Інформація у шапці актуальна станом на 01.01.2026
Актуальні тарифи lifecellБізнес тарифи lifecell: Форум / Оф. сайт
Архівні тарифи: Форум / Оф. сайт
Останнє редагування:
Що означає з відключеною *103#?zima, единый или любой тариф с отключенной *103#
Дневная абонплата.Що означає з відключеною *103#?zima, единый или любой тариф с отключенной *103#
відключення або включення денної АП, якщо не оплачено за місяць, за 30 або за 28 днів.Що означає з відключеною *103#?zima, единый или любой тариф с отключенной *103#
на скільки хочеш, хоч на день хоч на декілька років.Денну можна відключити на день чи більше?
в маркеті єБув в корпорації, чи є якісь старі тарифи, на які можна підключитися , потрібно віл 20гб інтернету і від 300хв . Що підскажите ?
Будуть.Чи будуть діяти тарифи як для перенесеного номеру, якщо номер Lifecell перенести до іншого оператора, а за місяць перенести назад на Lifecell?
Я так робив з декількома сімками і різними тарифами - все спрацьовує нормально!Чи будуть діяти тарифи як для перенесеного номеру, якщо номер Lifecell перенести до іншого оператора, а за місяць перенести назад на Lifecell?
В темі відповіді не знайшов. Дякую.
Це було в 2022 році. Тоді дійсно був сенс це робити. І зараз в мене 7 таких сімок працює. Тільки одна на полиці лежить. Решта працює в сім'ї.Ihor-UA, чи варто воно того?
французи прийдуть, порядок наведуть
Да и сейчас это вполне актуально, в т.ч. и для новой линейки бизнес-тарифов.Це було в 2022 році. Тоді дійсно був сенс це робити. І зараз в мене 7 таких сімок працює. Тільки одна на полиці лежить. Решта працює в сім'ї.Ihor-UA, чи варто воно того?
французи прийдуть, порядок наведуть
Якщо не складно, можете коротко описати процедуру: куди переносили, де вигідніше це робити (якщо порівнювали), скільки часу це зайняло, з якими проблемами зіткнулись? Або дати лінк на опис, якщо таке вже описували (не знайшов сам, нажаль).Я так робив з декількома сімками і різними тарифами - все спрацьовує нормально!Чи будуть діяти тарифи як для перенесеного номеру, якщо номер Lifecell перенести до іншого оператора, а за місяць перенести назад на Lifecell?
В темі відповіді не знайшов. Дякую.