Інформація у шапці актуальна станом на 05.02.2025
Актуальні тарифи lifecellБізнес тарифи lifecell: Форум / Оф. сайт
Архівні тарифи: Форум / Оф. сайт
Останнє редагування:
сьгодні зняло 20 грн. Денну АП. Переходив з потужного на платинум.При зміні тарифу послуга "Пакет послуг на 1 день" відразу ж вмикається і якщо є кошти на рахунку, то спише за 1 день?
Якось можна цього уникнути?
Переходив ... на платинум
Що ж там такого цікавого?)переводив ... на platinum
Мабуть три місяці акціїПереходив ... на платинумЩо ж там такого цікавого?)переводив ... на platinum
можна було який завгодно тариф але коли 3 місяця акції то краще ж все таки платинумПереходив ... на платинумЩо ж там такого цікавого?)переводив ... на platinum
а що за акція?можна було який завгодно тариф але коли 3 місяця акції то краще ж все таки платинум
Він офігєнний! Безлімітний інтернет (150 ГБ на максималці), 3000 хвилин на усіх, 50 смс, ТБ, Мультисім!Що ж там такого цікавого?)
А як таке мож отримати за таку ціну?Він офігєнний! Безлімітний інтернет (150 ГБ на максималці), 3000 хвилин на усіх, 50 смс, ТБ, Мультисім!Що ж там такого цікавого?)
І усе це можна отримати за 212.50 грн!
Істинний свинорил мав би це отримати за 125грн.Він офігєнний! Безлімітний інтернет (150 ГБ на максималці), 3000 хвилин на усіх, 50 смс, ТБ, Мультисім!
Як? Мені за 250 пропонує...Істинний свинорил мав би це отримати за 125грн.Він офігєнний! Безлімітний інтернет (150 ГБ на максималці), 3000 хвилин на усіх, 50 смс, ТБ, Мультисім!
Як? Мені за 250 пропонує...
MNPшний номер -15% по Тарифній Підписці на рік.А як таке мож отримати за таку ціну?
На 6 абонплат так, можна. Хоч і не гарантовано.потрібно завезти перенесений номер на шиномонтаж)
Вдруге мене послали. Тобто, відпустили.Оп'ять?
А не пошлють?
Шиномонтаж це подати заявку по МНП?alibob, потрібно завезти перенесений номер на шиномонтаж)
Можна отакий смарт тариф:Підкажіть, чи є у Лайф зараз якийсь "бомж" тариф, щоб без абонплати? Виключно на прийом, хіба зрідка інтернет, якщо КС не тягнутиме чи ляже без електрохарчування
Раніше згадували про Єдиний, але він наче як в архівних тарифах
Ні не правильно. Приклад: переходим в тариф платінум де абон плата 450 грн. підключаємо послугу заборона денної АП. І можемо навіть мати на рахунку 449 грн. ( потім їх вивести на картку,або комусь оплатити тариф. )Дякую. Я правильно розумію, що у разі якщо я перестану оплачувати звичайний тариф, то з мене зніматиме денний, доки баланс не стане ~0, а тоді номер просто працюватиме на вхідні? Як довго таке триватиме? Рік від останнього поповнення на 10+ грн?Можна отакий смарт тариф:
Або Єдиний:
Єдиний знаходиться в архіві тарифів. На нього перехід ще можливий, чи треба шукати вже існуючу сімку десь на олх-ах?
І ще питання - як ці ТП працюватимуть у роумінгу закордоном?
Зміни нік на "старпер". "Електрохарчування" - досить відомий новий мем, тільки старі пердуни про нього нічого не чули і згадують речі, які аж смердять нафталіномЗміни нік на "шаріков"...
Можливий перехідЄдиний знаходиться в архіві тарифів. На нього перехід ще можливий, чи треба шукати вже існуючу сімку десь на олх-ах?
Можливий перехідЄдиний знаходиться в архіві тарифів. На нього перехід ще можливий, чи треба шукати вже існуючу сімку десь на олх-ах?