Тарифи передплати "FLEXX" (2025)

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
ТарифиGOGO MNPTOPTOP MNP
Абонплата320 грн / 4 тижні
270грн / 4 тижні з послугою "відключення інтернету"
200 грн / 4 тижні (перші 6 пакетів)
320 грн / 4 тижні (починаючи з 7 пакету )
500 грн / 4 тижні350 грн / 4 тижні (перші 6 пакетів)
500 грн / 4 тижні (починаючи з 7 пакету)
Мобільний інтернет25 ГБ (з них 8 у роумінгу)
20 грн за кожні 300 МБ на добу з послугою "відключення інтернету"
безлімітний інтернет (8 ГБ у роумінгу, шейп 1.5 Мб/с після 50 Гб)50 ГБ (з них 13 у роумінгу)Безлімітний інтернет (13 ГБ у роумінгу, шейп 1.5 Мб/с після 100 Гб)
Дзвінки на інші мережі в Україні та в роумінгу (всі вхідні, вихідні в Україну та по країні перебування, де діє тариф)500 хв (з них 500 хв в роумінгу)1000 хв для дзвінків по Україні та в роумінгу800 хв (з них 800 хв роумінгу)1600 хв для дзвінків по Україні та в роумінгу
Дзвінки в мережібезлімітнібезлімітнібезлімітнібезлімітні
Безлімітний трафік на 30 застосунківшейп 1.5 Мб/с після 30 Гбшейп 1.5 Мб/с після 30 Гбшейп 1.5 Мб/с після 30 Гбшейп 1.5 Мб/с після 30 Гб
Перехідз інших операторів*з інших операторів*
Rome like at home – користувачі можуть спілкуватися та користуватися мобільним інтернетом у країнах ЄС (27 країнах) та Молдові на умовах, максимально наближених до домашніх.

* для переходу потрібно купити стартовий пакет FLEXX

Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Скоріш безлімітний інтернет є умовним безлімітом. Скільки дають до обмеження швидкості?

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
А 1000 минут -это действительно 1000 минут?
Или вот это вот все: при пополнении во время , только первые три месяца и все в таком же духе?

Зараз буду правити, бо то тільки на 3 місяці, а далі 500
Офіційні сторінки тарифів:

Трафік на 30 застосунків для користування в Україні

Месенджери та відеодзвінки:
FaceTime, Google Meet (дзвінки), Microsoft Teams (дзвінки), Viber, WeChat, WhatsApp, Zoom, Facebook Messenger (текстові повідомлення), iMessage (текстові повідомлення), Google Chat.
Соцмережі:
Facebook, Instagram, Likee, LinkedIn, Pinterest, Reddit, Snapchat, X, BeReal, Threads.
Та інші:
Coursera, Duolingo, Canva, Google Classroom, Всеукраїнська школа онлайн, Дія, My Vodafone, Vodafone TV, Chat GPT, Vodafone Market.
В My Vodafone:
1751434394629.png

Telegram, Google Meet, Tik-Tok, Netflix, Megogo та Youtube - в прольоті. Всьо, розходимось.

Останнє редагування:
Місто
Kyiv
Абсолютно кончена назва тарифів і дуже сумнівне наповнення. І це ж проходило через погодження низки людей і ніхто не сказав, що назва тупо відірвана від реальності, а наповнення без ютубу, тг, тт і тд — тупо дно

Місто
Запорожье

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
На ринку, який давно вже перегрітий - у кожного потенційного споживача вже є мінімум одна сімка, назви тарифів при виборі "що купити" мають хоч якусь цінність лише для молоді - тому для них і назви і реклама. Всі інші споживачі куплять або те "що перше на полці попалося", або навіть пакет "Го_В_но" якщо там тарифи влаштовують.

Місто
Київ
Телефон
Poco X3 Pro
Да уж... хуже тарифов по "Цена - Наполнение", я ещё ни у одного опера не встречал... это дно, которого "маркетологи" VF успешно достигли!

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Кому як. Он в мене знайомий зацікавився тарифом, бо каже, що 1600 хв за 200 курун для дзвінків в Чехії - це шара. Правда боїться, що заблокують номер, якщо багато обдзвонювати клієнтів.

Місто
Київ
Телефон
Poco X3 Pro
Кому як. Он в мене знайомий зацікавився тарифом, бо каже, що 1600 хв за 200 курун для дзвінків в Чехії - це шара.
Я с позиции обычного, украинского абонента. Как много в Украине таких людей, которым надо 1600 минут на "заграницу"?

Місто
Львів
Кому як. Он в мене знайомий зацікавився тарифом, бо каже, що 1600 хв за 200 курун для дзвінків в Чехії - це шара.
Водафон заблокує аж бігом. Стикався з таким (ще в довоєнний час): три десятка вихідних протягом дня і блок. Телефоную оператору: "Підозра, що Ви використовуєте цей номер в підприємницьких цілях. Нам дуже прикро, але радимо звернути увагу на наші рішення для бізнесу". А ще й в роумінгу, то ймовірність 146%.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Andruha, ну зараз достатньо емігрантів яким би могли зайти тарифи, але Водафон їх буде блокувати. Свого часу з першими тарифами Водафона вже була така засада.

Зверху