Ты еще не юзал Лайф когда на город по населению почти вдвое больше вашего (по населению) было установлено вдвое меньше БС чем у вас же . Да и по одному trx на сектор...качество было лучше чем у нас дома,
Ты еще не юзал Лайф когда на город по населению почти вдвое больше вашего (по населению) было установлено вдвое меньше БС чем у вас же . Да и по одному trx на сектор...
Вывода 2 в данном случае:Переход на тарифный план «life Галичина» невозможен - черти !
Недавно они заявили почти противоположное.Краще неактивний свій клієнт, ніж активний, але чужий
Какое разочарование грядёт ...вони вважають Мтс,Бiлайн москалями
Охх, я извиняюсь !! То москали, то мы, а це хто ще ? К ним как относиться ? )))а лайф незрозумiлим оператором
Недавно они заявили почти противоположное.
Какое разочарование грядёт ...
Охх, я извиняюсь !! То москали, то мы, а це хто ще ? К ним как относиться ? )))
Переход на "Тройное преимущество" вроде бы доступен.кроме КС или у КС тоже есть таки проколы ? просто я им никогда не пользовался как основным и постоянно, подскажите относительно КС
Я отвечал на вопрос даёт ли Киевстар возможность переходить на региональные вкусные тарифы.PRADA, для 1985god, ну никак "Тройное приимущество" не подойдёт, не все живут в тех областях
Я не знаю как во Львове, а в Одессе некоторым дали перевестись в МТС без пополнения, в том числе мне.просто если человек имеет один и тот же номер 10 лет (например у ЮМС) он получает условия хуже !!! чем новоподключившийся абонет к супер МТС львов без пополнения ...
Я не знаю как во Львове, а в Одессе некоторым дали перевестись в МТС без пополнения, в том числе мне.
Точно-точно, така можливість у Львові була АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНО і не в одного абонента. Для тих хто не стежив за темою СМТС БП Львів, я це з впевненістю підтверджую, оскільки сам користуюсь МТС ось вже як 3 роки і мені також надали можливість безкоштовного переходу, чим я звісно скористався.
Правильно хтось з дописувачів зазначив, що Дуос+СМТС БП Львів+Лайф Галичина і абонент в шоколаді. Саме це поєднання є в мене, проте тариф Лайф, поки що Вільний Класичний. Дадуть перехід в Галичину - ПЕРЕЙДУ без роздумів, не дадуть, ну та й біс з ними... Буду далі юзати МТС як основний, лайф поки що взагалі блокований, по причині вичерпання дії вихідних послуг та небажанні попнювати його надалі, навіть на тих ж 10 грн щоб продовжити вихідні послуги ще на рік (за новими умовами).
1) і як же це було можливо ? перехід на СУПЕР МТС львів ?Точно-точно, така можливість у Львові була АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНО і не в одного абонента. Для тих хто не стежив за темою СМТС БП Львів, я це з впевненістю підтверджую, оскільки сам користуюсь МТС ось вже як 3 роки і мені також надали можливість безкоштовного переходу, чим я звісно скористався.
2) термін дії номера лайфа скілкльи ? НЕВЖЕнавіть на тих ж 10 грн щоб продовжити вихідні послуги ще на рік (за новими умовами).
1 год с момента пополнения на 10 гривен и более.2) термін дії номера лайфа скілкльи ? НЕВЖЕ