Тарифные планы "Смартфон 3G"

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Днепропетровск
Chief, они 90 гривен за внешку не платили! Это оплата за безлимитный интернет и разговоры в сети на протяжении года. Про внешку ни слова. Еще смс с 60 до 70 копеек поднимут, скажешь что их кинули)

Могут ввести ограничение по длительности и трафику. Всё возможно.

Місто
Харьков
Телефон
Xiaomi Redmi S2
Еще мысли по поводу Год без абонплат:
- вы думаете это самые лучшие тарифы в этом году?
- на Юго-востоке вообще-то война идет и не известно где она остановится...

dirka

like.no.other
Місто
Neverland
В этом тарифе же нет "смарт месенджера" ?

aurowl

Moderator
Команда форуму
Місто
міста Торецьк

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Для меня смысл был во внешке.
У меня такое ощущение, что мы с тобой на разных языках говорим или ты тонко меня троллишь:confused: Что в Едином, что в Украинском цена на внешку одинаковая! Что там 35 копеек за минуту, что там.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro
Андрюх@dp.ua, на різних мовах :)
Chief говорив, що зміст в зовнішніх дзвінках для нього був в переході з пакету Смартфон 0,5 на Смартфон 3G Єдиний. Він не порівнював Смартфони 3G Український і Єдиний.
Якщо не брати до уваги вартість інтернету (кому це не важливо) між Українським і Єдиним є ще одна незначна різниця - там чуть різні домашні області. Десь більше, десь менше, точно не пам'ятаю. Для себе обрав Український саме через 3G.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Він не порівнював Смартфони 3G Український і Єдиний.
но я то задавал ему вопросы по сравнению именно этих двух ТП!

між Українським і Єдиним є ще одна незначна різниця - там чуть різні домашні області. Десь більше, десь менше, точно не пам'ятаю.
В Едином больше областей в домашней зоне.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro
по сравнению именно этих двух ТП
Ви почали з можливості зміни умов, якщо підключити Рік без абонплат. Chief стверджував, що умови можуть мінятись, зокрема плата за зовнішні дзвінки. Саме через що він і поміняв свій пакет на Єдиний.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro
Re: Тарифные планы "Смартфон 3G"

Хіба в "Українському", "Першому", "Єдиному" і "Плюсі" не однакова територія дії?
Ні. Про всі не знаю, але особисто порівнював Український і Єдиний - різниця точно є. Але для мене не критична. А різниця в 20 грн. на місяць на 3G є. І хоч сайт МТС для моєї області пропонує Єдиний - перейшов на Український.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Киев
Телефон
iPhone 11 & Samsung A7’18
Даже в шапке посмотри в описании, там даже навскидку разницу заметно
Я бачу різницю тільки в ціні і території підключення. От у мене в Київській області пропонують "Смартфон перший", але ж паралельно діють всі остальні, крім "одеського" і "файного".

Sergiys

У пошуку
Місто
Київ
Телефон
РОСО X3 Pro
Ты переходишь в "Смартфон 3G Украинский", пополняешь счёт на 40 гривен, с тебя сразу снимает 15 гривен и ты получаешь ПОЛНЫЙ безлимит внутри сети и абсолютно безлимитный интернет с шейпом после 100 МВ/сутки до конца суток. На 1 месяц. Ровно в тот же день через месяц снова спишется 15 гривен.

А как понимать эту фразу
Дополнительно взымается 1 грн в день в случае совершения звонка?

Місто
Київ
зараз тільки ось цей є - Смартфон 3G Перший? Українського не бачу. у тарифі Смартфон 3G Перший 3G можливий лише коли В ньому можна додатково замовляти послугу "3G Безліміт". Вартість - 70 грн. і буде до 1-2 Мб\сек тільки до 2,5 Гб "Після вичерпання 2500 мегабайт на 30 днів у мережі ТриМоб та МТС у межах послуги «3G Безліміт», швидкість мобільного Інтернету складатиме 150 Кбіт/сек".
не вигідно - за 85 грн у місяць таке мати. поки немає альтернативи Супер МТС 3D Нуль Центр

Зверху