Тарифи Vodafone для фізичних осіб

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Інформація у шапці актуальна станом на 20.12.2024
Актуальні тарифи Vodafone

Бізнес тарифи Vodafone: Форум / Оф. сайт

Архівні тарифи: Форум / Оф. сайт

Останнє редагування:
Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
Прошу допомогти, маю номер в водафон але дорогий тариф з непотрібними мені характеристиками тарифу. Тариф Vodafone SuperNet Start+ і пропонують лише дорожчі для переходу. Мені вистачає 5-10 гб інтернету і 80-100 хв дзвінків. В підтримці руками розводять, кажуть, що нічого запропонувати не можуть хоча я думаю, що можуть - але не кажуть.
В начале года,подавали заявку на таком же тарифе,перенос номера к лайфу,спустя где то +- час,водафон прислал смс,*отмените заявку на перенос номера,и мы подарим вам 50% скидку на год*.Теперь пользуемся с абонплатой 130грн.
Дякую, може спробую цей варіант. Чомусь на інший номер водафон мені подарував 20% знижки на рік просто так, а ось у цього номера з часів UMC якихось вигідних пропозицій нема.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
у цього номера з часів UMC якихось вигідних пропозицій нема
так вы ж за него небось честно платите все время? кто ж вам пришлет ))

присылают тем, кто не платит - чтоб начали платить. В лучшем случае могут предложить тариф попроще, если видят, что вы регулярно не выбираете лимиты (и сильно) - но такое редко бывает, за 13 лет с водафоном я подобные предложения получал 2 раза.

Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
у цього номера з часів UMC якихось вигідних пропозицій нема
так вы ж за него небось честно платите все время? кто ж вам пришлет ))

присылают тем, кто не платит - чтоб начали платить. В лучшем случае могут предложить тариф попроще, если видят, что вы регулярно не выбираете лимиты (и сильно) - но такое редко бывает, за 13 лет с водафоном я подобные предложения получал 2 раза.
Так якогось біса на номер часів МТС запропонували нормальний тариф і ще й пропонують 20% знижки на рік

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
yanv, значит на том номере другая ситуация. Опять же, они не всегда и не всем предлагают более подходящие тарифы.

Місто
Uzhhorod
Телефон
Grandstream GXP1610
yanv, значит на том номере другая ситуация. Опять же, они не всегда и не всем предлагают более подходящие тарифы.
Прошу допомогти, маю номер в водафон але дорогий тариф з непотрібними мені характеристиками тарифу. Тариф Vodafone SuperNet Start+ і пропонують лише дорожчі для переходу. Мені вистачає 5-10 гб інтернету і 80-100 хв дзвінків. В підтримці руками розводять, кажуть, що нічого запропонувати не можуть хоча я думаю, що можуть - але не кажуть.
В начале года,подавали заявку на таком же тарифе,перенос номера к лайфу,спустя где то +- час,водафон прислал смс,*отмените заявку на перенос номера,и мы подарим вам 50% скидку на год*.Теперь пользуемся с абонплатой 130грн.
Є класичний варіант - оформити процедуру переноса номера до іншого оператора (це якщо там зараз є кращі умвои для тих хто переходить). Кажуть, що ваш оператор в цей момент має почати нервувати і пропонує кращі умови. Якщо воно так - залишаєтесь. Але, знову ж таки, кажуть що 100% ця схема не працює - тобто шантаж переходу не для всіх дає вигоди.
Спрацював цей метод, третій номер хотів перенести до київстар, вчора здійснив заяву. Зараз вже прийшла смс - пропонують 300 грн заплатити за пакет послуг НА ЦІЛИЙ РІК!!!!

Зверху