Тарифний план "lifecell сім'я"

Morino

Користувач
Місто
Львів
Інформуємо, що з 15.04.26 у вашому тарифі змінюється стандартна тарифікація, коли не сплачено пакет послуг на 4 тижні або 1 день. Ціна пакету послуг на 4 тижні або 1 день без змін. Безкоштовний перехід на інший тариф до 16.04.26 вкл. Деталі: s.lifecell.ua/fminf
Як в той тп з існуюючого номеру попасти?

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.

Інформація щодо тарифного плану «lifecell сім'я»

02 квітня 2026 року

Починаючи з «15» квітня 2026 року в тарифному плані «lifecell Сім’я», вводяться наступні зміни:

Оновлена стандартна тарифікація становитиме:
  • Дзвінки на всі номери по Україні (міські, мобільні, lifecell) - 3 грн/хв
  • 500 МБ Інтернет-трафіку, який діє до кінця доби, якщо на рахунку ≥ 20 грн
  • 250 МБ Інтернет-трафіку, який діє до кінця доби, якщо на рахунку <20 грн, але ≥ 10 грн
  • 1 МБ Інтернет-трафіку, якщо на рахунку < 10 грн – 0,50 грн/МБ
Після оплати пакетів 500 МБ та/або 250 МБ на загальну суму 100 грн впродовж доби - послугу з надання доступу до мережі інтернет буде заблоковано до 23:59:59 поточної доби.
У період з дати направлення SMS повідомлення про зміни до «16» квітня 2026 року (включно) абоненти тарифного плану «lifecell Сім’я» мають можливість без додаткової плати перейти (мігрувати) на інший тарифний план ТОВ «лайфселл», доступний до підключення.
Абоненти не згодні з вказаними змінами, мають право припинити дію договору з ТОВ «лайфселл» в односторонньому порядку протягом 7 (семи) днів з дати інформування про зміни.

Зверху