Інформація у шапці актуальна станом на 01.01.2026
Актуальні тарифи lifecellБізнес тарифи lifecell: Форум / Оф. сайт
Архівні тарифи: Форум / Оф. сайт
Останнє редагування:
Отжали остатки на счетах виртуальныхУ нас вже на місці *****ий висить інша реклама від Lifecell. Передумали чи що.
Так треба. Цеж lifecell. Передумали запускати потужний. Тому поставили новий банер.У нас вже на місці *****ий висить інша реклама від Lifecell. Передумали чи що.
В Тернополі немає бігбордів. А в Тернопільській області всі райони мають доступ до регіональних тарифів. Я думаю, що національний*.Captain, Поки нема. Певно регіональний
Кажуть, що Потужний буде регіональний, замість Інтернет Безмеж. Територія дії та сама.Так треба. Цеж lifecell. Передумали запускати потужний. Тому поставили новий банер.У нас вже на місці *****ий висить інша реклама від Lifecell. Передумали чи що.
Post automatically merged:
В Тернополі немає бігбордів. А в Тернопільській області всі райони мають доступ до регіональних тарифів. Я думаю, що національний*.Captain, Поки нема. Певно регіональний
Це моя думка про потужний.
Маркетологи лайфа: а давайте запустим тариф вже після пасхиКажуть, що Потужний буде регіональний, замість Інтернет Безмеж. Територія дії та сама.Так треба. Цеж lifecell. Передумали запускати потужний. Тому поставили новий банер.У нас вже на місці *****ий висить інша реклама від Lifecell. Передумали чи що.
Post automatically merged:
Це моя думка про потужний.
Точної дати немає ще, але скоріше на слідуючому тижні вже буде в продажу.
Вище в темі ще на початку місяця казали про 23 числоТочної дати немає ще, але скоріше на слідуючому тижні вже буде в продажу.
Від коли в неділю тарифи почали запускати?))Вище в темі ще на початку місяця казали про 23 числоТочної дати немає ще, але скоріше на слідуючому тижні вже буде в продажу.
Тариф Єдиний + Bip. Чи Bip Sos, чи Bip NonStop.Треба недорогий ,тільки дзвінки тариф Лайфселл, колись вистачало 200хвилин на місяць.Що порадите?
ХендМейд (тільки безліміт в мережі lifecell) за 100 грн/4 тижні.Треба недорогий ,тільки дзвінки тариф Лайфселл, колись вистачало 200хвилин на місяць.Що порадите?
Тариф "Жара Лайт 2022", 500 хвилин на всі мобільні номери + 15 ГБ інтернету, найменша абонплата - 90 грн./4 тижні.Треба недорогий ,тільки дзвінки тариф Лайфселл, колись вистачало 200хвилин на місяць.Що порадите?
ВВ 40, є в маркетіТреба недорогий ,тільки дзвінки тариф Лайфселл, колись вистачало 200хвилин на місяць.Що порадите?
Простіше вже "Просто Лайф" за 90грн по mnp95₴ Vodafone 4G Smart XS+ - якраз 200 хвилин на Лайфсел. Але тариф не у вільному доступі.Треба недорогий ,тільки дзвінки тариф Лайфселл, колись вистачало 200хвилин на місяць
90₴ lifecell Гаджет Безпека - правда, 15 хв/день.
150 грн. за єдині дзвінки на лс.Та судячи з тренду - у лс буде тариф ….НезламнИЙ![]()
яка область ? якщо франків-ка або терн-ка то Дзвінкий БЕЗМЕЖ , якщо льв-ка тоТреба недорогий ,тільки дзвінки тариф Лайфселл, колись вистачало 200хвилин на місяць.Що порадите?
казав, що попередньо, і про 23.03., також писав, що чутки є чутки.Вище в темі ще на початку місяця казали про 23 числоТочної дати немає ще, але скоріше на слідуючому тижні вже буде в продажу.
який сенс ділити на київ і область? якісь дивні чуткиказав, що попередньо, і про 23.03., також писав, що чутки є чутки.Вище в темі ще на початку місяця казали про 23 числоТочної дати немає ще, але скоріше на слідуючому тижні вже буде в продажу.
зараз є інфо, що тариф наведений станом на 19.04. Але це ж не факт, що завтра він буде на сайті.
Щодо пакету інтернету - 60ГБ = 40+20 ГБ (за своєчасну оплату).
Областей, де буде діяти тариф, буде більше ніж в тарифі Інтернет Безмеж. Легше вказати де він "не буде діяти", а саме: в Житомирській, Чернігівській, Київській (в м.Київ діяти буде), Львівській (діяти буде лише в Самбірському районі), в Одесі та Одеському районі, в Миколаєві та Миколаївському районі, в Дніпро, Дніпровському та Кам'янському районах, в Харькові, в Харьківському та Чугуївському районах.
Пакет послуг поза регіоном дії - 10 Гб та 200 хв.