Тарифи lifecell для фізичних осіб

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro
Інформація у шапці актуальна станом на 01.01.2026
Актуальні тарифи lifecell

Бізнес тарифи lifecell: Форум / Оф. сайт

Архівні тарифи:
Форум / Оф. сайт

Останнє редагування:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Місто
Радивилів
Підкажіть будь ласка в мене тарифний план потужний, в листопаді 25 мав поповнити на 10 грн не поповнював , вони мені продовжили термін дії на три місяці до 12.02 26-го року, сьогодні побачив таку маячню що це має?

Вкладення

• Screenshot_2026-01-07-22-58-13-879_com.life.my.png
    Screenshot_2026-01-07-22-58-13-879_com.life.my.png
    160.7 КБ · Перегляди: 97
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Після вичерпання ліміту - 2 грн/хв
Це для того, хто приймає дзвінки чи хто дзвонить? Якщо для того, хто приймає то у разі несплати абонплати на рахунку зазвичай 0 грн. В борг же не спишуть, це припейд. Контракта у Лайфсел немає. Хто палив траву чи приймав наркотичні засоби щоб придумати таке?

Місто
Харків
Телефон
Samsung Galaxy S23
Це вони так стимулюють народ платити чи бережуть мережу від перегрузу? Це ж вже було на зорі мобільного зв'язку в Україні, оці платні вхідні, кому взагалі зараз треба багато хвилин для розмов, багато хто телефонує через додатки а багато хто взагалі тільки смс. Тенденція йде до того що телефон як телефон став використовуватися меньше а вони платні вхідні, цирк.

• Like
Реакції: Inn@
Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Roman_UA, хрін його зна. Маю один номер, що не бачив грошей з пів-року. Учора побачив у кабінеті "Період дії фінансового ліміту 1". Поповнив на 10 гривень. Срок дії номера продовжився, звісно - а ця маячня не змінилася.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Inn@, нащо занурюватися в щось тобі непотрібне? Невже зараз проблем мало?) Не то, щоб я їх оправдовував, просто «живих» абонів мережі не стосується, а інші он в 3 моб най йдуть. Мені пів року ватафон не запропонував вигідний рік без абонплат-видалив додаток і е-сім з телефону. Самий відвратний в блекаути оператор, просто 600 на рік ще б дав як резерв. Взагалі тенденція йде до одного номеру в телефоні(знову ж пишуть вище мессенджери ніхто не відміняв) і кожен обере собі по покриттю чи напрвненню.

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Матвєй, у мене два номери: основний і для вхідних. Для другого це не критично, але це небезпечний прецедент - інші оператори можуть підтягнутися, і гірші умови з’являться й для основних номерів.

Місто
Славянск
Телефон
Meizu m6T ,Xiaomi 8t
Підкажіть будь ласка в мене тарифний план потужний, в листопаді 25 мав поповнити на 10 грн не поповнював , вони мені продовжили термін дії на три місяці до 12.02 26-го року, сьогодні побачив таку маячню що це має?
У меня на оплаченом номере стоит 2 ,а не на оплаченом как у вас 1

Місто
Днепр
Телефон
POCO F6 Pro
У мене те саме.
Ось що сказав котик:
Це була помилка при оновленні застосунку, в наступному оновленні це значення буде видалено, це внутрішні ліміти, що ніяк не впливають на Ваш номер.
Таке значення з'явилось у багатьох абонентів, його найближчим часом приберуть

Morino

Користувач
Місто
Львів

Вкладення

• Screenshot_2026-01-08-19-22-25-346_com.android.phone-edit.jpg
    Screenshot_2026-01-08-19-22-25-346_com.android.phone-edit.jpg
    96.6 КБ · Перегляди: 8
Зверху