Інформація у шапці актуальна станом на 01.12.2025
Актуальні тарифи lifecellБізнес тарифи lifecell: Форум / Оф. сайт
Архівні тарифи: Форум / Оф. сайт
Останнє редагування:
Лайфсел і зараз найбільше за MNP, хоч і господар новий. 600 000 номерів перенесли до них.Лайф найбільше був за MNP коли він тільки впроваджувався.
600к номерів з кодом іншого оператора.600 тисяч за який період?
Ось вам і відповідь, чому немає контрактних тарифів. Їх обслуговувати немає ким – коти не доходять до того етапу.Коли я працював там то щоб обслуговувати контракт потрібно було пропрацювати більше 6 міс на пріпейд) Потім пройти навчання. І тільки потім вжє можна було обслуговувати контракт. ( Я так не дойшов до того етапу
Відсутність нормальних контрактів для фізосіб була однією з причин, чому я змінив Лайф на Водафон.Ось тобі і відповідь. Бігуни йому не цікаві, тому для бігунів не буде контрактівЯ активно міняю операторів по MNP і мій номер мені дорогий.
Якщо не секрет, то яка перевага контракту для фізичних осіб над номером передоплати, який зареєстрований на паспорт абонента?Відсутність нормальних контрактів для фізосіб була однією з причин, чому я змінив Лайф на Водафон.
Раніше були кращі умови , ну а зараз краще на корпе, Тай то не завжди, все добре порізали, до 100грн, один чи два нормЯкщо не секрет, то яка перевага контракту для фізичних осіб над номером передоплати, який зареєстрований на паспорт абонента?Відсутність нормальних контрактів для фізосіб була однією з причин, чому я змінив Лайф на Водафон.
1. Більш вигідні тарифи (наповнення), якщо порівнювати з припейдом.яка перевага контракту для фізичних осіб
Шо вліз, а тепер не знаєш як сприснути?SvPet, раніше вони були дійсно просто клас, а зараз майже отстой
в мене коли з ''хмара тб'' перевели на ''максі'' без сплати. номер працює без абонплати.при зміні форми обслуговування (вихід з корпорації на передплату) потрібно буде сплатити першу ап по тарифу передплати чи тариф підключать і без сплати?
Подивіться на тариф "Єдиний". Тільки він без щоденної абонплати залишився серед звичайних тарифівЄ якийсь вихід? Номери тільки переніс, ще не активува ніякий тариф.
Доброї ночі. А як на тариф "Єдиний" перейти?Подивіться на тариф "Єдиний". Тільки він без щоденної абонплати залишився серед звичайних тарифівЄ якийсь вихід? Номери тільки переніс, ще не активува ніякий тариф.