Тарифи передплати "FLEXX" (2025)

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
ТарифиGOGO MNPTOPTOP MNP
Абонплата320 грн / 4 тижні
270грн / 4 тижні з послугою "відключення інтернету"
200 грн / 4 тижні (перші 6 пакетів)
320 грн / 4 тижні (починаючи з 7 пакету )
500 грн / 4 тижні350 грн / 4 тижні (перші 6 пакетів)
500 грн / 4 тижні (починаючи з 7 пакету)
Мобільний інтернет25 ГБ (з них 8 у роумінгу)
20 грн за кожні 300 МБ на добу з послугою "відключення інтернету"
безлімітний інтернет (8 ГБ у роумінгу, шейп 1.5 Мб/с після 50 Гб)50 ГБ (з них 13 у роумінгу)Безлімітний інтернет (13 ГБ у роумінгу, шейп 1.5 Мб/с після 100 Гб)
Дзвінки на інші мережі в Україні та в роумінгу (всі вхідні, вихідні в Україну та по країні перебування, де діє тариф)500 хв (з них 500 хв в роумінгу)1000 хв для дзвінків по Україні та в роумінгу800 хв (з них 800 хв роумінгу)1600 хв для дзвінків по Україні та в роумінгу
Дзвінки в мережібезлімітнібезлімітнібезлімітнібезлімітні
Безлімітний трафік на 30 застосунківшейп 1.5 Мб/с після 30 Гбшейп 1.5 Мб/с після 30 Гбшейп 1.5 Мб/с після 30 Гбшейп 1.5 Мб/с після 30 Гб
Перехідз інших операторів*з інших операторів*
Rome like at home – користувачі можуть спілкуватися та користуватися мобільним інтернетом у країнах ЄС (27 країнах) та Молдові на умовах, максимально наближених до домашніх.

* для переходу потрібно купити стартовий пакет FLEXX

Останнє редагування:

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
А бажаєте ржаку?? Якщо у вас є бажання перейти по МНП до Водафон то потрібно (як з’ясувалося) купувати сім САМЕ З ТИМ тарифом, на який бажаєш перейти! Бо потім вибрати не можливо. Причому на сайті, у процессі оформлення заявки, ніякої подібної інфо нема. Щось те, що нагадує це, потрібно ШУКАТИ в FAQ на сторінці МНП. Це триндець. Оператор сама хвилин двадцять шукала цю інфо. Періодично намагаючись злиняти (абонент, вас не чутно). Тупняк. Чому у всіх можна вибрати тариф у процесі, а у ватафону не можна?? Сім на полку де й лежала.

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Дюрі-бачі, та заради бога! Інфи цієї в процесі оформлення заявки на МНП нема! Я про це. Як я можу здогадатися? У FAQу лазити? Так, а чого ж я повинен лазити десь, а не отримати інфо відразу?
Post automatically merged:

Та, як кажуть "вишенка на торт". Старпаков з новими тарифами в продажу нема. Ха ха. Питання с зірочкою. Як перейти в новий тариф по МНП? Та ніяк!
Пока, на разі.

Останнє редагування:
Місто
Вінниця
Телефон
MI 14T Pro
@Openpharmacist,та ну, я переходив пару місяців назад просто сказав який тариф і все ніякого старпаку з тарифом не купував.
UPD: Переходив на контракт. Можливо то так тільки для передплати.

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Kladoff, нема й там. Я про нові тарифи.
Знімок екрана 2025-07-03 135821.png

MotoR4ikk, ото ж. Я на контракт коли переходив, то тариф питали який.

ПиСи. З’явилася можливість в МВ підключити на Power SIM.

Останнє редагування:
Зверху