Тарифный план «Супер МТС команда»

Місто
Ужгород
Телефон
iPhone 15, SE2020
Справа у тому, що сьогодні взяв телефон із тарифом МТС-Команда, а відправити код поповнення на 199 грн на № 1026 не можу
жесть! :D
Я думаю стоит пойти в СЦ где брал телефон и пусть они решают твои проблемы. СМС не отправляется потому что в данном ТП заблокированы СМС на короткие номера.

Advoc@te

Заблокирован
Місто
Республика Крым, РФ
Телефон
TCL Idol X
Купил сегодня СМТС Команда для бабушки. Активировал, пополнил, установил 2 любимых номера через "Мой МТС" - всё прошло без задержек. Проверил тарификацию звонком на любимый номер - деньги не снимает.

Місто
Львівська обл.
Телефон
Galaxy S plus
Купил сегодня СМТС Команда для бабушки. Активировал, пополнил, установил 2 любимых номера через "Мой МТС" - всё прошло без задержек. Проверил тарификацию звонком на любимый номер - деньги не снимает.
А СМС на короткі номери бабушка відправляла?

Місто
Ужгород
Телефон
iPhone 15, SE2020
yavor,
Активировал, пополнил, установил 2 любимых номера через "Мой МТС" - всё прошло без задержек

Добавлено через 44 секунды
А СМС на короткі номери бабушка відправляла?
только старпак купил Advoc@te, ему не надо СМС отправлять.

Останнє редагування:
Місто
Львівська обл.
Телефон
Galaxy S plus
Сообщение от Julian
ему не надо СМС отправлять.

У тому то й справа... Спілкувався тільки що в онлайні із оператором колл-центру. Той сказав "що наші спеціалісти проінформовані про дану складність. Дана складність має бути усунута 21.10.10" Тільки мені щось не дуже віриться судячи взагалі з діяльності МТС.

Місто
Ужгород
Телефон
iPhone 15, SE2020
yavor, будемо надіятись що вирішать скоріше Твою проблему а не в стилі МТС.

Місто
Львівська обл.
Телефон
Galaxy S plus
yavor, будемо надіятись що вирішать скоріше Твою проблему а не в стилі МТС.
Дякую за моральну підтримку. Взагалі то не вперше попадаю з МТС у колізії, тому надії на швидке вирішення проблеми малувато. Та все ж буду надіятись.

Місто
Вольногорск
Телефон
Redmi Note 7
Я МТС Команду супруги зарегенил в интернет помощнике с первого дня покупки старпака, всё работает! А вот проверить состояние счёта этого номера я до сих пор не могу. Мой номер внесён в семью Команды. У кого то проверяется?

MxmBls

Заблокирован
Місто
Ταυρική→Qırım→Крым→Крим→Crimea
Місто
Львівська обл.
Телефон
Galaxy S plus
Зазвичай на МТСі треба поповнити новий стартпак від 5 грн, бо СМС чомусь блоковані, як і де-які ЮССД.
Справді треба поповнити. Чомусь вчорашнє поповнення на 35 грн. не було враховане системою. Сьогодні зранку вже була можливість відправити СМС із кодом поповнення на номер 1026. Але у відповідь приходило СМС про необхідність поповнення номера на 30 грн. Мусив знову поповнити на 35 грн., після цього здійснив дзвінок на МТС. Аж після здійснення усіх цих процедур СМС на 1026 було сприйнято і бонусний рахунок поповнився на 199 грн. МТС - ти суцільна загадка, купа ребусів і головоломок.

ladno

Заблокирован
Місто
харьков
Ещё один подводный камень, в тарифе не работает услуга уведомление при пропущенных звонках,проверял на нескольких номерах,т.е номер на переадресацию
+380501200020 я его не трогал и не менял.При звонках если телефон отключён идёт сразу сброс,смс соответствено о пропущенном звонке не приходит.Может кто знает как решить сию задачу?
111 оператора нет,555 заблокирован, перевода денег тоже нет. Зачем отключать уведомление о пропущенных звонка ? непонятно!!!

Місто
Кривой Рог
Телефон
LG-E975
Прикол! Только что пришло СМС от МТС:
"Вітаємо тебе з канікулами!Весело проводь час з друзями!Ділись пригодами з батьками навіть при 0 на рахунку! Твоя Супер МТС Команда!"

P.S. А з 1 вересня мене не привітали .... :apl:

Menwyy

все четко
Місто
Киев
Телефон
Nokia E72
И мне пришло, 12,50 на счет кинули...приятно, однако...:)

Зверху