Тарифный план «Свободный life максимум ЗАПАД»

Статус
Закрита.
Місто
Луцьк
Re: life:) галичина

Дзвонив в кол-центр: сказали, що можливість переходу до 30 вересня 2010р.
P.S. hess, дякую за лінк, просто в шапці посилання вже неактуальне.

vralex

Можно просто - Батькович
Місто
Запоріжжя
Телефон
Meizu 16
life:) заменит «Галичину» на «Разом Захiд»

16 сентября телекоммуникационная компания «Астелит» переименует региональный тариф для западных областей Украины «life:) Галичина» на «life:) Разом Захiд». Об этом сообщает издание «Голос Украины».

«Смена названия связана с тем, что Львовской тариф расширился на новые области - Ивано-Франковскую, Волынскую, Тернопольскую, Закарпатскую, Черновицкую. Поэтому территориально, тариф уже не только для Галичины», - сообщили «proIT» в life:).

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Re: life:) заменит «Галичину» на «Разом Захiд»

vr@lex, :bayans:
..ТОВ "Астеліт", що надає телекомунікаційні послуги під торговою маркою life:), повідомляє про перейменування та внесення змін до тарифного плану "life:) ГАЛИЧИНА". З 16.09.2010 року для всіх існуючих абонентів тарифного плану "life:) ГАЛИЧИНА" буде змінено назву тарифного плану на "life:) Разом Захід". Додатково для тарифного плану "life:) Разом Захід" буде введено нові умови, а саме: скористатись тарифом "life:) Разом Захід" зможуть абоненти на адміністративній території Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Закарпатської, Чернівецької, Волинської областей. ТОВ "Астеліт" наголошує, що інші умови тарифного плану "life:) Разом Захід" залишаться без змін...

EricX

Morpheus
Місто
Івано-Франківськ
Re: life:) заменит «Галичину» на «Разом Захiд»

«Смена названия связана с тем, что Львовской тариф расширился на новые области - Ивано-Франковскую,
А я то думал, какого развесили рекламу "Галичины" (а не "Лайф вместе Запад") в Ивано-Франковске. Неспроста...

taras

Заблокирован
Місто
львов

Скористатись тарифом «life:) Галичина» можуть абоненти на адміністративній території Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Закарпатської, Чернівецької, Волинської областей. Враховуючи технічні можливості телекомунікаційної мережі, на вказаній території у деяких випадках можлива тарифікація дзвінків відповідно до умов тарифного плану «life:) Галичина» на відстані 25 км від адміністративного кордону-можна влетіти

taras

Заблокирован
Місто
львов

цікаво хтось з "легких грошей" пробував перейти

Добавлено через 1 минуту
получиться безліміт ,якщо багато вхідних

Останнє редагування:

1985god

Заблокирован
Місто
Львов

Так. Працює. за вхідний 50 коп за вихідний 35 коп. Понеслась нафіг потрібна накрутка...

так так з цього моменту будь-ласка детальніше... просто я забув про лайф і не відслідковував що там в нього з Бонусами просвітіть як там працють бонуси ? знаю лиш одне Бонусний рахунок використовується пісял основного а можна на основному тримати 0 ???

Місто
Луцьк
Телефон
EL 71 MultiSim

а можна на основному тримати 0 ???
Так практично у мене завжди 0 на основному. В місяць можеш отримати 100 грн на бонусний. за (1.06 з основного) бонус живий 15 днів з моменту накрутки...

Шановні, а вам не надоїло втрачати час заради виграшу декількох хвилин?

Зараз для вільного спілкування достатно до 30 грн в місяць. Невжеж це так багато?

vralex

Можно просто - Батькович
Місто
Запоріжжя
Телефон
Meizu 16
life:) переименует недавно переименованный тариф

29 сентября 2010 г. оператор мобильной связи компания «Астелит» (ТМ life:) переименует региональный тариф для западных областей Украины «Разом Захід» на «Вільний life:) максимум захід». Об этом «proIT» сообщила пресс-служба компании.

«Название тарифного плана «Разом Захід» было изменено на «Вільний life:) максимум Захід», поскольку у нас в данный момент происходит унификация названий тарифной линейки. «Галичина» было изменено на «Захід», потому что действие тарифа расширилось на новые области Ивано-Франковскую, Волынскую, Тернопольскую, Закарпатскую, Черновицкую», - рассказали в life:).

В тоже время, в газете «Голос Украины» в объявлении оператора написано, что название тарифа «life:) Галичина» сменено на «Вільний life:) максимум захід». Примечательно, что тарифа «life:) Галичина» уже не должно существовать с 16 сентября.

Напомним, что изначально данный тарифный план назывался «life:) Галичина», но 16 сентября 2010 г. он должен был быть переименован на «Разом Захід», согласно сообщению «Голос Украины».

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T

OlehR, і багато ти поговориш за 30 із родичами, які жиють закордоном, чи поїхали на море із тревелсімом...?

Місто
Луцьк
Телефон
EL 71 MultiSim

OlehR, і багато ти поговориш за 30 із родичами, які жиють закордоном, чи поїхали на море із тревелсімом...?
Я - 30 хв з посекундною тарифікацією.

А багато ти поговориш за (100-5) 95 бонусів? -47 хв.
І це якщо повезе. + Похвилинка яка зїсть гроші і не помітиш...

Щодо родичів - уже давно скайп в допомогу.

А якщо хтось поїхав на море - то нафіга його турбувати. 2 рази позвонив: "як справи" і хватить... Люди відпочивати поїхали а не говорити.

P.S. Середня тривалість розмов у мене менше 1 хв. Я не люблю ганяти слова по вітру :)
Я не проти економії, я проти ганяння трафіку з оператора на оператора ради копійкового прибутку...

1985god

Заблокирован
Місто
Львов

Так практично у мене завжди 0 на основному. В місяць можеш отримати 100 грн на бонусний. за (1.06 з основного) бонус живий 15 днів з моменту накрутки...

Шановні, а вам не надоїло втрачати час заради виграшу декількох хвилин?

Зараз для вільного спілкування достатно до 30 грн в місяць. Невжеж це так багато?
так ? відколи це безліміт в мережі КС коштує 30 грн \міс ???

Місто
Луцьк

"Переход на тариф «Свободный life:) максимум ЗАПАД» является бесплатным". А я поспішив перейти, раніше було платним - 20 грн викинув.

Статус
Закрита.
Зверху