Тарифи lifecell для фізичних осіб

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro
Інформація у шапці актуальна станом на 01.01.2026
Актуальні тарифи lifecell

Бізнес тарифи lifecell: Форум / Оф. сайт

Архівні тарифи:
Форум / Оф. сайт

Останнє редагування:

Kseniya

Заблокований
Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
"Хендмейд", оказывается, в магазине не подключается. Только через приложение.
Консультант уговорила и знакомый все же оставил "Льготный"...
Вот что за менталитет такой: если совет дает простой человек-слушать не будем, а если человек в "кенгурушке" с логотипом компании-то послушаем. :)

Morino

Користувач
Місто
Львів
Всім привіт. Підкажіть, хтось користується таким тарифом на лайфі?
Переглянути вкладення 53772
Отправка сим карт, только после пополнения каждой. Это что-то новое.
Если их нет в наличии как их пополнить? Куда-то на счёт? А не кидалово это!?
В лайфа корпу тільки під нет як другу сімку брати, но ніяк не основний номер робити.

Kseniya

Заблокований
Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Місто
Киев
В лайфа корпу тільки під нет як другу сімку брати, но ніяк не основний номер робити.
Можете эту ссылку скинуть, которая во вложении?
Post automatically merged:

Основным номером можно сделать, только при условии, если будет тип корпорации "Сообщество".

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Вот что за менталитет такой: если совет дает простой человек-слушать не будем, а если человек в "кенгурушке" с логотипом компании-то послушаем
А чому цій людині "фє" не скажите?

Місто
Киев
Чому? Можна якесь детальне FAQ по корпі: плюси, мінуси, підводні камені?
Дякую.
Плюсы, это то что тарифы на корпе дешевле чем на предоплате. Минусы, это то что если будет тип договора "Компания", то в случае отключения или утери этой сим карты, вы её сами восстановить не сможете в ЦОА. И сами сменить тарифный план, тоже не сможете.

Kseniya

Заблокований
Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
А чому цій людині "фє" не скажите?
Говорила. Бесполезно.
Он уже в возрасте (63 года), а такие люди плохо поддаются на советы и увещевания.
-Ты там не работаешь и ты не можешь знать, а вот в магазине все знают и там помогут.
С такой позицией сложно спорить. Можно конечно, но это весьма и весьма энерго и нервно затратно.
А так, сходили и сходили. Убедился, что я была права. Может быть, в следующий раз, примет это к сведению.
Может быть...:)

Чому? Можна якесь детальне FAQ по корпі: плюси, мінуси, підводні камені?
Дякую.

У меня никогда корпы не было, но про нее слышала/читала немножко.
Вас могут просто оттуда в любой момент попросить.
Ну и номер, вроде бы, Вы оттуда не выведете (переход на обычный припейд/контракт)
Вроде так :)

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
сменить тарифный план, тоже не сможете.
Ну вот у меня корпа основным больше года и...? Ну грохнется вставил симку и сменил финансовый номер. Для бизнеса да согласен неочень, однако бизнес делает корпу на себя.

• Like
Реакції: moby

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Kladoff,
Мене більше цікавить, якими можливостями обладає координатор корпи і я: чи може коорд блокувати мою сімку, чи можу я самостійно підключати ті чи інші послуги; чи можу я сам, дзвінком в ЦОА, заблокувати сімку якщо її викрали, а коорд - не доступний?
Post automatically merged:

Вас могут просто оттуда в любой момент попросить.
Не проблема: користувався б, поки є можливість, а там би щось думав. Хоча, з прочитаного на форумі, наче переводять на обслуговування на іншу корпу. Чи реально можуть "виштовхнути" з корпи? А за які гріхи?)
Ну и номер, вроде бы, Вы оттуда не выведете (переход на обычный припейд/контракт)
Знову-таки, з прочитаного - все індивідуально: є такі умови, що "сплати корп. абонплату і можеш вийти на Супер-пакет (Уні)".

Місто
Киев
Kladoff,
Мене більше цікавить, якими можливостями обладає координатор корпи і я: чи може коорд блокувати мою сімку, чи можу я самостійно підключати ті чи інші послуги; чи можу я сам, дзвінком в ЦОА, заблокувати сімку якщо її викрали, а коорд - не доступний?
Если тип корпорации "Компания". То вы как пользователь не сможете, сим заблокировать. А координатор может её заблокировать, в любой момент. Если вы как пользователь, хотите полностью управлять вашей сим картой, то тип договора должен быть "Сообщество". Этот вопрос лучше сразу уточнять, при подключении в корпорацию Lifecell.

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
А координатор может её заблокировать, в любой момент.
Оце, звісно, напружує: раптом коорд утне таку річ і я залишусь без доступу до банківського додатку - не зможу пройти авторизацію. Буде "весело". Тре думати.

Місто
Радивилів
Ну вот у меня корпа основным больше года и...? Ну грохнется вставил симку и сменил финансовый номер. Для бизнеса да согласен неочень, однако бизнес делает корпу на себя.
І так в 10-ти банках?

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
І так в 10-ти банках?
То купіть вже собі банк, чи мобільного оператора.

Місто
Одеса
Merida, уже было, обсуждали на 2стр. Не все почищено.
фото не було.
Фото було, я викладав але почистили.
є попередня інфо, тариф буде «Потужний»,
З 23.03.2023

Абонка 165/150/100
60 гб
800 хв.
Щось підозріло дешево.
Хіба що там кожен гігабайт*
буде рівний 333 мегабайт
А кожна хвилина**
складається з 25 секунд
Може, це буде регіональний тариф замість інтернет без меж, тому і така ціна.

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Щось підозріло дешево.
Дуже нагадує Vodafone SN Turbo: 165 грн, регіональний, 800 хв, безлім інет (але шейп 0,8 Мбіт/сек після 30 ГБ), за межами регіону інет - 10 ГБ, але хв зберігаються (не "ріжуться" до меншого об'єму). А враховуючи ціну новго тарифу по MNP (100 грн) - то виглядає набагато "смачніше" для тих, хто не споживає за місяць 60+ ГБ трафіку.

Зверху