Тарифный план «Vodafone Red 2015» (закрыт)

Статус
Закрита.
Місто
Львов, Украина
Re: Тариф «Vodafone Red»

если у моего знакомого в польще украинский водкафон ред С, с услугой роуминг как дома, а у меня мтс...
я правильно понял что у меня безлимит звонки на его номер, а у него 30 минут на мой?
или тоже безлимит?

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт

m_bereg, Тоже безлимит

Kristal

Заблокирован
Місто
Київ, (Черкаси): Україна
Телефон
LG gx300 (lifecell і Vodafone); LG gx300 (Київстар + Київстар 29+)

Жаль, що не має додаткового номеру, як у київстар. Можна було б взяти номер і цей тариф і норм було б.

Arp

Місто
Київ
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G

Ха, затіпався Київстар!!! Не дзвонять за кордон? Бо, лять, з нашими тарифами тільки за кордон дзвонити! Відповідь на роумінг? А чому ж це тільки тепер, якщо "червоні" такі хєрові!!!

Водафон гарного пінка дав КС по дзвінках за кордон та в роумінгу. Коли в 2013 році перший раз прилетів в Португалію, мене КС привітав тим, що одна хвилина вихідного/вхідного дзвінка - 36 (тридцять шість) гривень при доларі по 8 грнивень.
За місяць знову лечу в Португалію - сімка Водафона з послугою Роумінг як вдома летить зі мною. Якщо дійсно все працюватиме, як описано на офіційному сайті, то поргугальска сімка поїде у смітник.

Dfg

Місто
Івано-Франківськ&Львів
Телефон
Mate 10 Pro

не надо забывать, что у многих остались родственники в Крыму, с которыми тоже нужно поддерживать связь
Ніфіга не вийде. Російський код для міських номерів Криму в світі не визнається, відповідно і дешево позвонити туди власникам Реду також не вийде.

Місто
Украина, Киев
Телефон
Iphone 5c

На стационарные номера в Крым не позвонить - факт. Но в Крыму много абонентов МТС Россия - звонки на которые РЕДовцам обходятся 1грн/мин.

• Like
Реакції: cat

Ярослав Уж

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy Ace 3 s7272

Водафон гарного пінка дав КС по дзвінках за кордон та в роумінгу. Коли в 2013 році перший раз прилетів в Португалію, мене КС привітав тим, що одна хвилина вихідного/вхідного дзвінка - 36 (тридцять шість) гривень при доларі по 8 грнивень.
За місяць знову лечу в Португалію - сімка Водафона з послугою Роумінг як вдома летить зі мною. Якщо дійсно все працюватиме, як описано на офіційному сайті, то поргугальска сімка поїде у смітник.

http://red-forum.com/showpost.php?p=1101548&postcount=37

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro

Сподобалась одна циферка. На рахунок того, що роумінгом користується 1% передоплати. Ще би. Нафіг сіяти грошима, якщо більшість людей або користувались місцевими сімками або приблудами такими як Тревелсім. Так, є свої мінуси (інший номер і т.д.), але ж цим можна користуватись, а не за кілька хвилин розмови влетіти в пару сотень гривень.
Якщо дійсно Київстар викотить цікавий роумінг - це буде дуже класно. Особливо, якщо це буде стосуватись тих країн, де Водафон на надає Роумінг як дома.
Буду прощатись із своєю Тревелсімкою :)

Місто
Киев
Телефон
Nokia 6230i

Купил сегодня стартовик, и выяснил, о каких 60 днях шла речь. 60 дней срок действия номера от момента активации и потом 365 дней от каждого пополнения на 5 грн.

Disabled

FCDK
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
SM-A525FZKI

Всё таки роуминг как дома это бомба.
У нас один человек взял на свою голову, мы его замучали нытьем "дай позвонить" и "раздай вайфай". Реально очень крутая штука, а 3 евро... в поездке это 1-2% от общего бюджета займет :)

Місто
Одесса
Телефон
Samsung S10e

Я бы назвал тарифы Vodafone - "прозрачно-высокими" (перефразируя слова Проживальского - (high) worry free). Классно конечно, что теперь по низким ценам можно звонить в другие страны, но как мне звонить на другого оператора внутри страны? По моим подсчетам Vodafone самый дорогой оператор для тех кому важны звонки внутри страны. Не буду голословным и приведу тарифы других операторов:

Киевстар - "для смартфонов екстра" - 150 грн./мес. - безлимит внутри/200 минут наружу
Лайф - "СМАРТФОН+ M" - 50 грн./мес. - безлимит внутри/200 минут наружу
МТС Украина - "Max Energy Алло" - 60 грн./мес. - безлимит внутри/100 минут наружу

И вдруг - Vodafone Red L - 90 грн./мес. - безлимит внутри/90 минут наружу

Очевидно что у Vodafone проблемы со звонками на другие направления внутри страны. Очень надеюсь что оператор видит эту загвоздку в тарифной линейке и в будущем исправит ее.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro

Погоджуюсь з taipan. Не можна просто взяти ціну тарифа і тільки кількість дзвінків. Треба дивитись на все в комплексі. СМС на ворогів, в тому числі за кордон. Не підкажете ціни в конкуруючих тарифах на ті самі СМС за кордон? Інтернет теж не варто упускати із виду. 5 Гб - як вони коштують у інших операторів?
Так, тарифи явно не підійдуть всім. А надто тим, хто звик платити 5 грн. в рік і користуватись без обмежень, одночасно всюди волаючи, що от, мовляв МТС не може розвивати мережу... Але як тариф для користування в Україні і дзвінків за кордон, а тим паче - для виїздів за кордон - дуже і дуже непогано...
З нетерпінням чекаю, коли Київстар викотить свою пропозицію на роумінг. В них же такі суперові пропозиції по роумінгу! (які чомусь до тепер не діяли)

Місто
Киев
Телефон
iPhone 11 & Samsung A7’18

RedTooth, може не треба порівнювати регіональні тарифи з національними? От мтс нормально зробив, тепер нема різниці де живеш - кругом одна ціна. Набридло вже це поділення по регіонах, одні платять 50, а інші 150 за такий самий об'єм. Ну це так, кожен обирає що йому треба, не переходь зі свого мтс і плати 10 грн у місяць, ніхто зі старих тарифів не гонить.

Місто
Одесса
Телефон
Samsung S10e

RedTooth, може не треба порівнювати регіональні тарифи з національними? От мтс нормально зробив, тепер нема різниці де живеш - кругом одна ціна. Набридло вже це поділення по регіонах, одні платять 50, а інші 150 за такий самий об'єм. Ну це так, кожен обирає що йому треба, не переходь зі свого мтс і плати 10 грн у місяць, ніхто зі старих тарифів не гонить.

Не заметил, что цена на тариф Киевстар - "для смартфонов екстра" в зависимости от региона может меняться. Был выбран Киев - поэтому прописал 150 грн./мес., если выбрать Одессу - то дешевле - 120 грн./мес. В этом случае Vodafone Red L вообще смотрится аутсайдером.
wildf0x
Повторюсь - я делаю акцент сугубо на тарифы для звонков на других операторов. Безусловно роуминг, интернет, смс и прочее в Vodafone Red - это другая кухня для анализа.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro

RedTooth, відповім тільки конкретно про себе. Так, це не цікаво всім, але все ж таки. Я пішов іншим шляхом. У мене дві сімки - МТС і Київстар. На Лайфі у мене буквально кілька контактів і то, як правило вони не є користувачами тільки Лайфу.
Тому, особисто для мене дзвінки на інші мережі не є важливими. Так, я розумію, що Вас цікавить саме це. Якщо дивитись на дзвінки на інші мережі - то мене більш цікавлять дзвінки на стаціонарні номери. І, наскільки я знаю, в Водафона стаціонарний включений в пакетні хвилини. В якого оператора ще стаціонарний не оплачується окремо? До речі, по цілком недешевим тарифам.

taipanbox

Cloud Native Architect at Okta
Місто
San Marino - Zurich
Телефон
iPhone 15 Pro Max

RedTooth, це як порівнювати диаметри коліс в танка, мото і автівки.... Не завжди той що більший швидше їде...
Порівнювати потрібно споживчі властивості вцілому...
А при комплексному підході, ВФ є досить цікавим для широкого кола користувачів...

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro

RedTooth, В якого оператора ще стаціонарний не оплачується окремо? .

лайф.У мене тариф в підпису і маю 300 хвилин по Україні(і стаціонар) за 49 грн і по 1000 смс та ммс по Україні....2гіга інтернета.

Статус
Закрита.
Зверху