Almamoori3, А на другом телефоне?
alexK_ua, а они там метры на халяву дают...
Почитав форум и сайт, вижу, что надо за 50 грн купить карточку, и 30 сразу уйдут на месячный пакет (который мне не нужен), потом надо пополнить еще на 90 и активировать роуминг?
Итого 140 грн за два дня/500 мб?
А ще 30 хв. по Туреччині та безліміт на МТС/Водафон Україна
то надо опять будет 30+90, а не просто 90
Ні, можеш поповнити на 3 грн, щоби зняло денний платіж, а потім закинеш 90 грн. і замовиш роумінг як вдома.
Якщо ти встигнеш обігнати сертифіковану біллінг-систему і зможеш у ту ж секунду, що і поповнення зразу підключити роумінг як вдома, то зможеш не платити 3 грн.А для чого 3 грн платити, хіба без цього не можна буде замовити роумінг як вдома?
Буде діяти роумінг 1 міс чи тільки 1 день?
а навіщо обганяти систему, 3грн бере "у разі користування",а якщо поповнити на 90(а на балансі при цьому менше 3грн) і не робити дзвінків- хіба що запит теж сприймає як дзвінокЯкщо ти встигнеш обігнати сертифіковану біллінг-систему і зможеш у ту ж секунду, що і поповнення зразу підключити роумінг як вдома, то зможеш не платити 3 грн.
Спробуй та напиши про результат.3грн бере "у разі користування"
поки що не користуюсь редом, дзвонив знайомим-які могли спробувати але на жаль, вони вже в Україні, в мене мало знайомих яким цікавий даний тариф.Спробуй та напиши про результат.
Не знаю, насколько можно доверять кол-центру, но вроде подтвердили. И сказали, что я карточку спрячу в шкаф, а через полгода еще раз поеду, то надо опять будет 30+90, а не просто 90.
Якщо ти встигнеш обігнати сертифіковану біллінг-систему і зможеш у ту ж секунду, що і поповнення зразу підключити роумінг як вдома, то зможеш не платити 3 грн.
Спробуй та напиши про результат.
Із практики: якщо поповнити і швидко замовити то буде тільки 90. Якщо почекати день після поповнення то зніме і 30.Не знаю, насколько можно доверять кол-центру, но вроде подтвердили. И сказали, что я карточку спрячу в шкаф, а через полгода еще раз поеду, то надо опять будет 30+90, а не просто 90.