Тарифный план «Vodafone Red 2015» (закрыт)

Статус
Закрита.
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Re: Тариф «Vodafone Red»

Снимает в любом случае
Угу:
Якщо на рахунку недостатньо коштів для оплати пакета послуг на місяць, автоматично здійснюється перехід на денні пакети послуг з оплатою в разі користування, про що Ви будете проінформовані SMS-повідомленням після 8:00
https://www.vodafone.ua/uk/privatnim-kliyentam/tarifi/peredplata

Місто
Kalisz
Телефон
Samsung A53 5G

Андрюха, мне уже не раз втирали, что снимает только по факту пользования; из личного опыта - снимало каждую ночь без всякого "факта". Ни звонков, ни смс, ни, тем более, интернета на обоих Нокиях (300 и С5) не использовало, за 5 дней - по 15грн утекло со счетов (Ред С).
Самые ярые сторонники МТСофона утверждали, что это "глюк", такой же, как и минус на счету; и для того, чтобы его побороть, достаточно обращения к оператору.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

Андрюха, мне уже не раз втирали, что снимает только по факту пользования; из личного опыта - снимало каждую ночь без всякого "факта". Ни звонков, ни смс, ни, тем более, интернета на обоих Нокиях (300 и С5) не использовало, за 5 дней - по 15грн утекло со счетов (Ред С).
Самые ярые сторонники МТСофона утверждали, что это "глюк", такой же, как и минус на счету; и для того, чтобы его побороть, достаточно обращения к оператору.
Ну і хто тобі дохтор, якщо на сайті пише одне, а в реалі відбувається протилежне? Боротись за твої бабки ми повинні? Легше всього махнути рукою і сказати: най ся діє Божа воля...

Місто
Kalisz
Телефон
Samsung A53 5G

raptor, гроші то не мої були, і боротись я тебе за них не прошу. Тут люди діляться досвідом - я теж ділюся - на двох тарифах Ред С (обидва переведені, один - зі "Смартфон 3Ж Український", інший - з "Просто Супер Український") "справно" знімало і без факту використання, на мої претензії до оператора за обома номерами відповідь була - "було відкрито інтернет-сесію" або "відправлено СМС", які в деталізаціях дивовижним чином не відображались.
Так що так, якщо чесно,
Легше всього махнути рукою
бо на МТС ні Божа, ні будь-яка інша воля не діє, окрім жаги грошей. Я давно їм ні копійки не плочу, як тільки введуть MNP - переведу свій номер, який зі мною більше 10 років. Та й по темі - тарифи Ред дедалі більше втрачають свою привабливість через "покращення".

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

raptor, гроші то не мої були, і боротись я тебе за них не прошу. Тут люди діляться досвідом - я теж ділюся - на двох тарифах Ред С (обидва переведені, один - зі "Смартфон 3Ж Український", інший - з "Просто Супер Український") "справно" знімало і без факту використання, на мої претензії до оператора за обома номерами відповідь була - "було відкрито інтернет-сесію" або "відправлено СМС", які в деталізаціях дивовижним чином не відображались.
Так що так, якщо чесно,
бо на МТС ні Божа, ні будь-яка інша воля не діє, окрім жаги грошей. Я давно їм ні копійки не плочу, як тільки введуть MNP - переведу свій номер, який зі мною більше 10 років. Та й по темі - тарифи Ред дедалі більше втрачають свою привабливість через "покращення".
Ясно. МТС в своєму стилі. Хоча, це говорить про те, що у Водафона щоденна а\п, таки, знімається по факту користування. А глюки - ето совсєм другая історія...

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy A73

буде діяти новий перелік країн для дзвінків, SMS&MMS за кордон у 62 країни світу та змінено вартість хвилини дзвінка на деякі міжнародні напрямки.

Зміни вказані на сторінці тарифів для передплати, а для контракту і корпи нічого про зміни не зазначалося. Вирішив перевірити. Чат морозився години 2, але жива операторка Даша :) сказала, що вказані зміни дійсно стосуються лише передплати. Для контракту і корпи змін поки не передбачається. Правда, оговорилася, що до них такої інфи поки не поступало.

Це означає, що підвищення вартості дзвінків до Італії, Чехії, Туреччини, Угорщини, Єгипту, Албанії, Литви, Словенії та Болгарії не буде.

Але це також означає, що для контракту і корпи Словаччину, Японію, Намібію та Кувейт не додадуть до переліку пільгових напрямків (62 країни).

Місто
Васильков

Первые ласточки принесли новости о новых тарифах.
В S, условия старой М-ки, 2 гига за 50 грн, М 70грн и 4 гига, L 6гигов и 150 грн + сразу подключен тарифный план Эфир.

Вот только не понятно, сколько будет стоить М-ка?

Місто
Васильков

Роуминг не знаю, минуты за границу остались.
Соц сети безлим на всех пакетах(S,m, L)

Еще вроде будет XS, по нему инфу пока нет

DSone

Заблокирован
Місто
Днепропетровская область - КР
Телефон
Samsung Galaxy E5 Duos

Первые ласточки принесли новости о новых тарифах.
В S, условия старой М-ки, 2 гига за 50 грн, М 70грн и 4 гига, L 6гигов и 150 грн + сразу подключен тарифный план Эфир.

Вот только не понятно, сколько будет стоить М-ка?
В чём прикол тогда новых ТП?

Місто
Kalisz
Телефон
Samsung A53 5G

DSone, если делают S за 50грн с 2Гб, слабо верится, что XS сделают "только для звонков". И слабо верится в "плати, когда пользуешься" (на постоянной основе, а не с вариантом "пополняй на сумму меньше абонплаты"), а, значит, на категорию людей, которые интернетом не пользуются в принципе, они откровенно забили болт. Если так будет - зря, зря...

Місто
Киев
Телефон
iPhone 7 Plus

Это путь вне куда... :(
Так делают все. И мтс вслед за киевстаром. Устинова хочет показать быстрый результат и её можно понять. Плохо, что в результат не входит развитие сети и услуг. Будут продолжать менять вывески и насиловать всем мозги этим водафон тв

Статус
Закрита.
Зверху