Інформація у шапці актуальна станом на 01.01.2026
Актуальні тарифи lifecellБізнес тарифи lifecell: Форум / Оф. сайт
Архівні тарифи: Форум / Оф. сайт
Останнє редагування:
фото не було.Merida, уже было, обсуждали на 2стр. Не все почищено.
Фото було, я викладав але почистили.фото не було.Merida, уже было, обсуждали на 2стр. Не все почищено.
Регіональний чи національний?тариф буде «Потужний»
З такою кількістю хв певно національний, по к-тю гб вдарить по вф і кс ті що по 175грн. Але знаючи лайф, то пів року і ціна у верх піде.Регіональний чи національний?тариф буде «Потужний»
А чому білборди тільки у Полтавській області?певно національний
Я думаю одразу після того, як з побуту зникне згадка про рублі. Років до 20, мабуть, доведеться чекати.Коли ви уже те лайно з голов повикидуєте?
23.03 побачим як буде.А чому білборди тільки у Полтавській області?певно національний
Поки не знаю, може національний, але не всюди буде продаватись.Регіональний чи національний?тариф буде «Потужний»
По мнп народу набіжить багато якщо нац.Поки не знаю, може національний, але не всюди буде продаватись.Регіональний чи національний?тариф буде «Потужний»
Правильно, а би набити хоч якось базу, а так по 100грн для початку непогано, но це і з другої сторони мож шантажувати і кс і вф.ЛС дуже активно рекламує перехід по MNP, тож, мабуть, на це і розраховує.
Не тільки. У Хмельницькому теж декілька бачив.А чому білборди тільки у Полтавській області?певно національний
Є декілька подібних корпоративних тарифів. В чому полягає питання?Всім привіт. Підкажіть, хтось користується таким тарифом на лайфі?
Переглянути вкладення 53772
Отправка сим карт, только после пополнения каждой. Это что-то новое.Всім привіт. Підкажіть, хтось користується таким тарифом на лайфі?
Булофото не було.Merida, уже было, обсуждали на 2стр. Не все почищено.
Региональный?попередня інфо, тариф буде «Потужний»,
З 23.03.2023
В Маркете именно так и продаютЭто что-то новое
Если их нет в наличии как их пополнить? Куда-то на счёт? А не кидалово это!?Отправка сим карт, только после пополнения каждой. Это что-то новое.Всім привіт. Підкажіть, хтось користується таким тарифом на лайфі?