Інформація у шапці актуальна станом на 01.01.2026
Актуальні тарифи lifecellБізнес тарифи lifecell: Форум / Оф. сайт
Архівні тарифи: Форум / Оф. сайт
Останнє редагування:
На тарифі Єдиний, напевно, поки що нічого не зміниться.То для тих хто поповнює раз на рік на 10грн, та використовує лише для вхідних.
Як і на Єдиному.для вашего тарифа сервис недоступен
Це для того, хто приймає дзвінки чи хто дзвонить? Якщо для того, хто приймає то у разі несплати абонплати на рахунку зазвичай 0 грн. В борг же не спишуть, це припейд. Контракта у Лайфсел немає. Хто палив траву чи приймав наркотичні засоби щоб придумати таке?Після вичерпання ліміту - 2 грн/хв
Я регулярно плачу, так що в мене безлім на вхідніMorino, ну не підфортило вам. Лайф нічого не втратить за твої 10 грн в рік
Це добре.Я регулярно плачу, так що в мене безлім на вхідніMorino, ну не підфортило вам. Лайф нічого не втратить за твої 10 грн в рік
а в чому там маячня?сьогодні побачив таку маячню що це має?
Сам факт таких обмежень - це вже поганий знак. Це виглядає як початок чогось дуже поганого.Openpharmacist, і що це міняє для тих хто поповнює номер і використовує лайф як основний?
У меня на оплаченом номере стоит 2 ,а не на оплаченом как у вас 1Підкажіть будь ласка в мене тарифний план потужний, в листопаді 25 мав поповнити на 10 грн не поповнював , вони мені продовжили термін дії на три місяці до 12.02 26-го року, сьогодні побачив таку маячню що це має?
У мене те саме.Підкажіть будь ласка в мене тарифний план потужний, в листопаді 25 мав поповнити на 10 грн не поповнював , вони мені продовжили термін дії на три місяці до 12.02 26-го року, сьогодні побачив таку маячню що це має?
Візьми пиріжок з полички...Я регулярно плачу
Розмішив, і ти йди чаю попий з печеньками). (Вибачте за офтоп)Візьми пиріжок з полички...Я регулярно плачу