Тарифи lifecell для фізичних осіб

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Інформація у шапці актуальна станом на 06.01.2025
Актуальні тарифи lifecell
Регіональні тарифи:

Тарифи для віртуального номера BiP: Форум / Оф. сайт

Бізнес тарифи lifecell: Форум / Оф. сайт

Архівні тарифи:
Форум / Оф. сайт

Останнє редагування:

antiexpert

все эксперты врут
Місто
Харків Україна
Телефон
Iphone 11 Pro Max
При использовании менее 100 мин на исходящие звонки в течение действия 4-недельного пакета услуг стоимость будет составлять 70 грн.
Нужно больше звёздочек, больше оригинальных условий.
Чтобы абону было не скучно разбираться в хитросплетениях нейминга разных сортов Жары и условиях расчета стоимости тарифа
со 100 минутами лихо закрутили!

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Як би потім не відправили стару Інтернет Жару в архів а абонентів не перевели примусово в нову Жару Go. Мотивуючи: "Так, ми обіцяли не погіршувати Інтернет Жару. А ми і не погіршуємо. Ми відправляємо її в архів, її умови залишаться без змін. Бо на наш погляд, нова Жара Go краще відповідає вашим потребам."

Місто
Киев
На полочную жару пришло после того как включил сим : предлагает за 1грн перейти на 4безлимита2019 с абонплатной 40 грн 4 недели *460#

Poison2029

Заблокирован
Місто
Запорожье
Телефон
Wileyfox Swift 2X
Проще сразу заплатить немного больше конкурентам или просто на другом тарифе, только бы не решать эти ребусы и проходить квесты ежемесячно.
Выгода по цене "бутылки пива" не стоит такого онанизма

Місто
Одеса
Тарифный план "Инернет-жара УЙДИ* куда-нибудь"
* ты мешаешь продавать более жирные тарифные планы

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Кто вкурсе - не активированые инет жара ціну гарантовано - нужно активировать до 10-го? Чтобы попасть именно на этот тариф?
Или пару месяцев можно полежать?
Абонка списывается сразу после активации?

Місто
Ковель
Телефон
Motorola g54
Це шо за тариф такий в додатку мій Лайф. Маю 4безліміти 2019. А показує шось неясне. При переході- сторінка не існує

Вкладення

• Screenshot_20200110-215226.png
    Screenshot_20200110-215226.png
    206 КБ · Перегляди: 131
Місто
Київ
Добрый день.

Подскажите какой тариф луше для таких условий?
Только входящие и изредка (может раз в месяц может реже) нужен интернет до 10-20 МБ в день.

Місто
Київ
Добрый день.

Подскажите какой тариф луше для таких условий?
Только входящие и изредка (может раз в месяц может реже) нужен интернет до 10-20 МБ в день.
Любой + докупать немножечко интернета или довольствоваться бесплатными динамовскими

Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
Чего-то все молчат, но дополнили линейку контракта:
- Platinum: 30+ ГБ, 500 минут по Украине, безлимит в сети и на соц сети, 200 SMS = 200 грн
- Комфорт: 4 ГБ, 100 минут по Украине, безлимит в сети, 100 SMS = 80 грн

все пакеты на 30 дней 😉

Місто
Бровари
Так а хто цей комфорт може замовити? У мене у додатку його нема...
Почитав: *200#, 50 грн.

Останнє редагування:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Чего-то все молчат, но дополнили линейку контракта:
- Platinum: 30+ ГБ, 500 минут по Украине, безлимит в сети и на соц сети, 200 SMS = 200 грн
- Комфорт: 4 ГБ, 100 минут по Украине, безлимит в сети, 100 SMS = 80 грн

все пакеты на 30 дней
О...годнота під'їхала. Як тільки відмовлюсь від Київстар, відразу перейду на нього з контрактного лайфхак. Не вистачає лиш mobile ID

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Як на мене, нецікаві нові контрактні тарифи за наповненням. Платінум 200 грн а наповнення як Інтернет Жара за 60 грн. Якщо вже порядка 200 грн то краще контрактний Київстар. А більш дешеві контракти не мають "Слухняні хвилини" і в них мало хвилин на всі мережі. Так що тарифи контрактні відстій.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Як на мене, нецікаві нові контрактні тарифи за наповненням. Платінум 200 грн а наповнення як Інтернет Жара за 60 грн. Якщо вже порядка 200 грн то краще контрактний Київстар. А більш дешеві контракти не мають "Слухняні хвилини" і в них мало хвилин на всі мережі. Так що тарифи контрактні відстій.
Ну рівняти пріпейд з "платінум" якось не дуже ..як і з іншими операторами. Я, наприклад, активно користуюсь лайфбокс і 50гіг мені мало. Платінум клуб теж штука цікава, як і захист номеру від шахрайств(особливо якщо номер фінансовий). Тут кожному своє

• Like
Реакції: cat
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
як і захист номеру від шахрайств
Який захист від шахрайств? Якщо Лайфсел єдиний оператор України, у якого на вхід в Мій Лайфсел можна встановити лише цифрову 6-значну комбінацію. Ні букв, ні символів і тільки 6 значна. Це не відповідає жодним сучасним вимогам. В плані захисту все далеко не ідеально. Я тому розглядаю Лайфсел лише через дешеві тарифи як от Інтернет Жара. А платінум клуб чи як він там - до одного міста. За таку ж приблизно суму біля 200 грн у Київстар набагато краще наповнення і той же захист від шахрайств.

Місто
Самар/Дніпро
захист номеру від шахрайств
Захист у lifecell і справді не дуже. Будь яка людина, яка одержала доступ до номера, може закинути гроші, достатні для міграції на передплату, ввести USSD переходу на передплатний тариф і все - номер вже не на контракті - причому без паспорту та візиту в ЦОА. Сам мігрував, тому з процедурою знайомий

Останнє редагування:
Зверху