Тарифный план «Vodafone Red 2015» (закрыт)

Статус
Закрита.

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U
Re: Тариф «Vodafone Red»

Продлевается, я вчера перешел с смартфон 3ж купленного в магазине, активировал, по *100# пишет:
Tarif 'Vodafone RED S'. Nomer deystvitelen do 27.02.2017.

Останнє редагування:

Arp

Місто
Київ, Mlynska Dolina
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G

Жаль невозможно переадресацию на заграничный номер поставить, только на +380

Це боротьба з фродом. Минулого тижня було інтерв'ю з якимось топ-менеджером Водафон-Україна, він описував схеми, які ушлі албанці придумали на основі ВФ-Україна, тому довелося переадресацію на іноземні номери прикрити поки-що.

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U

Ну в Албанию бы и прикрыли :)

Місто
Львов
Телефон
iPhone Х , iPhone 8 plus , iPad mini LTE

Знаходжусь в роумінгу , вихідні дзвінки фактично не працюють вже майже добу , знаходжусь в італії . є ще в когось такі проблеми ?

alex_b

Особый статус
Місто
Черкассы
Телефон
MiMax 3/32 "096 Онлайн3ж/063 Удобный"

VladRome, Вот и первые яички комом:D
И так коронные советы яйкоблудов:
1. перезагрузите телефон
2. выберите чужую сеть, попробуйте в ней зарегистрироваться
3. если п.1 и п.2 не помогает то у вас проблемы с телефоном, переставьте симку в другой телефон, если не поможет то смотрите п.1 и п.2

Місто
Львов
Телефон

VladRome, Вот и первые яички комом:D
И так коронные советы яйкоблудов:
1. перезагрузите телефон
2. выберите чужую сеть, попробуйте в ней зарегистрироваться
3. если п.1 и п.2 не помогает то у вас проблемы с телефоном, переставьте симку в другой телефон, если не поможет то смотрите п.1 и п.2

Ага . так і відповідають . стикався вже пару рпз з такою проблемою ,але тоді якось рішалось за 20-50 хв . коли дозвонювався до оператора . а зараз навіть до оператора дозвонитись не можу . при собі маю 2 номери один контрак другий передплата на 2 та сама проблема . один використовується в тел з ios другий з андроїдом . і на обивох номерах зробити вихідний дзвінок не можливо . притому інтернет працює і вхідні ідуть нормально . а от Вихідні нівяку .навіть оператору не можу дозвонитись .

Місто
Киев
Телефон
Redmi Note 10 5G

Хто тобі таку дурницю сказав? Кинув в шухляду і забув до наступної поїздки. Для чого його поповнювати?А треба їхати, - поповнив і користуєшся.
Никто не сказал. Это следует из условий тарифной модели. Абрнплата снимается единоразово вся. Или мы о разных тарифах говорим?
И маленькими буквами у них где-то приписано, что оператор имеет право через 180 дней отключать абонента, если он не пользуется ни одной из услуг.

Місто
Львов
Телефон

Знаходжусь в роумінгу , вихідні дзвінки фактично не працюють вже майже добу , знаходжусь в італії . є ще в когось такі проблеми ?

Продовження , пішов другий день проблеми з дзвінками так і не вирішились , учора у вечері приїхав колега , у нього теж така проблема дзвонив до знайомих у них водії в італії теж не можуть дзвонити . виходить проблема масова ,ну по крайній мірі як я знаю це вже номерів 6-8 мають проблеми з вихідними дзвінками . . але невже проблема така серьозна що не можливо вирішити за 2 дні ? Мда .
PS: накінецьто дозвонився до оператора , відповідь звичайно була в стилі яєць , " вставте картку в інший телефон " мол з лінією усе гаразд ,це у мене тел барахлить . ( рукалице ) ппц , обидва айфони барахлять , пробував в самсунзі с6 такеж саме , в huawei y540 та в Alcatel one touch pop , і усі 5 пристроїв барахлять . моя плаче . понабирали по оголошенню працівників . мда

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

Никто не сказал. Это следует из условий тарифной модели. Абрнплата снимается единоразово вся. Или мы о разных тарифах говорим?
И маленькими буквами у них где-то приписано, что оператор имеет право через 180 дней отключать абонента, если он не пользуется ни одной из услуг.

А там нічого не написано, що якщо не вистачає коштів для зняття місячної абонплати, то в разі користування з рахунка зніметься денна абонплата? А якщо не користуватись, то не зніметься нічого. Все уважно читав? А через 180 днів можуть відключити, якщо не було жодної активності по номеру, тобто, якщо сімка лежала в шухляді мертвим грузом.

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U

Народ говорит про 180 дней. Где это написано? У меня пишет срок действия карточки год.

Только что позвонил оператору, ответ - срок действия карточки 1 год после активации и пополнения от 5 грн, не переводом с другого номера. Не обязательно брать пакет услуг на месяц.

Хватит дезить людей :)

Місто
Киев
Телефон
Redmi Note 10 5G

А там нічого не написано, що якщо не вистачає коштів для зняття місячної абонплати, то в разі користування з рахунка зніметься денна абонплата? А якщо не користуватись, то не зніметься нічого. Все уважно читав? А через 180 днів можуть відключити, якщо не було жодної активності по номеру, тобто, якщо сімка лежала в шухляді мертвим грузом.
"Тарифи на день,
у разі користування"
Так и есть. Єто я с котрактом юрлиц перепутал, сорри.

Добавлено через 10 минут
Народ говорит про 180 дней. Где это написано? У меня пишет срок действия карточки год.

Только что позвонил оператору, ответ - срок действия карточки 1 год после активации и пополнения от 5 грн, не переводом с другого номера. Не обязательно брать пакет услуг на месяц.

Хватит дезить людей :)
Якщо термін дії номера минув, карта може бути заблокована оператором. Також карта може бути заблокована в разі відсутності вихідних подій більш 180 днів.

http://www.mts.ua/ua/support/general/25-chto-takoe-srok-dejstviya-nomera-kak-ego-prodlevat/
Кто кого дезит? :)

Останнє редагування:

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U

Вы мне покажите это на сайте vodafone :)

Місто
Киев
Телефон
Redmi Note 10 5G

А контракт у Вас с vodafone или с МТС Украина?

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U

Я звонил оператору с тарифа Vodafone RED S.

alex_b

Особый статус
Місто
Черкассы
Телефон
MiMax 3/32 "096 Онлайн3ж/063 Удобный"

VladRome, Не так давно ты ж вовсю выхвалял яйкоблудов. Те же глюкояйки только в профиль и дороже.

Місто
Київська область

Вы мне покажите это на сайте vodafone :)

Открой справочник услуг на стр.3 (раздел 3. Активуйте номер) и ознакомься.

Добавлено через 1 минуту
навіть оператору не можу дозвонитись .
VladRome, проверяй, уже пофиксили.

Останнє редагування:
Місто
Львов
Телефон

VladRome, Не так давно ты ж вовсю выхвалял яйкоблудов. Те же глюкояйки только в профиль и дороже.

Діло в тому що проблема була масова . і сам прикол в тому що проблема була тільки при ВИХІДНИХ ДЗВІНКАХ НА НОМЕРИ МТС- vodafone. А що до вихваляв . ок було таке . але покрайній мірі краще так ,ніж получити блокування номеру за 3 дзвінки по 9-15 хв . тоїсть КС заблокував мій номер після того як я активував " улюблена країна" і зателефонував в польщу . так в Водафоне була проблема . але тут є але .проблема була не тільки у мене а масова , і дзвінки працювали на інших операторів і інтернет працюва . з вхідними взагалі не було проблем . тоїсть як не як але я був на звязку . а от коли КС заблокував мій номер я остався фактично без звязку . і що відповісьте на це ?

Открой справочник услуг на стр.3 (раздел 3. Активуйте номер) и ознакомься.

Добавлено через 1 минуту

VladRome, проверяй, уже пофиксили.

Ага замітив . прийшла смс що мол проблема рішена і дійсно набираю і усе працює , і більше того пробував набирати і номери інших операторів усе гараз . добавлю від себе що якість дзвінків на інші номери стала краща . подивимся що буде дальше . і як що не секрет , то проблема була тільки для тих хто і Італії чи взагалі ?

Статус
Закрита.
Зверху