Re: life галичина
Кожного місяця.
А 2000 хв дають що місяця, чи 1 раз на все?
Кожного місяця.
А 2000 хв дають що місяця, чи 1 раз на все?
..ТОВ "Астеліт", що надає телекомунікаційні послуги під торговою маркою life, повідомляє про перейменування та внесення змін до тарифного плану "life ГАЛИЧИНА". З 16.09.2010 року для всіх існуючих абонентів тарифного плану "life ГАЛИЧИНА" буде змінено назву тарифного плану на "life Разом Захід". Додатково для тарифного плану "life Разом Захід" буде введено нові умови, а саме: скористатись тарифом "life Разом Захід" зможуть абоненти на адміністративній території Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Закарпатської, Чернівецької, Волинської областей. ТОВ "Астеліт" наголошує, що інші умови тарифного плану "life Разом Захід" залишаться без змін...
А я то думал, какого развесили рекламу "Галичины" (а не "Лайф вместе Запад") в Ивано-Франковске. Неспроста...«Смена названия связана с тем, что Львовской тариф расширился на новые области - Ивано-Франковскую,
Чи можлива комбінація life галичина + БОНУС ЗА ВХІДНІ ?
Так. Працює. за вхідний 50 коп за вихідний 35 коп. Понеслась нафіг потрібна накрутка...
Так практично у мене завжди 0 на основному. В місяць можеш отримати 100 грн на бонусний. за (1.06 з основного) бонус живий 15 днів з моменту накрутки...а можна на основному тримати 0 ???
Я - 30 хв з посекундною тарифікацією.OlehR, і багато ти поговориш за 30 із родичами, які жиють закордоном, чи поїхали на море із тревелсімом...?
так ? відколи це безліміт в мережі КС коштує 30 грн \міс ???Так практично у мене завжди 0 на основному. В місяць можеш отримати 100 грн на бонусний. за (1.06 з основного) бонус живий 15 днів з моменту накрутки...
Шановні, а вам не надоїло втрачати час заради виграшу декількох хвилин?
Зараз для вільного спілкування достатно до 30 грн в місяць. Невжеж це так багато?