Інформація у шапці актуальна станом на 05.02.2025
Актуальні тарифи lifecellБізнес тарифи lifecell: Форум / Оф. сайт
Архівні тарифи: Форум / Оф. сайт
Останнє редагування:
А в Тернополі їх ніхто розводити не хоче. Я бачив в Франківську. Лайф зі своїм тарифом Потужний тормозить.Kladoff, в Ужгороді білборди теж є)
Незнаю як ви, ну і випустять той тариф, заманять народ, і всьо, підвищення ціни.А в Тернополі їх ніхто розводити не хоче. Я бачив в Франківську. Лайф зі своїм тарифом Потужний тормозить.Kladoff, в Ужгороді білборди теж є)
На 50-100 грн точно. Наповнень не буде.А для мнп так і залишиться, як і було. Лайф це показав вже на лінійці лайф тарифах і на безмеж.Незнаю як ви, ну і випустять той тариф, заманять народ, і всьо, підвищення ціни.А в Тернополі їх ніхто розводити не хоче. Я бачив в Франківську. Лайф зі своїм тарифом Потужний тормозить.Kladoff, в Ужгороді білборди теж є)
Чекаємо 23 квітня не будемо такими недалекогляднимиНа 50-100 грн точно. Наповнень не буде.А для мнп так і залишиться, як і було. Лайф це показав вже на лінійці лайф тарифах і на безмеж.Незнаю як ви, ну і випустять той тариф, заманять народ, і всьо, підвищення ціни.А в Тернополі їх ніхто розводити не хоче. Я бачив в Франківську. Лайф зі своїм тарифом Потужний тормозить.Kladoff, в Ужгороді білборди теж є)
Де повні умови?тариф Потужний
Ще й за 165 грн при цьому? Ну-ну.Певно регіональний
Так він не для всіх.не бачу такого в корпоративних тарифах."Ваш вибір" з абонкою в 40 гривень
Певно як Безмеж, але вже без зашейпеного безліміту та з плюшками за вчасне поповненняЩе й за 165 грн при цьому? Ну-ну.Певно регіональний
Отжали остатки на счетах виртуальных и решили, что пока этих инвестиций хватит для отчетности.У нас вже на місці *****ий висить інша реклама від Lifecell. Передумали чи що.
Так треба. Цеж lifecell. Передумали запускати потужний. Тому поставили новий банер.У нас вже на місці *****ий висить інша реклама від Lifecell. Передумали чи що.
В Тернополі немає бігбордів. А в Тернопільській області всі райони мають доступ до регіональних тарифів. Я думаю, що національний*.Captain, Поки нема. Певно регіональний
Кажуть, що Потужний буде регіональний, замість Інтернет Безмеж. Територія дії та сама.Так треба. Цеж lifecell. Передумали запускати потужний. Тому поставили новий банер.У нас вже на місці *****ий висить інша реклама від Lifecell. Передумали чи що.
Post automatically merged:
В Тернополі немає бігбордів. А в Тернопільській області всі райони мають доступ до регіональних тарифів. Я думаю, що національний*.Captain, Поки нема. Певно регіональний
Це моя думка про потужний.
Маркетологи лайфа: а давайте запустим тариф вже після пасхиКажуть, що Потужний буде регіональний, замість Інтернет Безмеж. Територія дії та сама.Так треба. Цеж lifecell. Передумали запускати потужний. Тому поставили новий банер.У нас вже на місці *****ий висить інша реклама від Lifecell. Передумали чи що.
Post automatically merged:
Це моя думка про потужний.
Точної дати немає ще, але скоріше на слідуючому тижні вже буде в продажу.
Вище в темі ще на початку місяця казали про 23 числоТочної дати немає ще, але скоріше на слідуючому тижні вже буде в продажу.
Від коли в неділю тарифи почали запускати?))Вище в темі ще на початку місяця казали про 23 числоТочної дати немає ще, але скоріше на слідуючому тижні вже буде в продажу.