Доброго дня!
Сьогодні мав би оновитись пакет Super Net Start, але не оновився. Діє підключена послуга "Рік без абонплат". Підкажіть, чи можна якось примусово оновити пакет послуг?

Місто
Київ
Доброго дня!
Сьогодні мав би оновитись пакет Super Net Start, але не оновився. Діє підключена послуга "Рік без абонплат". Підкажіть, чи можна якось примусово оновити пакет послуг?
Якщо через ussd дивитесь, дані можуть оновлюввтися з затримкою.
Якщо не дзвонить і не виходить в інтернет, краще котам писати/дзвонити

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Доброго дня!
Дуже рідко, але таке буває. Я просто перезавантажую смартфон, і все нормально.

Місто
Vinnitsya
Телефон
Xiaomi
В ТП SNS+ закінчується РБА. Номер останній раз поповнювався майже рік тому. Чи будуть працювати інет/хвилини за бонуси якщо їх замовити до закінчення строку РБА?

trempel

Заблокирован
Місто
Киев
На НетАнлимы приходят постоянно ГБА,но не дешевле 1980

У меня этих тарифов штук 5 полочных и думаю перейду на другой,может что подкинут поинтереснее

Зашёл в кабинет,а там штук 10 тарифов для смены доступны,но половина для перехода требует пополнение счета,а другая половина через авторизацию Дия(ни то ни другое не интересно)

Кто разбирается-с НетАнлима что-ли не осталось пакетов куда просто можно спрыгнуть по нажатию:Перейти?

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro

У меня этих тарифов штук 5 полочных и думаю перейду на другой,может что подкинут поинтереснее

Зашёл в кабинет,а там штук 10 тарифов для смены доступны,но половина для перехода требует пополнение счета,а другая половина через авторизацию Дия(ни то ни другое не интересно)

Кто разбирается-с НетАнлима что-ли не осталось пакетов куда просто можно спрыгнуть по нажатию:Перейти?
Никуда. Бесплатный переход (на базовые условия) возможен только на SuperNet Unlim или между тарифами линейки 4G Smart.

trempel

Заблокирован
Місто
Киев

Никуда. Бесплатный переход (на базовые условия) возможен только на SuperNet Unlim или между тарифами линейки 4G Smart.
да..а я в свое время почти все полочные на него перевел,а тут Капкан(

Даже с самым базовым Джойс Стартом где инста и ТикТок бесплатно-выгодней и удобней,т.к там шейп 1.5,а в Анлиме 0.8..и 60 Гб в Анлиме почти все съедает ТикТок и Инстаграм

Місто
Черновцы
Телефон
Samsung А51
Купив стартовий пакет СуперНет Про за 100 гривень в лютому 22 року, сьогодні активував, чомусь активувався в Jose Pro на 4 тижні за 230 гривень? Щось можна зробити ?

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Lutert, этот тариф уже в архиве, тож активується актуальный. Супернет только если купить симку с ним активованную ранее, до ухода тарифа в архивные.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Lutert, вы гляньте в мвф-приложении, действительно нужный вам тариф может быть доступен для перехода. У меня на анлиме он есть там.

Місто
Черновцы
Телефон
Samsung А51
monsterrr, спасибо большое. Очень много интернета использовал в тарифе, а заказывать очередной неохота, пришлось активировать новый номер.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Як можна дізнатися, скільки трафіку використано в ТП SNU?
написати любовну смс котам
Я в смартфоні бачу, в сяомі краще ніж в текно.
Номер стоїть в модемі

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Зверху